אהה!!

אהה!! ../images/Emo9.gif

ממש צירוף מקרים שמצאתי פורום כזה.. אוקיי, אז כקיבוצניקית גאה בעצמי, החלטתי להצטרף לפורום שלכם.. אבל רק אם תקבלו אותי..
אז קוראים לי יסמין, בת 16 ואני גרה בקיבוץ ליד ירושלים
אני חייבת לשתף אותכם במשהו, אולי איזה קיבוצניק אחד יבין אותי- אני לומדת בבי"ס בעיר ושם אנשים תמיד אומרים לי שבגלל שאני גרה בקיבוץ אני חיה במן בועה, שאני לא מבינה שום דבר על מה שקורה בדיוק מ"חוץ לקיבוץ" ושאני כביכול מסודרת לחיים בגלל שהקיבוץ דואג לי. זה מעצבן אותי כשאומרים לי את זה!! אז בסדר, אולי החיים בקיבוץ הם קלים מכמה בחינות ו"פשוטים", אבל בשביל שהקיבוץ ידאג לי ההורים שלי צריכים לקרוע את התחת 6 ימים בשבוע (ולפעמים 7, שבתות.. אתם יודעים..) מהבוקר עד הערב, ואנשים בכל זאת מתחרפנים שאנחנו מקבלים למשל כרטיסיות אוטובוס "חינם", אוכל "חינם", שהוא משלם ללימודים, לטיולים וכ'ו.. הם גם לא מבינים שאנחנו הילדים, כבר מגיל צעיר גם כן צריכים לקרוע את התחת ולפעמים אחרי הבי"ס לעבוד, או בשבתות אחרי שלמדנו כל השבוע, והם בכל זאת אומרים שאנחנו לא מבינים מה זה "החיים האמיתיים" ואיך זה לשלם למים וחשמל ושאם נרצה לעזוב את הקיבוץ יום אחד לא נוכל להסתדר מחוץ לקיבוץ.. הם התחילו ממש להדאיג אותי, כי אני לא יודעת אם אני כל החיים ארצה להישאר בקיבוץ שלי (כמה שאני אוהבת אותו
), אבל אולי בגלל שאנחנו עובדים כל כך קשה בקיבוץ כן נוכל להסתדר, למרות שזאת צורת חיים שונה ... אולי אני לא צריכה להתייחס אליהם.. מה אתם אומרים?
ממש שפכתי בפניכם את ליבי

MsUnderstood

New member
ברוכה הבאה!!

כן,קורה הרבה שעירוניים לא מבינים אותנו וחושבים שלא נוכל להסתדר בחיים בלי הקיבוץ,למעשה בגלל שחבר שלי לשעבר כל הזמן אמר את זה הוא עכשיו לשעבר
עזבי אותך מהשטויות שהם מדברים! הרבה קיבוצניקים עזבו את הקיבוץ ואת החממה והצליחו יפה מאוד בעיר אז אנחנו חיים קצת בבועה,אבל לא ברמות שלא נוכל להסתדר,כי באמת יש לנו את הערך של העבודה..

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

זה נכון קשה להם לראות מעבר למה שנהוג לחשוב על קיבוצניקים, שהכל מסודר להם מהרגע שהם נולדו. קשה לראות במה זה במאת כרוך כל ה"מתנות" האלה. אבל זה עדין כיף לראות אותם מתפתלים ככה עם הדברים האלה.. תקראו לי סדיסט אבל מה יותר מספק משכל הלא קיבוצניקים שומעים את ההודעה הבאה (כיתה ח'):"כל הקיבוצניקים בבקשה להגיע לחדר מחנכות לקבלת חישוביות CASIO"

ל י ב ר

New member
חחח

זהו שאני מכירה כמה קיבוציניקים מהקיבוצים ליד ירושלים... בעיקר אלו שלומדים בברנר...

bazi1

New member
מעלה חמישה או צובה....

נווה אילן (זה קיבוץ) או קריית ענבים (זה השם?)

למעלה