אהובים שלייי

~מעיין~

New member
אהובים שלייי

אני כ"כ מתגעגעת מה קורה איתכם? יש חדש..? ממחר אני יתחיל להכנס יותר אחרי המגן שלי מחר.. רק רציתי להכנס לרשום פה משהו שקראתי והייתי חייבת לשתף אתכם בזה.. תפנימו ותגיבו ראיון עם אלוהים לילה אחד חלמתי שזכיתי לראיון עם אלוהים. "גש הלום," אמר, "רצית לראיין אותי "? "אם יש לך זמן" - אמרתי. אלוהים חייך ואמר: "הזמן שלי הוא נצחי ומספיק לעשיית כל דבר... מה שאלתך בני "? "מה הכי מפתיע אותך בקשר למין האנושי?" שאלתי אני. ענה אלוהים: "הכי מפתיע אותי בבני האדם שהם משתעממים מלהיות ילדים, ממהרים להתבגר ואז משתוקקיםלשוב ולהיות ילדים... שהם מאבדים את בריאותם כדי לצבור כסף ואז מאבדים את כספם כדי לשקם את בריאותם... שהם חושבים בחרדה על העתיד ושוכחים את ההווה, כך שאינם חיים, לא בהווה ולא בעתיד.... שהם חיים כאילו לעולם לא ימותו ומתים כאילו שמעולם לא חיו..." אלוהים חפן את ידי בידיו והיינו שקטים זמן מה. "כהורה, אילו שיעורים היית רוצה שילדיך ; בני האדם, ילמדו?" שאלתי. אלוהים ענה בחיוך: "ללמוד שהם אינם יכולים לגרום לאף אחד לאהוב אותם, אך ביכולתם לאפשר לעצמם להיותנאהבים... ללמוד שהערך הרב ביותר אינו טמון במה שיש להם בחיים אלא במי שיש להם בחיים... ללמוד שלא רצוי להשוות עצמם לאחרים אלא להיות נאמנים לעצמם... ללמוד שאדם עשיר אינו זה שיש לו הכי הרבה אלא זה שזקוק להכי מעט... ללמוד שזה לוקח כמה שניות לפצוע אדם אהוב פצעים עמוקים, והרבה שנים לרפאם... ללמוד לסלוח על ידי תרגול סלחנות... ללמוד שיש אנשים שאוהבים אותך מאוד, אך אינם יכולים להביע או להראות את רגשותיהם... ללמוד שכסף יכול לקנות הכל מלבד אושר... ללמוד שחבר אמיתי הוא אחד שיודע הכל עליך ואוהב אותך בכל זאת... ללמוד שלא תמיד זה מספיק שאחרים יסלחו לך, עליך לסלוח לעצמך..." ישבתי זה זמן מה, נהנה מהרגע. הודיתי לאלוהים על הזמן שלו ועל כל מה שעשה עבורי ועבור משפחתי, והוא ענה: "בבקשה...אני נמצא כאן 24 שעות ביממה, כל מה שעליך לעשות הוא לקרוא לי ואני אענה... ועוד עצה לסיום, זכור - אנשים ישכחו מה שאמרת, אנשים ישכחו מה שעשית, אבל אנשים לעולם לא ישכחו מה שגרמת להם להרגיש..." ולמה בטח שואלים אתם - הדואר הזה הגיע לפה .. כי אם אלוהים היה יכול לשלוח מכתב , אז המכתב שהיה שולח ..לכל אחד ואחת מכם מופלאים ומופלאות

mariana

New member
יפה שליייייי

איך היתגעגעתי תגידי לי רינת ברוגז איתנו? למה היא לא ניכנסת? אהבתי את מה שרשמת פה דו שיח עם אלוהים. תגידי לי מה ניסגר איתך בסוף עם דרור אבל לא לשקר. יאלה תתחילי להזרים מידע אוהבת ומתגעגעתתתתתתתתתת

~מעיין~

New member
מרינוששש אהובתי!!

התגעתעתי כ"כ היום היה לי מגן בהיסטוריה שבגללו לא היה לי כל השבוע האחרון היה ים של חומר אבל זהו אני אחרי והיה לי הכי קל בעולם אבל ממש ממש קל.. עכשיו בקשר לדרור.. פעם שיקרתי לך לגביו?... חחחח סתם טוב אני אתחיל לספר מאותו נקודה שאמרתי לך שהוא רצה להפגש וחיכתי לטלפון.. קיצור אותו יום הוא לא התקשר אלי אבל היה לנו הופעה בקאנטרי בבת-ים של ליאור נרקיס ועברי לידר. עכשיו זה היה ידוע שדרור יהיה שם כי שתינו מתים על עברי לידר ואז הלכתי לשם עם ידיד ממש טוב שלי ואז ראיתי את דרור ואז הוא תפס לי את היד ואמרתי לידיד שלי לך אני כבר באה.. קיצור באתי לתת לו נשיקה אז הוא ישר הביא לי את הלחי שלו (לא ציפיתי למשהו אחר) ואז הוא אמר לי מה המצב? וכל השטויות האלה.. אז אמרתי לו דרור אני לא חושבת שכדאי שנתראה יותר, גם יש לך חברה וגם יש לי יסורי מצפון שהורגים אותי אחר כך אני לא מרגישה עם זה טוב שאני אומרת לך לא אבל עוד יותר לא מרגישה בנוח שאני זאת שעוזרת לך לבגוד בחברה שלך.. ואז הוא התחיל עם כל הפוליטיקות שלו של הבנים (את בטח כבר יודעת) ואז שהוא השלים עם זה אמרתי לו ואל תכעס עלי או תחשוב עלי משהו אבל אני רוצה שננתק את הקשר הזה סופית שלא נהיה לא יזיזים ולא ידידים.. כל פעם אני מרגישה שהכל עבר ואז אתה חוזר... קשה לי עם זה. אז הוא אמר לי אני לא יכול להכריח אותך.. אמרתי לו נכון אבל יש לי בקשה אחרונה ממך וגם את זה אני לא מכריחה אבל תשתדל להפסיק לבגוד ברינת (חברה שלו) אמרתי לו תעצור רגע עם הכל ותחשוב לך אם אתה באמת אוהב אותה? ומה הסיבה שאתה בכלל בוגד בה? כי אם אתה באמת אוהב אותה אז אתה צריך להיות נאמן רק לה ולא להשוות אותה לכל הידידיות שיש לך.. ואם זאת מהסיבה שהיא לא לא רוצה לזרום איתך מספיק אז אתה צריך לחכות לה מאותה סיבה שאתה אוהב אותה.. אמרתי לו גם כמו שאתה לא היית רוצה שהיא תבגוד בך למה אתה עושה לה את זה? אמרתי לו תחשוב שנייה מה היה קורה אם היית תופס אותה עם מישהו או בכלל שומע על זה? מה היית מרגיש? הכי חרא בעולם.. וזהו ואז אמרתי לו המשך חיים טובים ובהצלחה עם רינת.. ותדע שתמיד איפשהו יש מישהי שעדין חושבת עליך ועדין אוהבת אותך ואז הלכתי.. אז הוא קרא לי ושמעתי אבל לא הסתובבתי... המשכתי ללכת אני מקווה שפה סגרתי פרק בחיים שלי.. שיהיו לי קצת יותר שקטים כי באמת הוא עביר עלי תקופות קשות.. וזהו.. אוהבת אותך מלא מלא ביי ביי ואני גם רוצה לשמוע עידכונים בקשר לארעאל.. אני מרגישה כל כך מנותקת..

mariana

New member
אני שמחה ששמת אותו במקום.

אני כל כך מאושרת שסוף סוף היה לך את כוח לעשות זאת. תאמיני לי רינת הזאת לא פריירית היא תעזוב אותו אחרי שהיא תדע את כל הסיפור הזה ואז אני בטוחה שהוא ירצה אותה יותר מכל והיא כבר לא תרצה אותו. ובקשר למגן שלך בהיסטוריה, אחותי עשתה אותו לפני שבוע באה הבית עם המון היתלהבות, ולילה לפני זה היא לא ישנה היא למדה ממש טוב, אתמול היא חוזרת הבית בוכה שאלתי מה קרה אז היא אורמת לי שהיא קיבלה במגן 36 וכל האחרים שהיא עזרה להם קיבלו ציונים בשמיים. אז היום יש לה בגרות במטמתיקה 1יח´. אצלי ואצל אריאל הכל ישן, ישנם ויכוחים פה ושם אבל שנינו מוורים, אנחנו הישתננו המון אחרי הפרידה שהייתה לנו, כבר לא מתווכים כמו ילדים על שטויות וישר מתפשרים זה מה שרציתי שתמיד יהיה. בקיצר אני מאושרתל ולא רוצה לחשוב על דברים רעים. וזהו לך נישאר לי לאחל בהצחה בהכל, וכל החיים עוד לפנייך. אוהבת וד"ש לרינתוש אגב איפה היא?

GALI02

New member
פשוט מקסים

הכי אהבתי את המשפט:"אנשים חושבים בחרדה על העתיד ושוכחים את ההווה,כך שאינם חיים לא בהווה ולא בעתיד" זה כל כך נכון. עצוב אבל נכון תודה מעייני
גילי אגב, איך הולך בלימודים? ומה חדש חוץ מיזה?

~מעיין~

New member
גילוש..

תודה ממי.. על התגובה ואת צודקת זה באמת משפט נכון למרות שאני יותר אהבתי את המשפט.. "ללמוד שהם אינם יכולים לגרום לאף אחד לאהוב אותם, אך ביכולתם לאפשר לעצמם להיות נאהבים..." המון אנשים צריכים ללמוד את זה.. שאם מה שלא יעשו הם לא יוכלו להכריח אנשים לאוהב אותם אלא להיות עצמם וכשהם עצמם הם הכי הרבה נאהבים.. ועם הלימודים.. הכל הולך מצויין לבינתיים.. השליש הזה מה זה שיפרתי את הציונים וגם היה לי מגן היום והלך ממש מצויין אחרי הבכי שבכיתי אתמול שעברה לי מחשבה בראש שאני לא יעבור את הבחינה ויאכזב את כולם, את המשפחה את ההורים ובעיקר את עצמי לא ישנתי כל הלילה.. מרוב כל הלחץ היום הגעתי לבחינה ןפתרתי אותה כמו גדולה.. אוהבתתתתת

@@

New member
פשוט מקסים

מכירה את זה אין לי מילים, קסום.

למעלה