אהלןןןן

אהלןןןן

מי חושב שהיום ההורים לא יודעים לחנך כמו שצריך ודרוש בדור שכזההה?ואיך ההורים שלכם איתכם?

אני חושב

שהסיבה שהיום יש יותר מדי נושרים זה רק בגלל שהורים שלהם לא מחוברים אליהם.. הדורות מאוד רחוקים אחד מהשני ומתרחקים יותר ויותר ככל שמתקדם העולם. וזה יהיה גם בהמשך- ילדינו. אני כבר לא מתחבר לאחי הצעיר ממני ואחי הגדול כבר אומר לי `בדור שלי`.. (אולי הוא מתכוון לדור 3) בתכלס` ההורים לא מבינים את הילדים והילדים לא מבינים את ההורים וחושבים לעצמם ``מה הוא מבין בכלל הזקן הזה...``

נכון וההורים הכי נפלאים

זה אלה שיודעים שהם לא בראש של הילדים שלהם ובכ`ז הם מנסים להתחבר לראש שלהם..ולהבין אותם ב.כל. מצבבבבבבבב .

לדעתי זה תלוי כל אחד בהורים שלו

אני נורא נורא אוהב תהורים שלי ותדרך שלהם ולא הייתי מחליף אותם בשום הורים בעולם ואין לי איתם ויכוחים על כלום!

ההורים לא מבינים כי הם לא יודעים למה הדור

היום פתוח לאיזה סכנות והכל בליחצה קטנה....

תשובה טובה.אבל יש בזה דברים הרבה

יותר עמוקים.כמו שההורים לא יודעים איך להתמודד על הילד שלא באלו עכשיו על התפילה ובא לו לשחק מחבואים עם חברים והכל בגיל צעיר..הכפייה הארורה הזאת...

ואכן מכאלו הורים שלא חייבים כלום

ולא עושים כלום. יוצאים הנושרים... אבל אנחנו מדברים על הורים שרוצים להיות חייב ומנסים בכל הכוח רק הם לא יודעים איפה הם טועים..

לא הבנת. הם לא חייבים. זה נכון

אבל הם רוצים לעשות את זה בלי מחוייבות. ואם הם מגדלים אותנו גם ככה: בסוף הם בוכים חזק על הכישלון.. תסביר/י לי למה הם מבכים את הכישלון שלהם בחינוך אם הם לא `חייבים`?

נראה לי שנקודות המבט שלכם שונות

ומכאן נובע החילוק. מולאן בת מדברת מצד הילדים ומוישי העובדיה האשכנזי מדבר מצד ההורים. וודאי שלהורים יש מחויבות לחנך את הילדים שלהם, וצורת החיים של הילדים שלהם משפיעה עליהם גם אחרי מאה ועשרים.עם זאת, הילד לא צריך לראות ההורים שלו כ"חייבים לו".

למעלה