אהוד מנור

אדומה2

New member
אהוד מנור ../images/Emo16.gif

כשקראתי על אהוד מנור הבוקר נעצבתי על ליבי. הרגשתי תחושת חמלה גדולה למשפחתו, וזה נובע בעיקר (אם לא רק) כי אימא שלי נפטרה גם היא מדום לב. ואז חשבתי שוב, וחשבתי לעצמי איך בן אדם אחד יכול להפוך עצמו לכל כך משמעותי בכל כך הרבה רבדים ולכל כך הרבה אנשים, ולגעת בליבם של המונים. אהוד מנור אני חושבת שבהחלט הצליח לגעת ברבים ולכתוב מן השירים היפים ביותר שנכתבו בעברית בעיניי.

עצוב מאוד שמכירים את הבן אדם

קשה אבל נתגבר בפסח נבקר את עופרה ואת המשפחה זה הזכיר לי נשכחות אמי נפפטרה גם מדום לב לפחות לא סבלו היום אני מאמינה שזה המוות הכי טוב מבלי לסבול . הם יפגשו בגן עדן ויהיו בברית עולם. נהיה חזקים . מקווה ששחף לא תשאל שאלות היום כי זה אותו מוות לאמא שלי ואתמול הסברתי לה שאמי נפטרה גם מדום לב.

S u n n y 1

New member
אחד השירים האהובים עלי

נכתבו על ידיו. תמיד התחברתי אליו מהמקום שבו הוא היטיב לתאר את הכאב באובדן אדם קרוב.... את השיר מבצעת ריקי גל והוא נקרא - אילו יכולתי / אהוד מנור אמא, שיר הערש ששרת מזמן רודף אותי לאן אברח לאן, אילו יכולתי הייתי שוכחת איך באתי לכאן. אמא, לא אוכל להמלט מכישופך, עיני חשכו פתאום. אילו יכולתי הייתי חוזרת אלייך היום. אמא, הו אמא איך בדמי בעמקי נשמתי דעתך נחושה. אמא, הו אמא את וגם אני בשנאה ואהבה בין כח וחולשה. אמא, איך רציתי שתחבקי ותלטפי ותאמיני בי, אילו יכולתי הייתי עוקרת אותך מליבי. אמא, אין לי בית בחדרי במיטתי ואין לי מנוחה, איל יכולתי הייתי בוכה עוד דמעה מלוחה. אמא, את יודעת, אני זקופה וחזקה, כמוך בכל מצב, אילו יכולתי הייתי רוצה להודות לך עכשיו. יהי זכרו ברוך

אמאל4

New member
אחד השירים היתור חזקיפ ויפים שלו

גם אני מאוד אוהבת את השיר הזה. כ"כ הרבה הוא משאיר אחריו.

../images/Emo16.gif

מה קורה השנה?? כולם נפטרים מהלב? בפורום אחר שאותו אני קוראת,מישהי היום אמרה שמוות של כמה דקות זהו מוות של צדיקים.

לא התכוונתי לפגוע...../images/Emo52.gif

לא התכוונתי לפגוע בשאר הבנות שאימהותיהן לא נפטרו מענייני הלב.. סליחה אם פגעתי.

לא פגעת../images/Emo24.gif

לכל מוות יש את אסכולת ה"גבורה" הייחודית לה. אם להאמין שמוות בדרך מסויימת מותאם אישיות, מקל עלייך. תהיה זו הדרך הנכונה עבורך. יכולה לספר לך תיאוריות אחרות, שיתאימו למיתות להן "זכו" יקיריי. זה לא ימעיט בכלום מגודל אישיותה של אימך...

libi4

New member
אהוד מנור בשבילי../images/Emo40.gif

איש יקר שתמיד נמצא ברקע עם שיריו...לאורך כל השנים שיריו תמיד היו ברקע בכל הזדמנות,הפנים הנעימות שלו...ג'ינג'י אחד חמוד....הצניעות...החיוך...והשירים.... בנות,הרי לא קוראים לי ליבי אבל אני אוהבת את השם הזה ולכן אני מצרפת את השיר: שם השיר: אחותי הקטנה לחן: מתי כספי מילים: אהוד מנור אחותי הקטנה היא כמעט בת שנה, קיבלתי אותה מהורי מתנה. אחותי הקטנה כל היום ישנה, אני מדברת והיא לא עונה. אחותי הקטנה היא ילדה משונה, בבוקר היא קמה תמיד ראשונה. אחותי הקטנה היא נורא מסכנה, אוכלת דייסה וגבינה לבנה. אחותי הקטנה מחכה בפינה, רוצה רק איתי לטייל בגינה. אחותי הקטנה היא ממש קטנטנה, בוכה וצוחקת ולא מבינה. אחותי הקטנה היא כמעט בת שנה קיבלתי אותה מהורי מתנה. ואני מוכנה בפורים השנה, להיות יום אחד אחותי הקטנה. קוראים לה לי-בי לי-בי, לי-בי, לי-בי, והיא שלי-לי לי-לי-לי-לי - לי-בי.

wildcat6

New member
היום כל היום לא הפסקתי לבכות

אדם פשוט ניקטף, יום לפני צחק עם חבריו. לא היה חולה ואפילו התגבר על סרטן בראות כל היום אני בוכה אולי בגלל הקרבה בתאריך נפטר יום אחרי אמא שלי (רק חזרתי מהאזכרה ביום שני) אולי שבגלל שכל שיר שלו שמשמעים יש עצב אבל וגעגועים לנפטר. אולי זה כי הוא החלים מסרטן בראות כאצל אמא שלי הגרורות בראות אכלו הכל פשוט כואב אך אדם בריא נתלש מהחיים ככה בלי סיבה

למעלה