אהובי

Maya 36

New member
אהובי../images/Emo23.gif

השעון מצלצל, עוד בוקר הפציע. אני מתעוררת אט אט, מתמתחת כמו חתולה קטנה, עיניי עדיין עצומות אבל החיוך כבר ממוקם במקומו – עוד בוקר. בצעדים קטנים אל המקלחת אני פוסעת, מצחצחת שיניים ושולחת מבט לעבר המקלחון...אולי אתה כבר שם אהובי... המים עדיין קרים אך אני כבר בפנים. מיישרת מבט עם הזרם ועוצמת את עיניי... ואז... אתה מופיע, גופך חם ונעים למגע. נצמד אלי מאחור מחבק את מותניי ולרגע אנחנו מתחברים כגוף אחד. מגע ידייך מעיר כל חלק בגופי הרדום. ידיך מלטפות את גבי, את שדיי ושפתייך מטיילות על צוארי. מיכל הסבון הנוזלי מתוצרת DOVE נפתח לו והריח המתקתק מתנשא לאוויר. אתה אוסף מספר טיפות מהנוזל הקטיפתי ומתחיל לעסות את גבי, אט אט בסיבובים קטנים ומענגים. אני מתמסרת כולי לליטופיך ומרגישה את ידיך מחליקות על גופי. הידיים מלטפות את ישבני והקצף הריחני מאפשר לך להגיע הרחק... יד אחת נעלמת בין שני ישבניי ואני מרגישה אצבע חמה חודרת לתוכי. הכול כל כך נעים ומגרה, אני נענית ליד ומסייעת לה על ידי פישוק קל של רגליי. ידיך ממשיכות בשיטוט על גופי והיד השנייה כבר מחפשת את ערוותי. אני מסתובבת אליך ושני ידיך מוצאות את דרכן אל בין רגליי. בעדינות מתחיל הריקוד הקבוע. יד אחת לוחצת מעל והשנייה משחקת לה בפנים. חושיי מתכהים, אני מאבדת שיווי משקל אך אתה תומך בי לבל אפול. הריקוד בעיצומו, גופי גועש, צמרמורות לצד גלי חום נעימים. אצבע אחת חודרת לתוכי ומיד עוד אחת ועוד אחת. מפי בוקעים להם קולות של עונג וכול גופי נדרך להתפרצות הקרבה. הלחיצות הופכות לקצביות יותר ואני מרגישה איך גופי נישא אל על, אהובי... ידיך לא עוזבות אותי לרגע, אחת נשארת בין רגליי והשנייה מטפסת לעבר שדיי, אצבעותיך לוחצות את הפטמה הזקורה במין כאב נעים שכזה ואחרי כן עוברות לפטמה השנייה. עד מהרה אני מרגישה בשיא קרב בפעם השנייה ובתאום כה מושלם אתה מגביר את קצב הלחיצות הן בין רגליי והן על הפטמות. והנה זה מגיע, בכל עוצמתו הפורקן המיוחל... המים זורמים להם על גופי, עיניי נפקחות לרווחה ומפי נפלטת לה המילה...אהובי... מחר, מחר בבוקר נפגש שוב, באותו מקום באותה השעה...אהובי

shmoopy10

New member
ממממממממממממ../images/Emo41.gif

עכשיו אני מבין מדוע אישתי היקרה יוצאת כל בוקר מהמקלחת עם חיוך על פניה... תודה לך מאיה

ושוב את מענגת אותנו../images/Emo23.gif

מה דעתך על המשך ל pleasures אני בטוח שכולם ישמחו המעריץ האלמוני שלך

עוקצני

New member
לא הבנתי.....

מאיה, לא הבנתי איך פתאום אזל הDOVE מהמדפים....עכשיו הכל ברור, פתאום האנשים נראים נקיים יותר, כל הכבוד והמשיכי לענג אותנו בניחוח הנפלא שלך

למעלה