אהלןןןןן כולם

פנינית23

New member
אהלןןןןן כולם

מה שלומכם? לא קראתי אתכם המון זמן!!! כיף לחזור.... קודם כל, אורלי יקירה, המון מזל טוב! הצלחה בריאות, שמחה, חיוכים והמון סיפוקים!!! דבר שני...אני צריכה קצת טיפים... אם אתם לא זוכרים, סיימתי שנה א' בפרלקסולוגיה. חברה מהלימודים ואני, מתנדבות באופן חד פעמי מחר, בבית מלון בי-ם, לטפל במפונים מגוש קטיף. בעיניי, הם מוגדרים במצב של פוסט טראומה... אתם מסכימים? איך אתם הייתם מטפלים באנשים שעברו טרגדיה כזאת... להתייחס למועקה והתסכול, או שמא לנסות לנתק אותם מזה ולהתרכז בבעיות אחרות שניראות על פני כף הרגל... אשמח לתגובות רעיונות כיוונים...וכו.... תודה רבה רק טוב פנינית

היי פנינית23

ראשית הרשי לי לברך אותך על התנדבותך (ולא קשור לפוליטיקה..אצלי הכחול באוטו). אני חושבת שטיפול אחד בוודאי לא יכול להכיל קמצוץ ממה שהם זקוקים. יש המון דברים שהם חשים: כעס,פחד,אמונה (חוסר האמונה),טראומה (כפי שציינת) וכ"ו. אבל לדעתי הכי נכון יהיה טיפול הרגעתי,לתת להם לחוש מגע רך ועדין שאולי יתן להם רגע קטן עם עצמם. להגדיר אותם כ:"במצב של פוסט טראומה" אני לא יודעת,כל אחד לגופו. בכל מקרה אני מאחלת לך המון הצלחה.

פנינית23

New member
תודה רבה מיכלי..

לשם החידוד, מילה על "פוליטיקה"...בלי שום קשר לסרטים וצבעים... בעד ונגד.... הם חלק מאיתנו. אנחנו תומכים... גם אם אנחנו במתרס השני. גם בכוחות הבטחון וגם במפונים.... אני מאמינה שגם את תומכת בגישה זו.... :) תודה פנינית

vca

New member
פנינית שלומות

אני הייתי הולך על חיזוק והטענות צאקרות תחתונות ויחד עם איזון כללי. ד"ש בי-ם.

פנינית23

New member
תודה! אבל...

שלומות!!! אבל.... איך אתה עובד על צ'אקרות בכלל.... נגענו בזה ממש קצת בלימוד. (הד"ש יגיע....:) ) תודות, פנינית

vca

New member
אז ככה

אני יוצא מנקודת הנחה כי את מכירה את מיקומי הצאקרות על כף הרגל. חיזוק והטענות נעשות מתוך כוונה יתרה, כאשר המטפל נקי ממחשבות, מתחבר ליקום ולכוחות שבו, ניתן לדמיין שאנרגיה נכנסת לגוף שלך המשמש כלי מעבר לגוף המטופל. מתוך מקום נקי נקי עם 100% הכתוונות את אוחזת את העקב ומטעינה אותו, אח"כ עוברת לשאר הצ'אקרות. ייתכן כי תוך כדי ההטענה תראי מראות, תחושי חוויות שלך, של המטופל, של מקרים אשר קרו למטופל. בסוף ההטענות עוזבים לאט לאט את העקב ונשארים שם עוד קצת, ללא מגע, בשבילך ובשביל המטופל. בהצלחה רבה.

csh018

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif בדיוק זה מה שהם צריכים

לחזק להם את הביטחון והקרקע שנשמטה להם. והדרך של VCA לטיפול היא בדיוק למטרה. רציתי לדעת האם אפשר לטפל בכוחות הביטחון שהשתתפו במשימה הקשה? אני מתנדב! שלומי

למעלה