אהובים יקרים שלי

אהובים יקרים שלי

רציתי לבקש מכם בקשה אחת קטנה. אני יודעת שמה שאני כותבת בימים האחרונים לא קל לקריאה. אני בוכה כשאני כותבת, ובוכה כשאני קוראת שוב ושוב. אני מבקשת מכם, ומתחננת שתענו לי בכנות אם זה מפריע לכם, אם זה מקשה ועושה עוד יותר רע... בבקשה, בבקשה תגידו לי ואפסיק. אני כל כך אוהבת אתכם וכל כך לא רוצה לאבד אותכם... אתם באמת באמת כל מה שנשאר לי עכשיו. אתם, כל מי שכותב וגם מי שלא, אתם אלו שמחזיקים אותי וגורמים לי להמשיך לסחוב ולגרור את עצמי עוד יום והדבר האחרון שאני רוצה זה להפיל גם אותכם. אז בבקשה....אנא מכם...חישבו וענו לי בכנות גמורה. אני לא רוצה להפיל עליכם עוד עול בנוסף לכל מה שיש עליכן גם ככה. ומי כמוני יודעת שיש. אני אסתדר איכשהו גם בלי הכתיבה הזאת פה... איכשהו. רק אל תיפלו לי גם אתם ותמשיכו להיות חזקות בשבילי, בשבילכן, ובשבילו. אוהבת אתכן כל כך אני

מאיונת יקרה....

הפורום נועד לכתוב כששמח, כשעצוב וגם כשכואב... אוהבים אותך!אוהבים אותך! אני מקווה שהבנת שזה כלל לא מפריע שאת כותבת כאן!!! אנחנו אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך כמו החול בים.. אנחנו.

אהממ....

אנחנו אוהבים אותך יותר! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! אוהבים אותך! ותמיד תמיד כאן בשבילך!!!

תרנגולת

New member
אין כמוך את בעצמך!! B-)

מצטרפת וחותמת על כל מילה שלירני אמרה.. היא אמרה את הכל.. א-ו-ה-ב-י-ם א-ו-ת-ך-!

עדנלה שלי

קראתי את המילים שכתבת למטה. לא מרשה לקלל את הילדה שלי ככה! את נשמה טובה...ואני אוהבת אותך ככה, מה שלא תעשי, ומה שלא תגידי... אז בלי קללות...בבקשה. אוהבת אני

מיטל*

New member
מאיה יקרה שלי

מאיה, אני יודעת שאנחנו לא מכירות הרבה זמן אבל כל כך כואב לי על מה שקרה לך ובאמת שהייתי רוצה להגיד לך משהו שירפא את הכאב הנורא הזה שאת עוברת. מהרגע הראשון שתהחלתי לכתוב כאן בפורום לא יכולתי שלא לחוש בקסם האדיר הזה שאת נושאת עימך. את מלאך אמיתי. יש לך משפחה מדהימה של הפורום וכולם פה כל כך אוהבים אותך ורוצים לעזור לך להתמודד עם מה שאת עוברת. מאיה,את כותבת והכתיבה עוזרת לך וזה העיקר. זה מה שהכי חשוב. שתוכלי קצת לפחות להקל על עצמך. יש לך פה אנשים שאוהבים אותך בכל תנאי, בכל מצב ורוצים להיות איתך בטוב וברע. אני מחבקת אותך מפה ואני מקווה שאת יודעת עד כמה את יקרה ואהובה. אוהבת מכל הלב, מיטל

מיטלי שלי

המון המון תודה על התמיכה. אני לא יודעת אם אתם יודעים...אבל אני קוראת הכל. הכל. ומכאן אני שואבת את הכוחות להמשיך. אז גם אם אני לא מגיבה.... זה לא בגלל שלא ראיתי. זה כי לפעמים פשוט אין לי את המילים... ולא מצליחה לעשות סדר בראש. אבל אני קוראת הכל ונוצרת הכל בתוכי. יש לי חלל ענקי למלא... ואני לא משלה את עצמי שהוא יתמלא כל כך מהר. אבל לכם יש חלק גדול מאוד בעובדה שאני ממשיכה הלאה וסוחבת. אוהבת אותך אוהבת את כולכם ורק תשמרו עליכם בשבילי, בינתיים, עד שאחזור לעצמי. שלכם תמיד מאיה

בודהא

New member
מאיה יקרה

אני לא כל כך פעילה בפורום אבל קוראת מה שאת כותבת ובוכה יחד איתך. אני חושבת שזה נפלא שיש לך את הפורום כדי להוציא את אשר על ליבך ובאומץ הרב שמצאת בתוכך את מחזקת כאןאת כולם. המשיכי כך אוהבת בודהא

תודה בודהא

אני ממש לא יודעת מה הייתי עושה בלעדי הפורום... אני מניחה שפשוט לא הייתי כאן עכשיו. ושוב...תודה על הכל. אין כמוכם. אני

מייק 48

New member
מאיונת אהובה ונפלאה שלי...

אם את מבקשת כל כך יפה, מתחננת... אז אני עונה בכנות גמורה: אל תפסיקי לכתוב, כיתבי כל מה שעולה במחשבתך... שום דבר ממה שאת כותבת לא יכול להפיל אותי... (אבל למה שאת מתכוונת את יודעת שאני לא דוגמה טובה) אני סבור שזה לא יכול להפיל גם את הבנות, יהיה הכתוב קשה וכואב ככל שיהיה... אם תפסיקי לכתוב - אז אהיה מודאג, ולא רק אני... מה שאת כותבת לא קל לקריאה... כואב וגורם לבכי... אבל מחזק ומשחרר ונותן קצה חוט לאחוז ולהתחבר אלייך... לאהוב אותך יותר ויותר ויותר... לאחוז בך ולא לעזוב... רק אם תישברי ותיפלי - אני אפול יחד איתך... וכל הבנות עלולות ליפול איתך - והלבבות יתרסקו... אז אנחנו מתחננים אלייך: היי חזקה ואל תישברי !!! וכיתבי כל מה שעולה בדעתך. אוהב אותך יותר משאת יכולה לשער... שלך אני לתמיד מייק

אני כל כך משתדלת....

כל כך משתדלת שלא להשבר ולהיות חזקה. בשבילכם, בשבילו.... אבל אני כמו נמשכת לבור השחור הזה... הבור שהוא נמצא בו. אני סוחבת וסוחבת... פעם, לפני שהכרתי את אלן, תמהתי מי ירצה אותי... אני, עם שק הצרות שלי, שלא עוזב אותי כבר שנים.... וסוף סוף מצאתי מישהו. נשמה טובה שהסכימה לקבל אותי ככה, כמו שאני. והתחלתי לחיות אחרי כל כך הרבה שנים ``שרידה`` בגונגל. ופתאום...אני שוב מוצאת עצמי שורדת ולא חיה. לא מרגישה ולא חושבת, לא מאמינה שיהיה עוד ``פראייר`` שיסכים לקבל אותי עם השק. והוא כל כך כבד, השק הזה... לקח לי המון שנים עד שמצאתי את האיזון, את שיווי המשקל. ובשביל זה נעזרתי המון במישהו מיוחד כל כך. כי לבד...לא מצאתי את הכוח. והנה אני שוב...תוהה מי ירצה.... מי יסכים לעזור לי לסחוב את השק. ולא מאמינה שיהיה מישהו באופק... לא רואה אותו בכלל. והנה, שוב אני שורדת...יום אחרי יום. שעה אחר שעה. דקה אחר דקה. הפסקתי לחיות....חזרתי אחורה מליארדי שנות אור. לא רוצה לשרוד. רוצה לחיות.

תרנגולת

New member
.. מאיוש..

יהיה.. כי את כל כך מקסימה. כמו שאת.. ואנחנו כאן לעזור לך כמה שאפשר לסחוב.. אוהבים אותך מאיה, כמו שאת.. מכל הלב. בכל הלב.

תרנגולת

New member
מסכימה.. מאיה`לה שלי..

נשמה מתוקה, אחותי.. מלאכית.. הכתיבה הזאת מקלה עליך.. אל תפסיק לכתוב. יכאב לי יותר לא לדעת מה קורה איתך, לדעת שאת ``לבד`` עם הרגשות שלך. כאן אנחנו איתך.. תמשיכי מאיה לכתוב כל מה שעל הלב שלך. אנחנו כאן תמיד תמיד איתך, ואת לא יכולה לאבד אותנו.. אנחנו שלך. אני שלך תמיד.. מאיה שלי.. אני אוהבת אותך. ואת נשארת כאן איתנו, בטוב וברע.. שלך, והרבה מאוד שלך. אני.

תרנגוליתה שלי....

תודה, תודה, תודה על הכל. לך, ללירני, למייק, לכולכם. תודה שאתם סובלים אותי גם ככה. אוהבת אותם כל כך אני

תרנגולת

New member
ויי.. מה אמרת?!

סובלים אותך?!?! כל יום טוב לי בלב שיש לי את הזכות להכיר אותך.. לקרוא מה עובר עליך, מה עבר עליך, לשמוע את הקול שלך, לראות איזה מלאכית את, לראות את האיכפתיות שלך, ואת האהבה שלך.. להכיר את מאיה הרגישה, והמקסימה.. מאיה שלי.. את לא אומרת ולא חושבת דברים כאלה שוב, עשינו עסק?

מייק 48

New member
סובלים איתך (לא אותך)- מאהבה !!!

מאיונת אהובה ומתוקה שלי, הכרתי בחיי אנשים רבים, לא הספקתי לספר לך הכל... ורק לעיתים נדירות כל-כך ניתנה לי הזכות... להכיר אדם כל כך מתוק וכל כך נפלא, כמוך, מאיה שלי... אז את נתת לי זכות ענקית להכיר אותך... וזו אחת מהפעמים הנדירות האלו... שאתה פוגש מלאך מקרוב... אז אל תתפלאי שכל כך אוהבים אותך... ואולי את לא מודעת מספיק לזוהר הנדיר שיש בך... אז ככה אנחנו סובלים איתך (אותך ???) וכואבים... מאהבה, חומד, מאהבה ענקית ועצומה !!! אוהב אותך יותר מהכל שלך אני לתמיד מייק

רוני_(-:

New member
מאיה...

מאיה... איך את יכולה אפילו לחשוב ככה... את פה כמו כולן, ואנחנו פה לתמוך בך בדיוק כמו שאת פה לתמוך בנו, ואם את מרגישה רע, תגידי לנו...כמו שאנחנו אומרות לך. אני אישית, באמת ארגיש רע, אם אדע שאת לא כותבת שרע לך, בגלל שאת לא רוצה להעציב אותנו. אוהבת אותך כ``כ, רוני

למעלה