אהלןןןןן.. :)

Glusiking

New member
אהלןןןןן.. :)

אני חדש פה.. קוראים לי יוגב, בן 17 בבאר שבע.. פעם נורא אהבתי את מיוז, עשיתי הפסקה של כמה שנים ובזמן האחרון חזרתי אליהם.. להקה גדולה מהחיים, עיבודים אדירים, נגנים חיות ולחנים.. שאין מה לדבר בכלל.. (דרך אגב, מישהו יודע למה אין פה בתפוז פורום פורקיופיין טרי!??!) החלום שלי זה לראות הופעות ברצף של מיוז, פורקיופיין, רייג' אגיינסט דה מאשין, אאודיוסלייב ודרים ת'יאטר.. :) מקווה להנות פה !!!!

Musedol

New member
עוד אוהב פורקיופיין!!!!*מאושרת*

אהלן יוגב, חבל שעשית הפסקה, אבל אם זה מה שגרם לך לאהוב אותם יותר.. go for it! בעיקרון יש קומונה לפורקיופיין טריי ושאר הפרוייקטים של סטיבן, אך לאחרונה נפתח פורום בלאקפילד והקומונה די מתה, לצערי הרב. אני לא חובבת את בלאקפילד ומקללת כל שניה שסטיבן נכנס לשטות הזו, אבל יש שם אוהבי פורקיופיין, כמוני. מוזמן לבוא בכל עת! RATM- פשוט חלומי! ברוך הבא ותשתלב יפה!
אגב, אני דור בת 16 מהמרכז, המשך ערב מהנה

CitizenErased

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

היי יוגב, אני לירון, בת 20 מרעננה אני לגמרי מסכימה עם כל מה שאמרת על מיוז חח למרות שתאמין לי, לראות אותם חי יספיק לך למשך הרבה זמן חחחח (למרות שגם אני מאוד אשמח לראות את רייג'). וגם אני בטוחה שאתה יודע שחלומך לעולם לא יוכל להתגשם במלואו.. בחלק על אאודיוסלייב

NiKi†a

New member
רארר דרים../images/Emo99.gif

אחלה טעם, ברוך הבא ;] אני שירן

Apoca1ypse

New member
רק אחרי חצי הופעה של תאטרון החלומות

אתה לא עומד על הרגליים אני לא יכול לחכות ל systematic chaos, מה שייצא אחרי יוני בטח תתעניין לקרוא את זה ...אני עדיין מתגעגע לפורום שלהם פה שנסגר o__o ברוך הבא

Pipe Dreamer

New member
למה לא פותחים מחדש?

יש מעריצים לדרים בארץ והרבה מהם גם נמצאים פה בתפוז ממה שיצא לי לראות

CitizenErased

New member
אני לא מעריצה של דרים...

אבל מההתעסקות עם מיוז אני יכולה להגיד שמאוד קשה לאסוף את המעריצים, לשים אותם במקום אחד ועוד לגרום להם לכתוב. זה באמת קשה. וכל עוד לא כותבים אין סיבה שיהיה פורום. אגב, השם שלך קשור איכשהו ללהקת טראווס?

CitizenErased

New member
חח זה השיר שהכי אהבתי שלהם...

במשך תקופה מאודדדד ארוכה.. יש לי נוסטלגיה מטורפת כשאני שומעת אותו חח

L A D Y B U G 2

New member
שששששלוםםםםםםםם!!!

ואני אורטל, דם כן מהדרום הרחוק (ירוחם אם אתה מכיר
)... חחח סופסוף עוד מישהו רחוק. אני בת 20, בצבא. ברוך הבא

יש פורום פורקיופיין טרי../images/Emo3.gif

הוא פשוט בשותף עם פורום בלאקפילד, כדי לחסוך מקום.

למעלה