אהה ועוד דבר

loyodea

New member
אהה ועוד דבר

תכתבו פה איזו להקה אתם הכי אוהבים (לא כולל הביטלס כי לפי דעתי הם לא נחשבים ממש רוק. לא יודע אני פשוט לא יכול לחשיב אותם באותה קטגוריה עם זפלין, פינק פלויד וכו´. אז אני מכתיר אותה מראש מקום ראשון והשאר יתחרו על המקום השני). והמועמדים על המקום השני: זפלין, פינק פלויד, דיפ פרפל, נירוונה, מטאליקה, גאנז, הדלתות, רולינג סטונז או אחר. אני בוחר בזפלין. הלהקה שיתנו לה הכי הרבה קולות, תיבחר פה בפורום ללהקה השנייה הכי אגדית אחרי הביטלס, או בשבילכם הלהקה הכי אגדית כשביטלז לא משתתפים בסקר מפני שהם שנויים במחלוקת. יאללה תצביעו!!

אצלי

מקום ראשון: פינק פלויד שני: קינג קימזון שלישי: דיפ פרפל רביעי: לד זפלין המקום החמישי (לא יודע, אחת מאלה)יס, ג´נסיס, אוריה היפ, בלק סאבת, המי מקום עשירי: גאנס, מטאליקה. בטח שכחתי משהו.

THE FATRIX

New member
הםם...

זה הרשימה שלי שמסודרת לפי הלהקות שאני הכי אוהב, לא לפי הלהקות הכי טובות: 1. מטאליקה 2. פינק פלויד 3. לד זפלין 4. גאנז...

הדלתות מקום ראשון../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מקום שני- ג´טרו טאל מקום שלישי-הסטונס רביעי- לד זפלין

נוב 01

New member
בטח שלד זפלין

יש להם איזה לפחות עשרים שירים טובים . כמו whole lotta love, rumble on, communication breakdown,babe I´m gonna leave you, celebration day, dazed and confused, good times bad times, stairway to heaven, kashmir, d´yer maker, trampled underfoot, heartbreaker, black dog, rock and roll, when the leave breakes ועוד מלא שירים. הם הלהקה הכי טובה. אף אחד לא יכול עליהם!!!!

LadyG

New member
אני מצביעה ל- Cream

בפרק הזמן הכל כך קצר שהם פעלו לא הספיקו לעשות דברים לא טובים. ואין זה גורע מאהבתי המוחלטת ללד זפלין, הדורס, דיפ פרפל, פינק פלויד, ג´טרו טול, אוריה היפ ועוד רבים רבים.

קיר קמט

New member
הממ המממ

טוב קודם יש את הלהקה של ג´יימס דאגלס מוריסון מורנו ורבנו , הייתי אומר גם אלוהינו. אחר כך... טוב הממממ לד ואז ביטלס כשמתחשק להם וכשג´ורג´ שר ואז פינק פלויד ואז... טוב הייתי אומר ג´טרו אבל יש שלושה שירים שלהם שאני אוהב, מתוך הארבעה שאני מכיר (יש גם אלבום קומפלט במחשב, אבל אני לא ממש התעמקתי בו , אין לי סבלנות להקשיב לו קומפלט , והוא קומפלט.) אז נגיד "שבת שחורה".לא , בעצם קודם יהיו האקספיריאנס של הנדריקס. ואז קווין. או שאולי קווין לפניי שתי האחרונות. ואז מחתרת הקטיפה. וזהו. בדרך נפלטו כלמיני להקות מטאל שמקומן לא כאן ביינתיים.

Grimble Grumble

New member
גם אני עם ג´יימס דאגלס

אין מה לעשות, הדורס הגדולים מכולם... אבל באותה נשימה אפשר להזכיר גם את: קווין, לד זפלין, פינק פלויד, הביטלס, פראנק והאמהות... אלא הלהקות הבאמת גדולות בכל הזמנים לדעתי... אם אני הולך מעבר ל6 האלה גם 10 לא יספיקו לי ואני צריך לפחות 30...

seafox

New member
טוב...

לפי דעתי... ביטלס [כמה שלדעתך הם לא רוק ואתה די צודק הם תמיד מקום ראשון..] אבל... 1:פרנק זאפה 2:יס 3:קינג קרימזון 4:פינק פלויד

ganooov

New member
אז ככה: ../images/Emo13.gif

פינק פלויד, ללא שום ספק היא האגדה מספר 2. ואני פוסל את רשימת המועמדים, אין רשימה - כל אחד יכתוב את מה שהוא חושב. שלא לדבר על זה ששמת את מטאליקה (שזה מטאל) ונירוונה (שזה גראנג´) ברשימה. אני רואה שהסתדרתם טוף מאוד בלעדי. שבוע טוב.

למעלה