אהובים שלי!

אהובים שלי!

שלום לכל היקרים שלי, אז עבר קצת זמן מהפעם הקודמת אבל כמו שהבטחתי לא מזמן- הנה אני שוב כותב.. אני יושב לי בצד כל התקופה האחרונה, מסתכל מפעם לפעם ואני מוצא את עצמי כל כך מאושר לראות איך הפורום הזה גדל, כמה אהבה ורצון גדול לעזור יש בכל אחד מכם, ויודע שזכיתי בפורום הכי טוב בעולם! (ושמישהו ינסה להתווכח איתי...
) אז כמו שאתם יודעים, לפני חודשיים הוצאתי סינגל ראשון לעולם (אהבה עיוורת) שבמשך הזמן הצטרף אליו גם הקליפ וזו היתה חוויה שקשה לתאר במילים. אחרי עבודה כל כך ארוכה על האלבום שלי פתאום יש איזה משהו מוחשי, פתאום שומעים אותי שם, ורואים אותי במקום אחר, וזה מוזר, אבל זה כיף גדול גדול גדול וזה משאיר לי בהחלט טעם של עוד.. ואם כבר עוד, אז השבוע הוצאתי לאוויר העולם את הסינגל השני שלי שנקרא "אם לא את" ואני באופן מפתיע אפילו יותר מתרגש מהפעם הקודמת למרות שאני כבר יודע קצת יותר טוב למה לצפות. עדיין זה מעורר בי מחדש את כל התהליך הזה, ואת כל המחשבות, ואת הפרפרים - אושר גדול, באמת. ועכשיו לחלק הבאמת חשוב, אתם!
אז שאני אומר שזכיתי בכם זה לא סתם, אני באמת מתכוון לזה. אני יודע שאמרתי את זה בעבר אבל זה נשאר נכון ואפילו מתחזק- אתם הכוח האמיתי שלי. בכל פעם כשיש לי יום קצת יותר קשה אני נכנס לכאן ומוצא את הנחמה שלי
, אני מוצא אהבה חסרת גבולות של אנשים יקרים שכותבים ומצביעים ונלחמים בשבילי איפה שרק צריך, ומה אני יכול לבקש יותר. התוצאה בכלל לא חשובה, הדרך כאן גורמת לי לסיפוק אינסופי, ואני מודה לאל על ששלח לי את כולכם מלאכים קטנים שלי שמקיפים אותי בחום ואהבה. שאני יודע שיש לי אתכם מאחוריי, ושאני יודע שבכל "המלחמות" שיש לי בדרך - אתם הצבא שלי אז אני גם יודע שננצח, אין לי ספק- זה יקרה וזה יקרה בגדול!
אני מאוד שמח עם כל מה שהיה עם הסינגל הראשון, והיו הרבה דברים יפים ומשמחים, ועכשיו עם הסינגל החדש אני רוצה אפילו עוד יותר- אז יאללה מלחמה...
אני אזכיר לכם למרות שיש לכם כאן מנהלות מדהימות שלא שוכחות להזכיר לכם כלום, שיש באפריל שלוש הופעות אקוסטיות ואני מאוד אשמח לראות אתכם שם. ואל תפסיקו להצביע,ולכתוב, ולהגיב בטוקבקים, ולאהוב- כי זה חשוב, זה השמן למנוע שלי...
אוהב יותר מאשר מילים יכולות לתאר- אתם כל מה שיכולתי לבקש, אולי בעצם קצת יותר
יואב

יואב אתה כזה עיאח!!(חמוד!!!)

תדע שהכול הדדי! ופשוט מגיעה לך כל האהבה והתמיכה שלנו כי אתה פשוט מי שאתה בנאדם מוכשר מרגש ומדהים ואנחנו מאחורייך בהכול נתמוך בך בכל הדרכים הקלות והקשות:):) ממש ריגשת אותי עם ההודעה הזאת אני מאחלת לך המון בהצלחה בדרך שאתה הולך עוד לעבוד באמת שרק תצליח ותמשיך לרגש אותנו ואת כולם
ואנחנו זכינו בך:) מוכשר שכמותך3> המון אהבה
מיכלי:)

בת 1986

New member
../images/Emo23.gif

ריגשת!
המון המון בהצלחה
אני אבוא לראש פינהההה (כשאני אדע מתי וכו'...)
חיה

amitshilo

New member
יואב ../images/Emo23.gif

אתה הרבה יותר ממה שיכולנו לבקש. איזה בן אדם, וואו
אנחנו נעשה הכל יואב, כבר כל מי שמכיר אותי יודע עלייך מכל הקישורים של ההצבעות. אל תדאג לרגע, אנחנו נעשה הכל כדי השירים שלך ייכנסו חזק לפלייליסט! נפגש בראש פינה
מחכה בקוצר רוח

יואב../images/Emo99.gif

אתה באמת עיאח כמו שמיכלי אמרה!!! חח אנחנו גאים להיות איתך מההתחלה ואנחנו עושים את הכל בשבילנו בדיוק כמו שאנחנו עושים בשבילך.. אחרי הכל.. אתה עובד בשבילנו לא?? אז למה שלא נעבוד בשבילך
אתי [שכל החיים מנסה להגיע להופעה של יואב ולא מצליחה
]

shahar1989

New member
יואב../images/Emo24.gif

פשוט כ-פ-ר-ה עללייייך!! באמת, נראה לי שאני מספיק חופרת לך על מה אני חושבת, לא? אבל אני פשוט חולה עלייך!! וכל מה שאנחנו עושים כאן זה באהבה כ-ז-א-ת ענקית!! אין כמוך!!!
בהצלחה לך ולנו עם הסינגל החדש, אין לי ספק שכולם כאן יתנו את כל מה שהם יכולים ניפגש בקרוב, אני מקווה מאוד [!!!]
שחר.

../images/Emo126.gifאתה פשוט מקסים.

באמת אין לי מילים. כיף לדעת שהאהבה שלנו עוזרת לך, והתמיכה היא באמת מהלב.
נטע

shahar1989

New member
נכון את חושבת לעצמך

"אחח.. כפרה עליו שהוא משתמש בסמיילים.."
סתם, מודה שגם לי יוצא לקרוא את ההודעה הזאת שוב, ושוב... ושוב.. חח נו.. כפרה על היואב הזה!!!!

למעלה