אההם אההם..

אההם אההם..

בזמן האחרון זה קצת לא כייפי להיכנס לפורום .. קודם כל- הוא מוצף בקצת יותר מדי תמונות, וקצת הרבה פחות מדי הודעות.. כלומר, הפורום נפתח לא בשביל שנתלהב מתמונות (שכבודן במקומן מונח, כמובן) אלא יותר בשביל שננהל שיחות על הסדרה.והודעה בסגנון" אוף הריילי הזה אני לא סובל אותו" וכו´, זאת הודעה שאין לה הרבה משמעות. זה דבר אחד שריילי מעצבן אותכם, אבל תסבירו למה. ודבר שני- כבר ניהלנו שיחה בנושא כמה אנחנו שונאים את ריילי ואוהבים את אנג´ל, אז חלאס, רדו מזה. יש עוד הרבה נושאים בסדרה שאפשר לדבר עליהם, תמיד אפשר לפרסם כאן פנפיקים , לדבר על פרקים (מישהו יודע לאיפה נעלמה ניקול?) או על דמויות, לפרסם חדשות על באפי, על השחקנים, כל המטרה של הפורום-לדעתי- היא לדבר על הסדרה , ולא במובן של- איזה מכוער הוא, איזה יפה הוא. בשביל זה יש צ´אט. זה בסך הכל תלוי בכם אם הפורום הזה יהיה כיפי, או לא. ואל.

The Watchers

New member
גם אנחנו שמנו לב לבעיה

וחושבים על דרכים להחזיר את הפורום למתכונתו המקורית של דיונים, ולא של הערות חסרות פשר. מבטיחים שתראי שיפור בקרוב
-צופי הפורום, הייזל ואלעד

BabyBlue

New member
לא נכון ...../images/Emo121.gif

לפי דעתי הפורום הזה ממצא את עצמו בצורה ממש טובה , יש הרבה הודעות ענייניות ומעניינות, ואין שום דבר רע בהעלאת תמונות להודעות, להיפך! זה נחמד, ואפילו יש תחרויות בנושא...

הייזל

New member
זה נכון אבל...

אחד הדברים שמייחדים את הסדרה הזאת וגרמו לה להצליח כל כך(למרות כל הסיכויים) הוא העובדה שהסדרה עוסקת בבעיות אמיתיות במסווה של סדרת אימה קומית. למשל, המצב הזה ששני הגברים הראששונים של באפי הפכו למרושעים לאחר שהם שכבו איתה. או למשל הגירסה של באפי ל"החיים נפלאים" בפרק שקורדיליה מבקשת משאלה שבאפי צעולם לא היתה מגיעה לסאנידייל. האירוניה שבית הספר דווקא נמצא על פי השאול. ועוד ועוד. הייתי רוצה כמשתתפת ולא רק כמנהלת הפורום לראות יותר דיונים כאלה. לא שיש לי התנגדות לתמונות אבל לא יזיק קצת לגוון.

אשמה

New member
גם אני רוצה להגיד...

אני מסכימה עם מאוד, אני חושבת שהתמונות הן קטע ממש נחמד אבל הדיונים זה מה שעושה בשבילי את הפורום. לפני כמה ימים הייתי בפורום אחר שכל מה שדיברו עליו בו היה איך השחקנים נראים וזה עשה לי ממש רע - כל כך הרבה שיטחיות במקום אחד... ברחתי משם וחשבתי איזה טוב זה שיש את הפורום הזה, כי אנחנו לא מנהלים שיחות שיטחיות כאלה ברמה כזאת גבוהה ואם מישהו זורק הערה כזאת, הוא מסביר אותה. נאי חושבת שזה מצויין חוצמזה, רציתי להוסיף שאם כבר מדברים על דברים שדומים למציאות - מה עם הילדה הבלתי נראית שהפכה לבלתי נראית כי כולם התעלמו ממנה? לפי דעתי הרעיון הזה היה פשוט טוב

למעלה