אהוד ברק - אני איתך!

הרווק1

New member
אהוד ברק - אני איתך!

סוף סוף חזרת. הביטחון לברק לאלתר!!!!! פרץ הביתה!!!

מהפך2007

New member
השתגעתה!!!!

אהוד ברק רשום על שלושה מהמחדלים הגדולים של השנים האחרונות: 1. הניסיון שלו להשיג שלום מהיר במחיר ויתור על ירושלים וכל השטחים, ועוד קיבלנו את האינתיפאדה השנייה 2. הבריחה מלבנון חד צדדית, ללא הסדרים נאותים, דבר שהביא את החיזבאללה לגדר בצפון, ולבסוף להסתבכות שלנו במלחמת לבנון השנייה 3. חוסר התגובה שלו לחטיפת שלושת החיילים באוקטובר 2000. על המחדלים האלה שילמנו מחיר יקר וכבד. האיש אינו ראוי להיות ראש הממשלה. היחיד שכן, הוא נתניהו, אדם שקול, ובעל כושר ביצוע

EverMan

New member
אדם שבתקופתו

קרסו כל היחסיים המדיניים של ישראל עם מרבית העולם. הכלכלה הדרדרה לתהומות שלא נראו כדוגמתם, שלא לדבר על האבטלה. המצב הביטחוני היה על סף בלימה ותו לא. אפילו כשר אוצר הוא לא שיפר את מצב החברה בישראל. הדבר היחיד שניתן להגיד עליו זה שהוא "הציל את הכלכלה" על חשבון האנשים.

EverMan

New member
אין לי אינטרס לשקר.

אילו הייתי מוצא את עצמי נאלץ לשקר, כנראה שהדעות שלי לא נכונות - והייתי מחליף צד.

ramizzz

New member
עזוב את אבוד

אתה מאלה שמעדיפים לסתום את האף מהסרחון ולהמשיך לעבר המדרון בדרך למטה הרי ברק כזב כשלון שלא היה בהיסטוריה אדם שהחזיק כל כך מעט בראשות הממשלה הוא כל כך כשלון שהוא ארס את המשק את והבטחון במכה אחת הוא כל כך כשלון שלברוח מלבנון זה נראה לו עד היום כצעד חכם עזוב תמשיך האמונה שלך נראה לאיפה תגרור אותנו מבחינתי נתניהו זה הסיכוי האחרון למדינה אם לא ילך אז אנחנו בדרך להתפוררות מסיבית בכל המערכות

EverMan

New member
נראה לי שאתה באמת לא מבין.

אני לא מאלו שמעדיפים לסתום את האף מהסרחון ולהמשיך מטה במדרון. אני מאלו שיעיפו את הצורה של הסרחון מהדרך שלהם, ישמיד את מקור הריח, ואחליף אותו במשהו טוב יותר. כך הייתי וכך אהיה. ברק לא השמיד את המשק, ולא השמיד את הביטחון. בתקופתנו נכנסו לאינתיפאדה, ומלבד ניהול כושל של האינפאדה , זו הטעות היחידה שלו. להיות במקום הלא נכון בזמן הלא נכון. נתניהו היה ראש ממשלה כושל. שר אוצר כושל. הוא דמגוג, חסר עמוד שדרה, וחסר אידיאולוגיה. אם הייתי רוצה לבחור ראש ממשלה לפי רייטינג, הייתי מצביע לנינט. תודה.

ramizzz

New member
עובדות בבקשה

נתניהו נכנס ב-96 לראשות הממשלה היה אפס בטחון-ב-99 כמעט 100% בטחון נתניהו נכנס לאוצר ב-2003 לאוצר במיתון חריף מינוס 1 צמיחה יצא ממשרד האווצר בצמיחה 4.3 פלוס צמיחה

ramizzz

New member
אהוד ברק עובדות:

נכנס לתפקיד ב-99 בטחון כמעט 100% יצא ב-2000 אחרי שנה וחצי בטחון 0 אחוז כלכלה במיתון קשה

EverMan

New member
עובדות ?

לזרוק הערות דמגוגיות באויר זה לא עובדות. ביבי נכנס לתקופה שלאחר אוסלו. בתקופת אוסלו גם הרש"פ וגם ישראל נלחמה בחמאס. (שבאופן מפתיע ניסה להלחם באוסלו - כמו ביבי) ביבי בהחלט נהנה מהפירות של אוסלו בקטע הזה. שכל המחבלים היו בכלא כבר מתקופת רבין - זו לא חוכמה להגיד "המצב הביטחוני טוב". אצל ברק, במצטבר, מצב הכלכלה השתפר. אם תיקח את נקודת ההתחלה ואת נקודת הסוף, נקודת הסוף גבוה יותר. אחד הדברים העיקריים שהורידו את מצב הכלכלה, זה התפוצצות בועת ההיי-טק. האינתיאפדה השפיעה. אבל כמו שצינתי כבר קודם, ברק לא אשם יותר באינתיפאדה מכל ראש ממשלה אחר, משמאל קיצוני עד ימין קיצוני שהיה בשלטון.

דוקו1

New member
תגיד מה אתה חושב שאני ילד!?!?!?

לא שכחנו את האוטובוסים המתפוצצים של פרס והשלום המדומה מצב הכלכלה השתפר הרי האבטלה עלתה באופן מגמתי בזמן ברק הרי ברק קיבל משק על סף זינוק וקופה מלאה והרס הכל במכה אחת תראה נראה לי שאתה ילד או משהוא כזה כי מה שאתה אומר זה סילוף האמת או אי ידיעת העובדות הדבר היחיד שהיה בזמן נתניהו שהוא הסתכסך עם התקשורת שהסיתה נגדו השקם וערב ועם כמה אנשים בימין ולכן ממשלתו נפלה אחרי 3 שנים ולא אחרי שנה וכמה חודשים

ramizzz

New member
אתה דמגוג!

אתה מטעה אנשים פה ברק אחראי לכל מה שקרה ותפסיק עם התרוצים בגלל הבועה ואת האינפאדה ברק יצר בכך שהוא ברח מלבנון גם הפלסטינים רצו שנברח מהשטחים והתחילה האינתפאאדה

EverMan

New member
חחח, זו סיבה ילדותית.

הפלשתינאים רצו גם לפני כן שנברח מהשטחים. למה הם לא התחילו אינתיפאדה קודם ? היה גל פיגועי אוטובוסים אצל פרס. נכון. פיגועים של החמאס. אבל מפה עד "ברק קיבל כלכלה כל סף זינוק וקופה מלאה" ? ואני לכאורה ההוזה ?

מהפך2007

New member
כן אתה הוזה

ברק זה שורש כל הרע מאז שהוא ברח מלבנון הצרות התחילו

הם ראו שחיזבאללה מצליח לגרום

לנסיגה אצל ברק ואמרו למה לא ננסה גם והתחילו לפעול בצורה דומה קרי אינטיפאדה היחיד נראה לי שלא מבין את זה זה אתה ועוד כמה הזויים אפילו הרוב המתון של החכ"ים מהעבודה מודים בזה אולי ביילין עדיין באשליעה שהיהודים תמיד אשמים אבל לשמחתי הוא לא במפלגת העבודה.

EverMan

New member
אבסורד.

אני אשתמש במשל שאני תמיד משתמש בו. רכב נוסע לכיוונך על הכביש הראשי, אתה זז ממקומך, כי מלחתחילה מקומך לא שם. האם אתה עושה טובה לבעל הרכב, או לעצמך ? זה שדבר טוב לאדם אחר, לא אומר שזה רע לך. אתה לא אמור להיות באמצע הכביש הזה. למה אתה נכנס אליו סתם ? יצאנו מלבנון, כי לא צלחנו במשימתנו שם. ספגנו, וספגנו, ולא היה לנו מה לחפש שם. האינתיאפדה לא פרצה "בגלל הנסיגה מלבנון". לא אגיד שזה לא שימח אותם. אבל מפה עד "זה מה שגרם" זו שטות מוחלטת.

Haemek

New member
ראש ממשלה ביפן - כמשל

הוא על הרבה פחות ממה שברק עשה, היה מבצע חרקירי. אצלינו השוטה מנסה לחכות שישכחו לו את שעשה, ואז מנסה להבחר שוב. ועדה קטנה של שקרנים מנסים לבנות מציאות שונה, כי אולי אנשים שכחו. אין גבול לחוצפה וליוהרה של האיש המאוס הזה. אין לו בושה להראות את פרצופו בציבור, אחרי כל כך הרבה אנשים שנהרגו מהשטויות שלו.

Leibovitz

New member
גם פרס וברק נכנסו לתקופה שלאחר אסלו

והטרור אצלם גבר והתעצם. ביבי עצר את הטרור בכל דרך, שבמבט לאחור מסתבר שהן היו נכונות. הרש"פ מעולם לא נלחם בחמאס, אלא רק לאחרונה. מהיכן אתה ממציא את האגדות האלה שבזמן פרס, ביבי וברק הרש"פ נלחם בחמאס? הם תמיד חילקו בינהם את המלחמה נגד ישראל. כולל היום, כאשר הם כבר נלחמים בינהם. אבל הם לא נלחמים על דרך של שלום עם ישראל, כי אם על מי ישלוט ברש"פ ויקבל את השלמונים ויוביל את המלחמה בישראל. ביבי לא ניסה להילחם באוסלו, אלא אוסלו נלחמה בישראל וביבי עצר אותו. לא היו שום "פירות אוסלו" מלבד הרוגי ופצועי הטרור הערבי. לזכותו של ביבי ייאמר, כי הוא הצליח בשנות שלטונו להנמיך את להבות הטרור. בעיקר, הוא איים על ערפאת שאם הוא שולח שוב חוליות טרור כי אז אין ביטחון שצה"ל יחוס על חייו. ערפאת הבין ונקט בצעדים אמיתיים לעצור את הטרור. המהלך הזה לצד חיסולים בתחילת כהונתו של ביבי, עצרו את הטרור הערבי כמעט לחלוטין. הטרור התחדש לאחר כניסתו של ברק לשלטון וחידוש שיחות ההצלה של אוסלו, וואי פלנטיישין ושאר התבזויות. בזמן ברק היתה קריסה כלכלית, גם בגלל משבר עולמי. אבל לא רק. אלא גם בגלל בייגעל'ה שוחט ותקציביו בשנתיים לשלטונם. כלומר, ניצני המשבר היו עוד לפני משבר ההיי טק והמלחמה בטרור העולמי. ביבי כשר אוצר החזיר את המשק לשפיות, הכניס כלכלה חופשית וחידש את הצמיחה לרמה הטובה ביותר שהשיגה מדינה כלשהיא ב-4 השנים האחרונות. ועל כל עלינו להודות לביבי ולהעניק לו את ראשות הממשלה.

למעלה