אההה!!!

אההה!!! ../images/Emo99.gif

בקישור הבא אלן ריקמן קורא שירה של שייקספיר (הוא חבר בקהילה של מעריצי השירה של שייקספיר... ) והקול שלו..... פשוט ממיס!!!

Minerva

New member
|נמס|

*מתהלכת הלוך ושוב בקוצר רוח הולך וגובר*
המחשב הזה לא יכול להשמיע כלום... אצטרך לחכות לערב...

וונקי

New member
קול שאלן ריקמן

פשוט מושלם ועוד שירה של שייקספיר איו דבר טוב מי זה

מלאכית16

New member
|נמס| ../images/Emo110.gif

*מתמוגגת* *אנחה* *נמסה* הקול שלו פשוט....מושלם *עוד אנחה* עם הוא היה מקריא לי ככה שיקייספיר הייתי חוטפת התקף לב ומתה על המקום....... הוא פשוט אלוהי....אין מילה אחרת לתאר אותו.... הקוווווווווווווווווווווווולל שלו..... *נמסה*

Fantine

New member
|נמס|איזה קול אלוהי!|מתחרפן|../images/Emo85.gif

והמבטא... |מזילריר|

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gif|נמס| למרות שאני עדיין

מחכה שהקישור יעלה......

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gif|נמס| אוווו יש לי את הקובץ

הזה שמור במחשב..... למרות שעם הסירטון זה נראה הרבה יותר טוב.....

Penny s

New member
בהחלט אלוהי.. ../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif

הקובץ שמור אצלי מזמן במחשב, אבל זו הפעם הראשונה שאני רואה את השיר כמצגת - כל הכבוד על המציאה, מרי
אגב, המילים שהוא משתמש בהן - אין להן אותה משמעות כפי שהיתה להן בתקופתו, אז אל תתנו ל"חוטי התיל" ול"צחנה" להרתיע אתכן: זו אחת הסונטות הרומנטיות ביותר שלו. יותר רומנטי מ "Shall I Compare Thee to a Summer´s Day" הפלצני

שניש

New member
איזה יפה!! !!!../images/Emo56.gif

ואני בכלל ואהבת דברים של שייקספיר...... אני לא מבינה את רובם אבל אני עדיים קוראת (או לפחות מנסה)

Dracos girl

New member
אוי! ../images/Emo25.gif

שני כל כך אהבתי את החתימה שלך!!! ~סורי שאני תוקעת את זה כאן~ פשוט הרגע ראיתי... אוי מעולה! ^__________^ וגם נכון!

Dracos girl

New member
אוי מיי גוד!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo25.gif

אפשר למות!! הוא כל כך נולד לקרוא שייקספיר בחיי!!! ^_____________^ איזו צמרמורת עברה בי, רציני! יש לו כזה קול ממיס, כקול הלוחש בערב קר מתחת לשמיכת הפוך החמימה...
בחיי אהבתי!!!!!!

Minerva

New member
../images/Emo41.gifOMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo41.gif

זה....... אה... שץקלןעDג... שלדקטאעךץש... ארמ... SHOUSראחילסגי... יותר מידי בשבילי.............................. *שוכחת מכל כאב* (לפני שניה היו לי כאבי מחזור.
) *מתעלפת* אין מילים בפי. מלבד: WOAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מלאכית16

New member
אביגיל איבדה את שפיותה ../images/Emo110.gif

*האנשים בחלוקים הלבנים אוספים את אביגיל לבית המשוגעים* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Minerva

New member
כן, זה מומלץ. ../images/Emo12.gif

(עודכלמיניאיקונים-בלתישפויים)

למעלה