אהה... ככה נעלמתם פתאום? הלו, מישו בבית?!
O ora11 New member 17/3/03 #2 חג פורים שמח../images/Emo154.gif |חזרנו הביתה אתמול בלילה מהנסיעה ועכשיו הילדים והנכדים הלכו לביתם נכנסתי לפורום ,אני כאן ובאמת איפה כולם חג שמח
חג פורים שמח../images/Emo154.gif |חזרנו הביתה אתמול בלילה מהנסיעה ועכשיו הילדים והנכדים הלכו לביתם נכנסתי לפורום ,אני כאן ובאמת איפה כולם חג שמח
פ פראזניק New member 17/3/03 #3 אני כאן... אבל, כמו ששואל המשורר: "איפה אני ואיפה כולם?" עוד מעט פחות מ-24 שעות, אהיה אחרי קריאת המגילה, או באמצע בישולים בבית או באמצע סעודת פורים. בתאבון. פורים שמח!
אני כאן... אבל, כמו ששואל המשורר: "איפה אני ואיפה כולם?" עוד מעט פחות מ-24 שעות, אהיה אחרי קריאת המגילה, או באמצע בישולים בבית או באמצע סעודת פורים. בתאבון. פורים שמח!
B BaaMan New member 17/3/03 #4 תיקון...(מצטער אני פשוט חייב) בס"ד בתאבון= להשביע את התאווה לשובע= לכלכל את נפשו בלבד לכן אין לומד בתאבון יש לומד לשובע
תיקון...(מצטער אני פשוט חייב) בס"ד בתאבון= להשביע את התאווה לשובע= לכלכל את נפשו בלבד לכן אין לומד בתאבון יש לומד לשובע
א איש הרוח New member 18/3/03 #6 אני כרגיל צריך קצת להתנצל אבל יש עומס קצת של עבודה בימים הללו קצת באיחור אני ממצטרף לאיחולים של אורה ופראזניק שלנו וכל חברי הפורום
אני כרגיל צריך קצת להתנצל אבל יש עומס קצת של עבודה בימים הללו קצת באיחור אני ממצטרף לאיחולים של אורה ופראזניק שלנו וכל חברי הפורום