אהובתי...

שושקש

New member
אהובתי...

ילדה שלי תביני כמה אני אוהבת אותך כל שנייה שאני איתך זה האושר הכי גדול שיכול להיות כל שנייה שאני בלעדייך אני מתגעגעת אלייך כל שנייה שאני לא רואה אותך כואב לי כלכך אני לא נרדמת בגללך אני מתה מגעגועים אני רוצה להיות איתך כל יום כל היום אני לא מסוגלת להיות בלעדייך כל יום אני אוהבת אותך יותר לא חשבתי שאני אוכל להרגיש ככה את לא יודעת מה את בשבילי את האושר שבחיים שלי את הכל בשבילי אני אוהבת אותך אני צריכה אותך אני פה בשבילך כל שנייה כל דקה כל שעה אני לא אתן לך ללכת ממני אני לא אוותר עלייך לא משנה מה יקרה אני מודה לאלוהים שיש לי אותך אני מצטערת על הפגיעה אבל אני אתקן אתזה אני מבטיחה אני רוצה להיות איתך לנצח וזה לא סתם רצון של ילדה בגיל ההתבגרות את מחזיקה אותי ואת עושה אותי בנאדם הרבה יותר טוב אמרתי לך שאני אשתנה והשתניתי אני לא אפגע בך ברגע שהבנתי שאני עומדת לאבד אותך החלטתי לשנות את הכל אני רוצה להיות רק איתך לאהוב רק אותך לגרום לך רק לאושר ולבכות רק משמחה כל פעם שאנחנו מתנשקות הלב שלי מתפוצץ מרוב אהבה אני אוהבת אותך מרוב אהבה הלב שלי באמת כואב אף אחת לא משתווה אלייך אף אחד לא מגיעה לרמה שלך ולמה שאת בשבילי העיניים שלי רק עלייך והלב שלי רק שלך אני יודעת שאני חופרת אבל אני רוצה שתדעי כמה אני אוהבת אותך זה מדהים אף פעם לא קרה לי שלא נרדמתי בגלל מישהי ועד שאני נרדמת אני גם חולמת עלייך ואני מתעוררת ומתבאסת שאת לא ליידי שאת לא יכולה לישון לצידי שאני לא יכולה ללטף אותך לנשק אותך ולהחזיק לך את היד אבל רק המחשבה שאת איתי שאת שלי ושאת אוהבת אותי גורמת לי לאושר עוד מעט עוד מעט יהיה בסדר הכל ישתנה ונוכל להיות ביחד בלי מחבואים בלי להסתתר ובלי לשקר והכל יהיה טוב ונחייה ביחד ונתחתן ונביא ילדים יותר נכון תביאי ילדים וזה לא אגדה כי זה יכול לקרות אפילו שזה נשמע קצת חלומי אבל שאני רוצה משהו מי כמוך יודע שאני משיגה אותו גם אם נצטרך להילחם בכל העולם זה יקרה!

שושקש

New member
../images/Emo34.gifתודה מאמי :)

בעזרת השם זה יקרה אם רוצים משו אז משיגים אותו בכל הכח

למעלה