אההלן =) אני מהחדשים:) יש מישהו שיודע איך משיגים תווים לפסנתר של שירים של סינרגיה? תודה!!
ל ליעת New member 8/5/07 #1 אההלן =) אני מהחדשים יש מישהו שיודע איך משיגים תווים לפסנתר של שירים של סינרגיה? תודה!!
M McFreaKy New member 8/5/07 #3 ספרי קצת על עצמך! ../images/Emo2.gif וברוכה הבאה. ../images/Emo140.gif
S shilgiah New member 8/5/07 #8 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאההה לזה התכוונתי!! זה מה שקרה לי עם המילה "חכם" ולא הצלחתי להסביר...חחחח
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאההה לזה התכוונתי!! זה מה שקרה לי עם המילה "חכם" ולא הצלחתי להסביר...חחחח
ד דורה17 New member 8/5/07 #9 חחחחחחחחחח חמודה!!! הבנתי מה קרה לך.. זה בסדר חחחחחח קורה.. בקטנה... לא חשבתי שאת לא יודעת לכתוב אותה חחחחחח
חחחחחחחחחח חמודה!!! הבנתי מה קרה לך.. זה בסדר חחחחחח קורה.. בקטנה... לא חשבתי שאת לא יודעת לכתוב אותה חחחחחח
S shilgiah New member 8/5/07 #12 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחח לא חשבתי שאת חושבת.. סתם רציתי להגיד.. חחחח
S shilgiah New member 8/5/07 #13 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשלום!../images/Emo13.gif אני נועה! השתלבות מהירה!!