אההה!!!1

Hinamori

New member
אההה!!!1../images/Emo65.gif

כן! הצלחתי! אני פתחתי ראשונה! XD; מזלטוב איי-נה!!!!11111 3333333333333333333333333333> עד 120 שנה~!!11 מי יתן ותזכי לעוד הרבה מנגות של קלאמפ על המדף ופאנארטים של פאי\קורוגאנה כיאה לפאנגירל מסוגך 3> [כי מי צריך עושר ואושר כשיש פאי\קורוגאנה? ^-^] ו... אני אוהבת אותך המון. כאילו, תחשבי על מספר גבוה. אני אוהבתותך יותר מזה. ^^ 333>

JeeChan

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif הברכה שלי

מהרגע הראשון שזכיתי להכיר אותך, ושביקשת שאני אהיה הסמפאי שלך, תמיד רק חייכתי מהיותך שם. לשמחתי זכיתי לראות, איך גדלת להיות נערה מדהימה, בעלת ביטחון עצמי, טוב לב, יושר והרבה אושר ושמחה ^^ [ואיך כמובן לא להזכיר גם קלאמפ ^^]. בכל פעם שאת מחייכת, אני פשוט מרגיש שמח ^^ ואני מקווה שהאושר הזה ישאר לך לנצח 3> אוהב אותך המון המון המון המון 333> ומקווה לעוד המון שנים של היכרות ^^ שמח שאהבת את המתנה ושיהיה לך יומולדת שמח ונפלא ^^. עם עוד המון הכרת אנשים, המון שמחה, הצלחה בלימודים ובכל דבר שתרצי 3>. שיהיה לך שנה מלאה בקורו/פאי והרבה מנגות קלאמפ ופרקי התפנגרלות באושר ואושר ^_^ המון המון מזל טוב 3> ממני סמפאי ^^.

../images/Emo15.gif מזלטוב!

ניאמ, אני גרועה בברכות יומולדת. אני נשמעת נדושה מדי ^^; אבל, מה יכול להזיק? שתחיי ען מאה כעשרים שנה (זותומרת שלעולם לא תזדקני, לא שזה אפשרי במיוחד, פאנגרלז לא מזדקנות, הן מתכווצות בכביסה). והרבה קורו/פאי שזה הכי קאנון בעולם. ואני מתה עלייך, איי-נה-סאן! לא ברצינות מתהף, כי הגופה שלי היא לא בדיוק מתנת יומולדת מוצלחת. הכנתי לך אייקון במקום ^.^

Fay Wood

New member
*מעתיקה מבליץ'* ../images/Emo168.gif

אומג זקנה שלי, את בת 15. XD אז, כן. אספי פה מדבר ומדבר ולא סותם את הפה ואני לא מצליחה לשמוע את עצמי חושבת. !!1 X___X;; ועכשיו הוא הלך להציק לאבא. חעח. D= בכלמקרה. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, שתמשיכי להיות יצור כזה מקסים ומוכשר, ושלעולם לא ייפסקו חירפוני השכל שלנו על כל דבר שקשור לקלאמפ. וזה. X3 את האחותהקטנה הכי מתוקה שאפשר לבקש, גם אם זה לא ממש בקשר דם~ אני אוהבת אותך עד השמיים ובחזרה. כפול הרבהמאודפעמים. 33>~ ויום יבוא ועוד נוציא לקלאמפ את עין ימין. י.י וזהו~ ברכה נורמלית תבוא עם המתנה~ מתי היא תבוא אין לי מושג~ XD;; יומולדת שמח~ 333>

Sakura4

New member
מזל טוב ../images/Emo213.gif .

הרבה אושר, עושר ובריאות. שייתגשמו כל חלומותייך, ושתזכי להרבה מוצרי קלאמפ.

Titush Black

New member
מזל טוב:)

אני לא מכירה אותך כ"כ אב אני מאחלת לך הרבה אושר ושמחה וחלומות שיתגשמו והנאה מצפייה באנימות ומנגותצ למינהן:) (תודי שזאת ה-ברכה
) הרבה מזל טוב:)

למעלה