אההה, כן - בוקר טוב

nutmeg

New member
אההה, כן - בוקר טוב

שמישהו יסביר לי למה אני צריכה לעבוד שוב?

מיטללל

New member
בוקר טוב :)

הנה כבר יום שלישי, אמצע השבוע.. מתי לאחרונה לקחת יום חופש?

mprb

New member
בוקר טוב ../images/Emo122.gif

לכל מי שדאג- אני מרגישה יותר טוב. איזה יום מחכה לי. אין לי כח אליו
ובנוסף- אני צריכה להודיע עד סוף השבוע אם אני מאריכה את החוזה לשכירת הדירה או לא. וממש קשה לי להחליט! כל יום שעובר אני מרגישה שאני כן אחזור להורים שלי.... אוף! למה כל החלטה כ"כ חשובה?

מירי, אני מתפלאת עלייך.

כזאת בעיה קיומית, והיא נמצאת בינות לשרשורי הבוקר טוב?!?!

mprb

New member
זה לא נראה

לי מספיק חשוב בשביל שירשור חדש.

zimes

New member
בוקר נוראי

סיכום של אתמול בערב, לטובת משתתפי הצ'אט שהיו צריכים להשתתף בדילמות קיומיות - הילדים התעוררו ברבע לתשע, מיד אחרי שסוכם לא להעיר אף אחד. אחרי רבע שעה, בה הם ינקו, התאוששו, והיה לי מוגזם שניהם עלי, הערתי את אבא. ב 10 וחצי נפלתי למיטה (כמו שמישהי נוהגת לומר "התעלפתי"), והם באו כולם לישון רק ב 2 (איך דייקתי, אה?). עכשיו - אני קמתי, הגב כואב, הילדים ישנים, הבעל יצא לעבודה עייף. בנוסף - כואב לי הגרון מסיבה לא מובנת. וחמותי באה היום. כלומר: תהיה לי שנ"ץ נורמלית, ואוכל ללמוד בערב. אוי.

idanyd

New member
../images/Emo42.gif רגיל

סתם יום של חול, במערב אין כל חדש, עולם כמנהגו נוהג, מה שהיה הוא שיהיה, מה שנעשה הוא שנעשה ואין כל חדש תחת השמש... כבר הרבה זמן ששום דבר מעניין לא קרה. הימים שלי פשוט עוברים להם לאיטם, בלי ציוני-דרך ראויים לציון. עבודה, טלוויזיה, אינטרנט. ומה שיתר גרוע זה שאני לא רואה שינוי בעתיד הקרוב. נו טוב, יש יום פתוח בטכניון ביום חמישי, אולי אני אקפוץ. מישהו מכם יהיה שם?

dana2909

New member
לפחות הבוקר הגיע..

הפעם החלומות המטורפים שלי עברו את הגבול. חלמתי שהגיע טורנדו לתל אביב, בצומת השלום עמד לו טורנדו אכזרי ושאב אליו כל מיני מכוניות ועצים... מוזר... מעניין מה זה אומר..

לדעתי מדובר באיבוד שליטה,

אבל הנוטמג תדע להסביר הרבה יותר טוב. תפני אליה בצינורות המקובלים.

שאלתי את שמעון פרס בקשר לחלום

והוא אמר שזה בדיוק מה שקרה לתהליך השלום.
אני לא רוצה לחשוב אלו חלומות יהיו לילדים ולנכדים שלנו.

shellyland

New member
כדי שיהיה לך כסך לבוא לירושלים

ולקנות דיסקים בתו.
אור לכולם.

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gifבוקר עייף...

קמתי בדיוק בשעה בה בייתי צריכה לצאת לבי"ס אז התלבשתי מהר ואבא שלי הסיע אותי והגעתי בזמן.. היום בחמש ומשו יש לי אולטרסאונג כדי לברר עם יש לי (עוד) ציסטה ואם ומתגלה שיש אחת אני מודיעה לכם מראש שאני יורה בעצמי! אני מסרבת לעבור עוד ניתוח!... אז תחזיקו לי הצבעות אה?... וול..הדיכאון נמשך וזה היום ה-3 להתחלתו (סיבתו לא ידועה) אבל מצב רוחי דווקא השתפר..נקווה לטוב...מה עוד נשאר!?

למעלה