אההםם... היי לכולם...

אההםם... היי לכולם...

אני מקווה שאני במקום הנכון... יש לי חבר כבר כמעט חודשיים (
) ... יש לנו (לי) בעיית סקס.. בשנתיים האחרונות העלתי קצת במשקל (אם זה משנה אני עכשיו שוקלת 60 ולפני שנתיים הייתי 54). הדבר הזה גורם לי לחשוב שאולי אני אהיה כבדה לו, או שהוא יגעל ממני... אני מרגישה שאולי הוא לא יהנה ממני... בקיצור - הביטחון שהיה לי לפני שנתיים נעלם לו... (גם הכושר..) הוא תמיד אומר שאני נראת טוב ומפרגן ואוהב אבל עדיין אני לא יודעת מאיפה בא החוסר ביטחון הזה... למישהי יש עיצה? חשבתי לשתף אותו ברגשות האלו שהרי תקשורת וכנות זה הדבר הכי חשוב בזוגיות... מה אתן אומרות? תודה לכל העונות ושבת מקסימה. אלינור.

מדוע בעצם

אינך סומכת עליו? האם אינך מאמינה לו כשהוא אומר שאת נראית טוב ואהובה?

../images/Emo24.gif

וכשהמשקל שלך היה נמוך יותר אז הרגשת אחרת? או שגם אז הרגשת משהו דומה?

שגיתא

New member
אלינור יקירתי ../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif

לצערי מה שאת מתארת אינה בעייה מינית
אלא בעייה של אהבה עצמית וקבלת הגוף שלנו
על כל פגמיו ומעלותיו ואני בטוחה שאם תהי כנה עם
עצמך תגלי שמניין מעלות גופך והמתנות שהוא מעניק
לך עולות על מניין הפגמים הקטנים, לצערי הרב ההרגשה שאת מתארת באמת פוגעת ברצון שלנו או ביכולת שלנו להרגיש נאהבים סקסיים ולכן זה יוצר בעייה בתחום המיני
קחי אותי לדוגמא גובה 1.45 ס"מ ומשקל מעל 80 ק"ג
לא נשמע הכי מדהים אבל תתפלאי נכון שהייתי מסירה מעט ק"ג רק מבחינה בריאותית פחות בחלק האסתטי, אני מאד אוהבת את גופי אני נהנית לחזות בבואתי העירומה
משתדלת במידת האפשר לדאוג לו ולהעניק לו את מה שהוא אוהב, אני מרגישה ומקבלת פידבקים שאני סקסית בטירוף שלא לדבר על מחמאו על היופי את לא חייבת להיות רזה או מושלמת
כדי להיות יפה להרגיש סקסית
ואו מאושרת, זה הכל עניין של מחשבה וגישה לעצמך
וכשאני במעשה אהבים אני לא חוסכת בכלום מגופי (כל עוד גובהי וגמישותי מאפשרים ורצוני קיימים זה יקרה
אני גם רוקדת ריקודי עם ריקודי בטן ולאורך כל חיי קבלתי מחמאות על צורת היופי שבריקודי, כל עוד זה לא פוגע פיזית באחר אני עושה מה שאני אוהבת בכל תחומי חיי
(והיו לי תקופות פחות מוקירות את גופי) ואני ממש לא עושה את זה כדי לקבל את המחמאות אלא בעיקר כי אני נהנית
מה את חושבת שזה שאנג'לינה ג'ולי או מדונה מהממות זה הופך אותן אוטומטית למאושרות זה מפתיע אבל לא וגם להן אני מבטיחה לך יש רגעים של חוסר אהבה עצמית לגופן כמה שישמע מפתיע לדעתי כמה סדנאות להכרה עצמית
הגברת הערך העצמי או העברת עניינך לתחביב או יצירה אחרת נראה שרק יועילו לערכה ואהבה העצמית לגוף שלך, בכל מקרה ברגע שתמצאי את הפתרון בתחום הזה הבעיות האחרות הנלוות לזה יפתרו מעליהן בהצלחה שגיתא

תודה רבה לך ../images/Emo140.gif

את צודקת... חשבתי על זה במשך השבוע האחרון ואני קמה כל בוקר , מסתכלת על עצמי בראי ופשוט מחמיאה לעצמי... לא שחסרות לי מחמאות מבן זוגי אבל הרגשה פנימית היא אחרת... אני מקווה שאני אצליח מהר להתגבר על הביישנות\חוסר ביטחון הזה שנפל עלי... תודה רבה!

למעלה