אהלןאהלן.

פלונית01

New member
אהלןאהלן.

שלום... אני מעוניינת בהכוונה מקצועית. אם תוכלו לנתח את כתב ידי ולציין מקצועות שאוכל להיות טובה בהם. אוקיי..מחכה למוצא פיכם.. תודה ושבוע טוב (=

שלום ושבוע טוב(גרפולוג מנוסה)

היישר מיתוך כתבך וחתימתך נראת המיסתוריות שבך והאי צורך בחברים בכלל את אוהבת את הבדידות יותר מחברה זה ברור את אוהבת לתת מטבעך כתב ידך מהיר אומנם אך אינו מסודר כיאות דבר המעיד קצת על חוסר סדר וחוסר עקביות חשיבתך מהירה אך לא שלמה את מוותרת הרבה ואם לא ויתרת זה בגלל אינטרס מיוחד או משהו כזה לפי דעתי ודאי תחום של הוראה זה הצד הטוב שבך מכייון שכושר הביטוי שלך טוב יחסית והיכולת לנתב. שיהיה הרבה בהצלחה כוכב מנצנץ2 אשמח ליתגובות.

פלונית01

New member
וואו...

קודם כל תודה על ההתיחסות.. אתה ממש נגעת בנק' נכונות אצלי.. אך בעניין הבדידות אני לא ממש בטוחה...אני מרגישה בודדה, זה כן..למרות היותי מקובלת בחברה..סותר לא? ''חשיבתך מהירה אך לא שלמה''-מה זאת אומרת?אם תוכל להיות ספציפי יותר.. ובקשר למקצוע שציינת,אתה לא הראשון(!)שאומר את זה.. אם תוכל לנקוב בעוד מקצועות שלדעתך אוכל להיות טובה בהם..אשמח מאוד.. תודה.

אז אומר כך

אם לא אני הראשון שציינתי אז אמת אמרו לך הקודמים. עיקר המקצוע שלך זה הוראה ואינני מוצא צד אחר אולי יש נטיות לעיסוקים שונים אך כפי הניצפה הם לא יחזיקו ממעמד אצלך מכיוון שאת תמיד חושבת להישתנות ולהתבגר יותר ועם היותך מורה זה יבנה אותך ויחדד אותך זו היא האמת והלוואי תצליחי ובקשר לסתירה שמצאת בדברי ,אינה קשה כלל יכול להיות שאוהבים אותך בחברה בגלל שאת מקרינה מעצמך משהו מיוחד אז הם באים אבל את!!!לא צריכה אותם. בהצלחה מרובה ואשמח לתגובות כוכב מנצנץ2

דרדק66

New member
אז אשאל כך

מה ההבדל בין לבד לבודד? בודד הוא אדם שלא צריך אחרים או הרגשה שלא מבינים אותו? צריך להבין פסיכולוגיה לייעץ לאנשים? פסיכולוגיה בגרוש מספיקה? שמים נקודה בסוף משפט? כל עילג יכול להיות גרפולוג?

ל"דרדק"

את עולם הגרפולוגיה שלי הכרתי מזמן והשליטה בו מלאה זה שאתה "יודע מאיפה הוצאתי את הבדידות זה לא אומר כלום כי משם רואים באמת דברים רבים ומוסתרים עלול אני להוציא מכתבך ללא ידיעך כלל אנא גלוש למקום הראוי לך פה אתה מיותר!!!

דרדק66

New member
מילים כדורבנות, מילות קסם

'משם רואים באמת דברים רבים ומוסתרים'. רואים משם שהם רבים ומוסתרים, מבולגנים ופשטניים עבור כסילים ועוורים.

את לא צריכה אותם??? קישקוש מקושקש!!!

הכותב מסתמך כמובן על המרווחים הגדולים בין המלים, פרשנות אופיינית למי שראה כמה עמודים בספר והחליט שהוא גרפולוג. פלונית, יעוץ גרפולוגי הוא עניין קצת יותר רציני, ואל תסתמכי בהחלטות על כיוון חייך על אבחוני בוסר מן הסוג הזה. ואני תוהה, איך מייעצים למי שלא צריכה אותם!!! לעסוק בהוראה. לא כל מה שנוצץ הוא זהב.

ודאי תחום ההוראה זה החזק שבה

אין לי ספק שזהו תחומך את ודאי כישרונית עם יכולות גבוהות אבל אל תחשבי שהם מתאימים לכל דבר את חייבת להתאים את עצמך למקום הראוי לך.

ממש רק "אותך" היינו צריכים

חוץ מלהראות חוסר הבנה משביע אינך עושה כלום אנא אל תפריע לאנשים לפתור את שאלותיהם וחידותם פנה לך למקום אחר שום רושם לא הפגנת!!!!

פלונית01

New member
הבנתי,אבל..

*הוראה זה מקצוע שאינני שלמה עמו.''לא מתחברת'' זאת תהיה הגדרה לא נכונה.. מכיוון שבחיי הקצרים לא לימדתי כיתה שלמה(יחידים כן).אני לא יודעת איך זה. יכול להיות שההרגשה הזו נובעת מחשש כלשהו?ז''א שאם החשש ייעלם אז אני כן אהיה שלמה עם המקצוע? *''לעיסוקים שונים אך כפי הניצפה הם לא יחזיקו ממעמד..''-די התפלאתי לקרוא את השורה הנ''ל..מכיוון שאני יודעת שאני בחורה מוכשרת עם מוסר עבודה גבוה ואני חושבת שאם אעסוק בעבודה(ולא משנה איזו)-אצליח..ואחזיק מעמד.. והנה עוד 2 שאלות (מקווה שאני לא נודניקית עם שאלותיי).. א'.המקצועות פסיכולוגיה או סיעוד,האם יתאימו לי?ונגיד שכן,איזה מהשניים יתאים יותר? ב'.אם אעלה ציורי -->שמן<-- שלי,האם תוכל לנתח אותם גם?זה אפשרי? שוב,תודה רבה!

בניגוד לדברי הגרפולוג ה"מנוסה"

הכתב כמובן איטי ולא מהיר, וכל מי שעבר קורס למתחילים יודע את זה. ואולם, בשלות הכתיבה כאן חלקית, ואולי כדאי כאן לראות את הכתב הגרמני. פלונית, כמה זמן התגוררת באוסטריה, והאם תוכלי לצרף את כתב ידך הגרמני?

והינה דברי כחוט במחט

את כל הנידון בגיליונותי שעברו רואים שנית בכתב ידך את המהירות וחיבור האותיות המחיקות הזריזות והאי איפוק כתב ידך מעיד אך שאיפות שכל מנוסה צפיפות האותיות המיוחדות ולחץ הכתב מעיד על מאגר ידיעות שכאילו נראה שאת כלכך רוצה להוציאם ואינך יודעת פירקי זאת בתחום ההוראה ואל תתיחסי לעלילות שוא.

ודאי שהדברים אפשריים(פיתחי)

תחום פסיכולוגי יתאים לך מאוד הוא לא שונה בעומקו מלהרצות בכיתה את מלאה תוכן וכושר ביטוי טוב אינטלגנציה גבוהה ויכולת יעילות גדולה בהצלחה. ובקשר לציורי השמן יהיה אפשר לנסות כוכב מנצנץ2

למעלה