אההה...שאלה:

אההה...שאלה:

שאני אבין, מישהו יודע את השמות הפרטיים של מישהו פה? כי שמתי לב שכולם קוראים אחד לשני בכינויים!!! טוב....ביי! -ליאת- היחידה שהשם הפרטי שלה ברור פה!!

yearak

New member
כל הקטע בכינויים זה

שלא ידעו מי אתה!!!! לכמה אנשי פה, זו תהיה מבוכה גדולה אם אנשים ידעו מי הם באמת. אז אני יערה - אבל אפ`חד לא יודע את השם משפחה שלי... לעומת זאת - אנשים יכולים לזהות אותי לפי ה EMAIL. שיט!!!

למה??

אין לי בעיה שידעו מה השם משפחה שלי, גובי, טוב?? אבל לא גובי- GOVI כמו שכל המורות קוראות לי, בבקשה! (אצל המורים משום מה זה דווקא בסדר!) זה גובי GUBI! תודה! מה הקטע? אם מישהו ידע את שם המשפחה שלי זה יקבע אם אני נחמדה/יפה/חכמה או לא??? לא הבנתי! טובבב...ביי! -ליאת-

אצלי בכל אופן זה השם האמיתי

בפורום של בונו 95 ז``ל [כיום קינג קרוס] קראתי לעצמי לי ג`ורדן, זה סיפור אחר, בכל אופן, כהתחילו לקרוא לי תמר אז זה התחיל להיות מבלבל אז בסוף שיניתי את זה לשמי האמיתי. אגב, דינור dinur ולא dinor, שימו לב! תמר דינור

Panther

New member
פעם היית כאן בפורום בניק ליאת גובי?

פעם הכינוי שלך היה כאן ליאת גובי או שסתם השם מוכר לי?

לא בפורום הזה...

אבל בפורום אחד הייתי ליאת גובי ושיניתי לליאת אח``כ ובעוד פורום פשוט כולם יודעים שזה שם המשפחה שלי...זה תלוי מאיפה זה מוכ לך: מאיפה אתה? -ליאת-

Panther

New member
אני מירושלים אבל אין קשר

השם שלך מוכר לי מהאינטרנט מאיפשהו. באיזה פורום היית בשם ליאת גובי?

אממממ....

איי או אל...ויודעים כולם מה השם שלי גם ביויו ז``ל (ברצינות, זה ממש קרס...פעם עוד היה בסדר...הסיבה היחידה שאני עוד שם זה בגלל שיעל ואורטל מגיעות רק לשם) בכל מקרה...אם הייתי מר``ג היה סיכוי שאתה מכיר אותי...המממ...או שלא...לא משנה...אולי אייסיקיו? אתה אולי חבר באקטיב ליסט?? -ליאת-

Hermione

New member
אני חושפת את עצמי:

בפעם המיליון בערך... אני אנה, והסיבה שאני לא מזדהה בשמי היא שאז כולם חושבים שאני רוסיה, ואני לא. וזה לא שיש לי בעיה עם רוסים או משהו, זה רק שברגע ששומעים את השם שלי ישרUשואלים אותי אם עליתי מאיפשהו... וכבר איזה אלף פעם אמרתי פה שקוראים לי אנה ושאני לא רוסיה וכו`... והשם משפחה שלי... זה לא כזה מענין... זה ויסלברג. ואף אחד לא מצליח לקרוא את זה נכון אף פעם... ובאנגלית זה בכלל כתוב ככה- Weisselberg אז אי אפשר להבין, אבל הוגים את זה ככה- Vayselberg. (ואני בטוחה שזה פשוט מרתק את כולכם, הא?)

למעלה