אההה...רציתם פרטים..:)

אההה...רציתם פרטים..:)

אז ככה...אני פרח-זה לא השם האמיתי שלי אבל חוץ מההורים שלי לא נראה לי שיש עוד אנים שזוכרים שקוראים לי באמת רותם...ככה כולם קוראים לי ואני מרוצה מזה..:) אמממממ...אני בת 13 וחצי...עוד מעט 14 ואני יודעת שאני "קטנה" מאוווד... אבל האמת?...שלא ממש רואים עלי שאני בת 13 וחצי...מזל האלבום האהוב עליי חייב להיות "יותר טוב מכמעט" אין לי מושג למה...פשוט ככה...שיר אהוב...פשששש..יש הרבה "תמיד אהבה" כי זה השיר הראשון שהכרתי... "כמה כוכב" ו"חולצת פסים... אווווף..רק שתדעו שלוקח לי מלא זמן להיכנס להופעת של עברי...כי אני עדין נחשבת קטנה והחברים שלי לא שומעים אותו ככה שכבר היו 2 הופעות שהלכתי לבד..לא נורא... כל החדר שלי מחא בתמונות שלו...ואני יודעת שזה נחשבת להערצה ילדותית..אבל לא נורא...בכלל...איך שהוא כל דבר מתקשר לאחד השירים של עברי...אם בא לכם יש לי 3 הופעות מוקלטות...אבל הם באיכות גרועה..(אני לא יודעת לצלם...)חחחח :) פששששש...זה היה ארוך... טוב...תספרו לי גם על עצמכם...ורק בקשה אחת...אני לא ילדה קטנה..!! בכל ההופעות והכל מתייחסים אליי כיאלו אני בת 5 וזה מזה מעצבן... זהו...בי ביי לכם

קושי קושי..איזה מותצ את....

סתם אחותי!!!! גם ליישאת הבעיה-אני בת 15 אבל למרות זאת,אין אף אחד שאוהב אותו כמוני באזור... יש כמה שקצת,אבל לא רוצים ללכת להופעות! מבאס!!! ואיך הקלטת את ההופעות..??. אל תעלבי מהכותרת-באמת שהיא היתה בצחוק!!!!

לא נעלבתי...:)

איך הקלטתי את ההופעות..פשששששש.. בעיה-האמת? עם מצלמת וידאו ממש ממש גרועה..:) אבל זו ההופעה שלו עם שרון חזיז...ככה שלא קטפצים או משהו..אז יש איכות..ברמה קטנה מאוווד...חבל

למעלה