אם לי היה משעמם בחיים
הייתי מכניסה משאית בתוך מנהרה או משהו כזה...חחחחחחח (סתאם סתאם קובי, בצחוק נו?!) מצד שני, אם אתה בא לבר אילן- אף פעם אבל ממש אף פעם לא משעמם שם. באמת. תמיד משהו קורה או פוגשים מישהו, אין רבה דקות שאני צועדת שם ואומרת "משעמם לי" (מקסימום אני הולכת לנדנד למישהו..סתאם מה פתאם? אני?!!) לענייננו- אני ממש שמחה שחזרת לפורום כי אנחנו שקוקים לך, למישהו שיעשה לנו מצב רוח וטוב על הנשמה ויש לך את זה. מיליון אנרגיות, אז אם תישאר- נשמח. יודה אמור להוציא אלבום חדש וגם אם אני אכתוב 10000 פעם "בקרוב" אני לא משכנעת את עצמי פשוט כי אנחנו מחכים לאלבום הזה כבר ממש יותר מדי זמןןןן אבל ממממשששש יותרררררר מדדדייייי זמממןןןןןן ואני מקווה שיש כאן מישהו ש"קרוב לצלחת" וקורא את זה ואולי יעשה איזה ג'סטה לעם היושב בציון (כלומר יושבי הפורום על משפחותיהם ----> מושפעת מפרשת השבוע) ויעדכנו אותנו או יתנו לנו להיות הראשונים ששומעים על הדיסק או משהו בסגנון ולא שאני רוצה להשוות (דווקא אני כן אבל אני לא אודה בזה)אבל אפשר שיהודה ייכנס לפורום לתת לנו הודעה שאמורה לצאת לעיתונות כמו שעשה עמיר בניון המקסים בפני עצמו. בקיצור, קובי ידידי, אנחנו מחכים ומחכים ומחכים....התיכון עבר לי יותר מהר מזה... אז מה כולם עשו ביום העצמאות?? מישהו??