אהלןןןן אהלןן אהלןןן

קוב001

New member
אהלןןןן אהלןן אהלןןן

מה קורה???? שנים על גבם של שנים לא דרכתי כאן... מה חדש?? יש לכם רעיון לגיוון החיים..הם כל כך משעממים שאני עוד שניה נרדם מהם..

אם לי היה משעמם בחיים

הייתי מכניסה משאית בתוך מנהרה או משהו כזה...חחחחחחח (סתאם סתאם קובי, בצחוק נו?!) מצד שני, אם אתה בא לבר אילן- אף פעם אבל ממש אף פעם לא משעמם שם. באמת. תמיד משהו קורה או פוגשים מישהו, אין רבה דקות שאני צועדת שם ואומרת "משעמם לי" (מקסימום אני הולכת לנדנד למישהו..סתאם מה פתאם? אני?!!) לענייננו- אני ממש שמחה שחזרת לפורום כי אנחנו שקוקים לך, למישהו שיעשה לנו מצב רוח וטוב על הנשמה ויש לך את זה. מיליון אנרגיות, אז אם תישאר- נשמח. יודה אמור להוציא אלבום חדש וגם אם אני אכתוב 10000 פעם "בקרוב" אני לא משכנעת את עצמי פשוט כי אנחנו מחכים לאלבום הזה כבר ממש יותר מדי זמןןןן אבל ממממשששש יותרררררר מדדדייייי זמממןןןןןן ואני מקווה שיש כאן מישהו ש"קרוב לצלחת" וקורא את זה ואולי יעשה איזה ג'סטה לעם היושב בציון (כלומר יושבי הפורום על משפחותיהם ----> מושפעת מפרשת השבוע) ויעדכנו אותנו או יתנו לנו להיות הראשונים ששומעים על הדיסק או משהו בסגנון ולא שאני רוצה להשוות (דווקא אני כן אבל אני לא אודה בזה)אבל אפשר שיהודה ייכנס לפורום לתת לנו הודעה שאמורה לצאת לעיתונות כמו שעשה עמיר בניון המקסים בפני עצמו. בקיצור, קובי ידידי, אנחנו מחכים ומחכים ומחכים....התיכון עבר לי יותר מהר מזה... אז מה כולם עשו ביום העצמאות?? מישהו??

אגב יום העצמאות

אני הייתי במופע סטנד אפ (מצחיק אותי להגיד "יום העצמאות" כי זה כאילו עברה שנה מאז), ואחר כך נסעתי לספוג אווירה במוזיאון בית האוסף לתולדות צה"ל ואפילו נכנסתי לראשונה בחיי כמבוגרת (??) לתוך טנק מ- 48, לא להאמין מה החבר'ה האלה ספגו בשביל להגן על המדינה, אפשר למות ר מלהיות שם שניה וחצי (בשביל שאחר כך יבואו כל מיני ניאו נאצים בתחפושת ויטיפו לי על כמה שישראל עוברת על החוק הבינלאומי כנראה שבעצם קיומה) אחר כך תרמתי דם גם כן לראשונה בחיי (אני ממש שוברת שיאיםאישיים לאחרונה) וקיבלתי טרופית שאפילו לא ידעתי שעוד מייצרים!! אמרתי לחברה שלי: "מה טרופית?? שיביא ו על האש יש לי לחץ דם נמוך" באמת כמעט התעלפתי אבל אני די בסר נראה לי וגם הלחץ דם שלי בסדר, אחר כך עשינו על האש (סויה סויה) ובלילה כשכבר חשבתי שהכל נגמר חברה שלי הזמינה אותי לסרט והיה מקסים! ומה אחרי םעשו? מי היה בהופעה של גלי? איזה הופעות מעניינות ראיתם?

קוב001

New member
הופה...

איזה נאום!! סחטיין עלייך אפרת!! לגבי בר אילן..יש עוד אופציות לא להשתעמם..כגון לשגע אנשים ברחוב או להעביר זקנות את הכביש ולשים להם רגל ועוד...
מחפש משו יותר מעניין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "קרוב לצלחת" זה מושג לאדם שאין לו שמץ מה הולך.. ולא נראה שהוא הולך להוציא..עוד לא עבר שלוש שנים!! הוא נראה לי בעד לתת לאנשים למות מיובש בין דיסק לדיסק כככה כשסופסוף נוחת משו זה עושה כזה רעש.. שבשמיים שולחים לכדור הארץ נציגים כדי שיראו מה קרה...

willo1

New member
חחחחחחח

איזה כיף שאנשים עושים מה שאני אומרת להם לעשות *משועשעת*

קוב001

New member
בעצמאותה עשיתי מה שעושים אלפי אנשים

בעולם חולמים לעשות!!!!! לישון לישון ו... לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה