אהלןןןןןןןןן

guy1974

New member
אהלןןןןןןןןן ../images/Emo124.gif

וווואייי.... מאיפה מתחילים? כמו ששמתם לב ובטח טרחו לעדכנכם, נחתתי
לי אתמול בלילה אחרי שבוע סקי מדהים
היה פשוט
ומה שכן- כיף לדעת ולהרגיש כמה כיף, מרגש וכמה באמת התגעגעתי לחזור הביתה
ולמצוא את קוקי שלי מחכה כמו ילד קטן כולו בהתלהבות והתרגשות (קוקי ממש לא ידע מה לעשות
) אז לסיכום השבוע שלי, היה פשוט מדהים, היה לנו מלון חדש, מפנק, חדרים גדולים, לובי גדול (ועוד כמה דברים גדולים
) היה אומנם קצת קר - בין מינוס 10 למינוס 20 מעלות היה לי מדריך סקי מטורף-לקח אותנו לכל המקומות הכי מטורפים שיש - ותאמינו לי לא חסר כאלה שם - נופים מדהימים, טבע אמיתי טהור ונקי! ועכשיו לשבוע החולף בפורום, נתחיל עם המון
למנהלנו היקר לירויייייייי מזל-טוב ידידי, מצטרף לכל הברכות והאיחולים שכבר קיבלת ורק אוסיף, המון אהבה צחוק וכיף! ICU כשבקשתי שתעזרו לקוקי שלי לעבור את השבוע בשלום, לא התכוונתי בתחום המיני/סלעי/נרקיסי.רקפת או What ever
ועכשיו, שאני כאן, וחזרתי - כל הנרקיסים מתבקשים לחזור למקומם והסלעים ישארו לבדם
גייזוזים 2003, איך פספסתי
עד שסוף סוף היה תירוץ לגייזוז... מאיייי, Welcome back
ומכיוון שבטח לוקח לך קצת זמן "להתאפס", אז בבקשה, עידכונים ודיווחים מתבקשים בהקדם... ודרך אגב, מה קורה עם ידידנו יניב DC? הוא שכח את עצמו עם כריס?
ואת אמט אני ישחרר מחר בבוקר לאחר שהיום הוא היה מאוד עסוק בלהראות לי עד כמה הוא באמת התגעגע...
אז פינתו הקבועה של אמט תעלה מחר בבוקר כהרגלה (נו, תלוי איך יעבור הלילה הזה).

../images/Emo6.gifאז אם היה כ"כ מדהים

וחדרים גדולים ולובי גדול ו........ גדולים לפחות תגיד לנו איפה זה כי נמאס מהסיבוב הקבוע בMERIBEL ו COURCHEVEL.

amet

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gifבוקר-טוב../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

בוקר טוב
לכוווווולם כן אז יש בי קצת יותר שמחה משאר הימים קוקי שלי חזר כמו שהבנתם ואני בעננים אני לא יודע מה בדיוק הוא עשה שם אבל מה שכן הוא חזר עם
שלא יידע שובע...... הצילו.....
אז מה מחכה לנו בבוקר ויום נפלא שכזה: אני עוד מעט הולך לחתום אבטלה
הבטיחו לנו גשם ואפילו אין
אחת בחוץ ה-
זורחת, ומחממת את הלב ממאייי עדיין אין סימני חיים מובהקים כולנו מצפים ומחכים...
פינה חדשה בתוכנית "פינת ה-
של אמט
. בכל יום ניגע באור
הפנימי, וננסה לפתוח ערוץ מחשבה חדש ובריא אני פתוח ומוכן לשינויים אני מחובר לאני העצמי הגבוה שלי אני משנה את חיי לחיים שאני יוצר בדימיוני שיהיה לכולנו יום מדהים נ.ב וש-ICU- יידבר איתי כבר, אני בסוף אקח את זה אישי (קוקי תרגע זה ביני לבינו) רק אהבה אמט

daniel365

New member
בוקר מקסים לכוווולם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

למעלה