אההה ! מה קורה פה ?

אההה ! מה קורה פה ?

קופצות לי פרסומות מוזרות על המסך ... שלא באות בחלון ... פתאום קופצת לי המילה ``פה`` על כל המסך ... יעל, אני מצטער שזילזלתי בעניין :) אני מקווה שיביניו מהר מאוד שזה דפוק לגמרי

*may*

New member
זה לא ייגמר אם לא תספר.

לי זה היה לשניה ועבר.

Levinzone

New member
על הראש על הראש

אתה צריך אהבה חדשה... תסלחו לי, השיר הגלגל``צ פשוט- זוועה מה שהוא עשה לו. גם לי היתה את הפרסומת הזאת וזה דיי מעצבן.. יש בנענע גם פרסומת לבנק לאומי והכי צעבן שחייבים ללחוץ עליהן!!!

*may*

New member
אומרים על הפרצוף....

או על הפנים... אבל על הראש?? מה ?! ומה רע בשיר הזה? זוועה מה שמי עשה לו? מה ??????? מעיין. שלא מבינה את יעל.

Levinzone

New member
נוווו

השיר של אסף אמדורסקי- אהבה חדשה??? או פשוט לקשור שקית פלסטיק פשוט לקשור שקית פלסטיק על הראאאש אתה צריך אהבה חדשה.... את בטוווח מכירה.. הקטע זה שהוא החליט להיות די ג`יי, והוא מוסיף טראנסים לכל השירים.. מזוויע!!

*may*

New member
אהההההה.. לא שמעתי את השיר..

ככה שאת חייבת לסלוח לי שלא הבנתי :) נשמע באמת מזוויע.. ואל תקשיבי לסוכנים חשאיים !!!! הם שקרנים !!! :)

orchid

New member
איככככככככככ

תגידו לפרסומות האלו לעוף לי מהמסך, ועכשיו!!!!! משהו עם אהבה...ואז יש אייקון כזה מעצבן על המסך שאומר לך, לחץ כאן, נו, לחץ כאן, אשכרה משכנע אותך! אוף איתם, הפירסומאים האלו....וזה גם עוקב אחריך, לא יעזור אם תרד למטה, כי זה ירד איתך...איכככ ממש רוני, שפשוט די, נמאס לה מכל הפרסומות האלו!

למעלה