אהוי הוי

AlBundy

New member
אהוי הוי

היי, אני דרור, בן 16 מירושלים. אני מחשיב את עצמי למישהו שדי מבין בסידרה (סימפסונס, פיוצ'רמה פחות), ואני מקווה להנות פה בפורום. סתם, שתדעו. Higher I say! I want to soar higher than any man has ever soared! I want to look down on the clouds with contempt! I want to sneer at God's creation, and spit on his ... uh oh.

noaya

New member
ירושלים, אה?

אל באנדי, אה?! בדיוק כבר כמה ימים שאני מפזמת לעצמי: "Dum dum dum vegetable garden, Dum dum dum corn!" (חסרים איזה כמה "דאמים", אבל המבין יידע כיצד לשיר.) נועיה, כי היופי הוא לא הכל בחיים.

AlBundy

New member
לא הבנתי את הקטע של הדאמים

ואת הכינוי בחרתי כבר לפני כמה שנים, כשנרשמתי. ירושלים זה אחלה מקום! העיר הכי יפה בארץ.

noaya

New member
אם אתה לא מבין את הקטע של הדאמים,

אתה לא ראוי לכינוי. תחליף אותו. נועיה.

AlBundy

New member
אני לא זוכר את זה

מאז שלא משדרים את הסדרה בערוץ 6 ראיתי ממש מעט פרקים. זה אפשרי בכלל להחליף כינוי?

noaya

New member
מה אני נראית לך, תמיכה טכנית?

כשאני הייתי בגילך, אנחנו ידענו לצטט את השילוש הגדול - "נשואים פלוס"-"סימפסונס"-"פיוצ'רמה" בכל עת, גם אם היו מעירים אותנו באמצע הלילה. בעצם פיוצ'רמה עוד לא, אבל רק מטעמים כרונולוגיים. נועיה, אתם קוראים לי שמנה?

AlBundy

New member
יש הרבה מאוד קטעים מנשואים פלוס

שאני יכול לצטט גם אם מעירים אותי באמצע הלילה, אבל זה לא מוכר לי. אולי לא ראיתי את הפרק הזה.

noaya

New member
לא נראה לי שזה אפשרי,

לא לראות פרק, עם כל השידורים החוזרים שהיו. מדובר בפרק שאל מגדל בו גינת ירק. עם הארנב. נועיה, העלבות בן רגע.

AlBundy

New member
אני זוכר את old mcBundy

And no wife there and no kids there And a hooker coming every saturday night With a six pack of beer and a pizza tray אבל הדאם דאם לא מוכר לי. יכול להיות שכל הציטוטים שאני זוכר מהסימפסונס דחקו את הקטע של הדאמים החוצה.

AlBundy

New member
והמילים המדויקות:

Ol' McBundy had a farm, B-U-N-D-Y. And on this farm there was no wife, B-U-N-D-Y. With a no wife here, and no kids there, And a hooker coming over on Friday night, Big hooters with a pizza and a beer there, Old McBundy had a farm, B-U-N-D-Y!

noaya

New member
נו, מי לא זוכר את זה?

האחיינית שלי שרה את זה והיא בת 6. השיר של גינת הירק גם הוא מוכר מאוד. אבל צריך לשיר אותו. לא עובד כשכותבים. נועיה, When life gives you lemons - kill yourself.

cold metal ass

New member
ישבתי וחשבתי וחשבתי ..

ואמרתי לעצמי איך לעזאזל אני לא זוכרת .. אני זוכרת את כול הפרקים .. ואמרתי לעצמי ארנב - גינת ירק ?!? ואז זה בא אליי משום מקום ..אהההה אל גידל גינת ירק והארנב בא ואכל לו כול פעם את הירקות או משהו כזה והוא כול פעם ניסה להרוג אותו ונראה לי בסוף הוא ריחם עליו - יש מצב ? ..אני מאוד מקווה שזה זה כי אם לא אז זה מאוד מתסכל ..!

noaya

New member
תגיד, סטארקו'ש,

הקטע הזה עם ההיא מידיעות אחרונות עדיין תקף?

למעלה