אהוב חיי מתחתן...

אהוב חיי מתחתן...

שלום לכולם. אני אורחת בפורום ורציתי מכם כמה עצות.אז הענין הוא כזה:התאהבתי בידיד טוב שלי.התקרבנו אחד לשני מאוד במשך השנה האחרונה.הוא התחיל לצאת עם מישהי לפני כמה חודשים,שהענין בינהם נהיה רציני ודובר על חתונה פשוט לא האמנתי.כ"כ הייתי בטוחה שאותי הוא אוהב (ויש לציין שאני לא בחורה תמימה בכלל). שרמזתי לו בצורה די ברורה שאני אוהבת אותו,הוא רב איתי וטס איתה לחו"ל.בטח עכשיו הם מתכננים את החתונה שלהם עם הכסף שלה שפשוט נשפך לה מהכיסים.ואני לא יודעת מה לעשות. מאז שהוא עזב אני בוכה כמעט כל לילה עד שאני נרדמת.הוא הרס אותי לגמרי.ואין לי מושג מה אני יעשה ביום של החתונה שלו?זה בטח יקרה עוד חודשיים שלושה כי היא ממהרת להתחתן.אשמח לכל עצה כלשהי.תודה מראש.

אני מצטערת אבל

את חייבת לנער את עצמך ראבק הבחור החליט שלא את האחת מה תעשי? קשה קשה וממשיכים וכשיתחתן תאחלי לו מזל טוב (או לא תאחלי) וזהו הרי לא את הגורם שיכריע אם הוא יתחתן או לא מה הסיבות לחתונה שלו (הכסף שלה כמו שאת אומרת) לא מענינות האיש עשה בחירה וזהו תמשיכי הלאה

ניקולי

New member
בוקר טוב לך נסיכה

אני לא יודעת למה אך בעיני נסיכות הן תמיד עצובות. ועכשיו תרצי לדעת למה נכון ? ובכן.. נסיכה עצובה מאחר והכל נעשה בשבילה..להערכתי נסיכה מרגישה ותרגיש כל ימיי חייה כלואה.. כך גם לפי ראות עיניי כך את מרגישה.. שבוייה באהבה! ראי נא ידידך להערכתי היה ידידך ונשאר ידידך.. בעיניו לא היתה סיבה אחת להיות לך לחבר.. ככל הנראה בחר להיות רק ואך ורק ידיד (ואולי ידיד נפש) את לעומתו התאהבת.. עינייך הוא האדם שצריך להיות צמוד אלייך להיות אישך. ועוד דבר ששמתי לב אליו.. את מסיקה מסקנות שלא לצורך.. אף אחד לא אמר ולא רמז שבקרוב הם נשאים . נכון, הם דיברו על חתונה אך עדין זה לא אומר שהם מתכננים חתונה קרבה ובאה. על כן אני חושבת שאת צריכה להרגע מהמחשבות .. אהבה באה ואהבה הולכת ואם גורלך להיות איתו.. אז הוא יחזור מחו"ל ויהיה איתך.. ואם לאו אז לא.

נסי לבדוק

האם באמת את רוצה להיות קורבן או אחראית על חייך ? מה מספקת לך הסיטואציה ? נסיכה זאת המציאות היא לא בידיך עם כל הרצון שבעולם והאמפטיה. לך אין אפשרות לחלוטין !!!!! לשנותה. הדבר היחיד הוא מה את לעצמך !!!! יכולה לעשות ולשנות. נכתב עם המון המון הבנה אבל עם המון המון רצון לעזור לך להתגבר ולהתקדם קדימה. בהצלחה.

למעלה