גולני ככל הנראה.. בע"ה גם את זה נעבור..
ק קורינושש New member 23/3/06 #43 חח לא רק אחיך.. גם אחי :\ וגם כל הידידים שלי! וואי כל היום הם מג'ננים אותי הגיים בויז ככה והגיים בויז ככה במילה אחת?! ק-נ-א-י-ם
חח לא רק אחיך.. גם אחי :\ וגם כל הידידים שלי! וואי כל היום הם מג'ננים אותי הגיים בויז ככה והגיים בויז ככה במילה אחת?! ק-נ-א-י-ם
ד דניאלוש לאב סעדוש New member 23/3/06 #38 ברוכה הבאה נשמהההההההההה השתלבות והתמכרות נעימהה נחמד לדעת שיש פה גברבריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם...
ה הנסיכה מהאגדiת New member 23/3/06 #47 חחח שין זה דבר טוב וגם ערסים [לפעמים..] אבל הכי עדיף סטייליסטים.. [שרון.. ] אשדוד ל-י-ג-ה !
ט טלנובלה בדם New member 23/3/06 #50 ברוך הבא... אני רואה שכבר העבירו אותך חקירה...מה שאני תיכננתי לעשות קיצור אני אורנית, השתלבות נעימה!
ש שרינוששש New member 23/3/06 #52 חחחחח איזה חמוודד =]=]=] אני שמחה שאתה נשארר פפהה! תהנההה =] נשייקותתת
O OoנויoO New member 23/3/06 #53 ברוך הבא!...ואושרי?! הבטחתי להודיע אז הנה הצטרף עליך עוד בן חחח אני נוי... תהנה פה בטוחח... קיסס =]
ת תמי LOVE שרון New member 23/3/06 #56 ברוך הבא מאמי ויש לי בשורות טובות בשבילך..חחח הם יבואו לאשדוד בפסח כנראה.. השתלבות מהירה&התמכרות מהנה
ברוך הבא מאמי ויש לי בשורות טובות בשבילך..חחח הם יבואו לאשדוד בפסח כנראה.. השתלבות מהירה&התמכרות מהנה