אהה... היי

offspringer

New member
אהה... היי

רציתי לידע שבניתי את אתר האופספרינג היחיד בעברית אז אם אתם מעוניינים הכתובת נמצאת בחתימה שלי

offspringer

New member
טוב.....

אני אלך ואחזור עוד חצי שעה... עד אז תארגנו לי כמה תגובות, בסדר?

ShLuMp

New member
אני נכנס עכשיו לאתר

עוד כמה דקות אני אגיד איך הוא...!

ShLuMp

New member
זה לא פועל לי

לוקח שנה עד שזה טוען את העמוד הראשי וכשאני נכנס לאודות זה עושה ארור כזה... סורי

Sexy me

New member
האתר לא ממש עובד

אני מתה על אופספרינג! זאת הלהקה שאני הכי אוהבת!

REDDITZ

New member
כל הכבוד אח שלי

דבר ראשון עצם העובדה שעשית אתר על אופספרינג מגיע לך ח"ח(חיזוק חיובי) איש טוב אתה אגב במירק השם משתמש שלי זה OFFSPRINGER עלה והצלח אני עדיין בודק את האתר הוא עדיין בחיתוליו אבל רואים שהשקעת אז כל הכבוד !!!1 OFFSPRING RULES!!

offspringer

New member
!

אז לא טעיתי! אני נקווה שתחיו קצת את הפורום שלי... נ.ב אני צריך עזרה, לא ממש צריך אבל אם אני אקבל עזרה האתר יגדל יותר מהר. אז רוצים?

offspringer

New member
תוספת....

1.הנמהל של הפורום הזה קשור איך שהוא לודו מפורום אופספרינג בהייד פארק? ב. למה האתר שלי עדיין לא מופיעה ב"קישורים"?

offspringer

New member
כתבתי את זה

לא כדי להעלות את זה לראש העמוד, אלה כדי להזכיר שעדיים אין תגובות. בפורום כלי נגינה ונגנים עוד לא הספקתי לכתוב הודעה וכבר עשר תגובות.. אבל מה לעשות, מנהל הפורום הוא אלכסנדר דה לארג´

REDDITZ

New member
לא לא טעית!

אני מעריץ גדול של אופספרינג יש לי את כל הדיסקים של אופספרינג מקוריים קנויים מכספי הפרטי ויש לי ידידה שיודעת עליהם הכל!! ואני נשבע לך ... הכל !! היא אפילו התחפשה לאופספרינג לפני שנה אם אתה צריך עזרה במשהו לאתר תגיד...אני אנסה במעט זמני הפנוי

offspringer

New member
יופי

1.אני המעריץ הגדול ביותר שלהם (מכל קצוות תבל), אז אל תתחרה איתי בחורצ´יק! 2. איך אפשר להתחפש לאופספרינג? (השערות: 1. תינוק 2. הגולגולת מCO1 ג. הדביקה על עצמה מרצ´נדייז) ג. אני רוצה להרחיב את הביוגרפיה באתר, פשוט אין לי כח לזה. אז תשב עם חברה שלך ותחתבו לי ביוגרפיה... תקבלו על זה קרדיט מלא. אז מה אתה אומר?

למעלה