אההה ועוד משו...

muldercrushed

New member
אההה ועוד משו...

הסיפור שלנו ממש בסימן היעלמות ואני ממש מתה לראות אם יש למישהו (כיאה לבית גריפינדור) את האומץ לנסות לתפור את כל הסיבוכים שהכנסתי אז תשלימו בבקשה בבקשה בבקשה!!!!!!!!!!!!!!

Gilliana

New member
אוקיי, אני אנסה לעשות משהו...

רק אל תאשימי אותי אם זה יצא בסלית'רין סטייל
אבל זה יקח לי אולי עוד יום, אז סבלנות.

aerynsun

New member
עוד מעט יוצא הספר והסרט.

הספרים ממש נחמדים. הסרטים ככה ככה. אהבתי איך שתרגמו את הספר לסרט. אבל הסרט מבחינת רמה ...חביב.

muldercrushed

New member
הספרים שולטים!!!!

יש סטיות וסתירות של הספרים בסרטים כמו למשל העובדה שהם (בסרט) לובשים בגדי מוגלגים ובתיאוריה של הספר הם לובשים גלימות ואין להם מושג איך להתלבש כמו מוגלגים...

Gilliana

New member
עד היום...

... כל הסרטים בסדרה היו מאד מוצלחים לטעמי, לא קראתי את כל הספרים - רק את הראשון ובסך הכל הסרט נשאר די נאמן לספר מבחינת האווירה הכללית.

aerynsun

New member
את תראי שאם תקראי את הספרים

הסרטים יראו לך כל כך חיוורים
אין כמו הדמיון. תנסי לעשות את זה עם הספר הרביעי. הסרט הרביעי יצא בבכורה בלונדון אתמול. בטח עד שיגיע לכאן יקח שבוע או שבועיים. תנסי לקרוא את הספר הרביעי לפני שאת הולכת לסרט. דרך אגב הספר הרביעי הוא הספר הכי טוב בסידרה1

muldercrushed

New member
תרשי לי לחלוק עלייך לשניה...

הספרים השני והשלישי הכי טובים בסידרה אבל אם תדחקו אותי לפינה אז אני אגיד שהשני כי היו בשניהם הכי הרבה סיבובים בעלילה. אני עוד לא יכולה לשפוט לגבי הספר השישי כי עוד לא סיימתתי לקרוא אותו (נשארו לי מאתיים ומשו עמודים אבל אני אשרוד..:))

E V Tooms

New member
אח, קוראת של הספר השישי...

הקנאה אוכלת בי בכל פה. אני מחכה שיתורגם לעברית. ומחכה. מחכה.. ומחכה... When does the waiting stop?

aerynsun

New member
אני חולקת ומחליקה על בננה

בעת ובעונה אחת מולדרקראש. הרביעי שולט!!!
אני גם מחכה לעברית, אני לא אעז לקרוא את האנגלית. את החמישי קראתי באנגלית אבל בגלל שהיה לי עותק במחשב והשתמשתי בבילון שיש להם סקציה של הארי פוטר. זה מדהים. כל שם, אפילו דמות או שם של קסם יש לזה פירוש בבילון. בעזרת זה קראתי את החמישי. אבל יותר כיף לקרוא בעברית. התחלתי לקרוא את השישי באנגלית ואחרי פרק אחד....אני אחכה לעברית. זה יוצא בדצמבר.

muldercrushed

New member
אני קוראת באנגלית!! שדרך אגב..

באנגלית השמות עובדים הרבה יותר טוב.. דוגמאות?

פינל

New member
If you please,,,

כמו וולדמורט? ידעתם שלהרבה שמות שם יש להם בכלל פרוש צרפתי?

aerynsun

New member
הרבה דמויות

מבוססות על המתולוגיה. סתם דוגמא שלא קשורה למיתולוגיה, מאלפוי נגזר מהמילה הלטינית מאלפיקוס שפרושה פועל ברשעות.

muldercrushed

New member
תקרא באנגלית!!

אם ילדה בת שלוש עשרה יכולה לקרוא את זה באנגלית תאמין לי שגם אתה יכול... מקסימום מסתובבים באינטרנט מלאנתלאפים תרגומים סימולטניים של אנשים שקראו באנגלית.. אם אתה רוצה, יש לי תרגום של 15 הפרקים הראשונים במחשב ואני יכולה לשלוח לך..

aerynsun

New member
לדעתי האישית

הי כיף לשבת ולקרוא את הספר עם העותק המקורי. יש בזה את הקסם שלו. אני מחכה. ואני לא יודעת שום דבר על הספר, איכשהו הצלחתי לחמוק מספויילרים.

Gilliana

New member
יקירתי, האם אני באמת...

... צריכה להסביר שאת לא בדיוק מה שנקרא בת 13 ממוצעת? את באמת חושבת שכל נער או נערה בגילך כאן בארצנו הקטנטונת מסוגלים לזה? כי אם כן זאת טעות - למעשה הרוב לא מסוגלים.

muldercrushed

New member
אז את מחמיאה לי? ../images/Emo9.gif

שיו איזה כיף לי! עכשיו אני מחוננת רשמית! תודה לכולכם שאתם לא לוקחים אותי בתור ילדה קטנה זה ממש חשוב לי.. תודה רבה רבה!!

למעלה