אהלןןןןןןןןןןןןןןןןן

ofirrr0071

New member
אהלןןןןןןןןןןןןןןןןן

בגלל שעוד מעט השוחרים החדשים מצטרפים לטכני ומתחילים את השנה שלהם.. (ואתם תראו שזה יעבור מהר ואתם תתחילו כבר את השנה חחח לא נשאר עוד הרבה זמן לחופש לצעריי:() אז רציתי לאחלללל לכל השוחריםם החדשיםםםם שתיהיה לכם שנה מוצלחת וטובה בטכני.. ושתתאקלמו כמה שיותר מהר.. וכמובןן אותו דבר אני מאחל גם לשוחרים הוותיקים יותר גם שתיהיה לכולם אחלה של שנה ברגע שתתחיל..:) ושוב פעם אם למישהו מהשוחרים החדשים יש שאלות או משהו לגביי הבית ספר אל תהססו או תתביישו לשאול..:) אני בטוח שכולנו כאן בפורום (השוחרים הוותיקים) נשמח לענות לכם בסופו של דבר בשביל זה אנחנו פה..:)

אממ..

יש דבר כזה שגם בחילות אחרים יש טכני.. שוחרים וזה.. כאילו כל מי שלומד בבצפר צבאי הוא נקרא שוחר?

לגבי שאלתך...

כן יש עוד כמה בתי ספר כאלה הפנימיה לפיקוד של ריאלי שהם נחשבים קרביים חיל החימוש שהם עובדים בתור מכונאים ומה שיש עוד על מנועי טנקים האמרים וכו'.. ויש את מבואות ים או מכמונת שהם קשורים לחיל הים באיזה 3-4 מגמות לא זוכר..... וקציני ים לא נחשבים שוחרים כי זה בצפר פרטי זהו בעיקרון לא זכור לי עוד....

ofirrr0071

New member
לגביי השאלה

אממ זה נכון שיש את מכמורת שזה בית ספר של חיל הים זה נכון יש כמובן גם את המכללה של חיל החימוש ויש גם את מהכללה הטכנולוגית של עור עציון (שזה שמה בעיקר דתיים) וקציני ים לא קוראים להם שוחרים אלה הם נקראים קדטים כי הם באמת לומדים בבית ספר פרטי..

למעלה