אההה אני כ"כ שמח

שישקבב

New member
אההה אני כ"כ שמח

היום קניתי מפלצות התהילה ושיא הרגש!!!! יצא לי 105 שקל... וווו... זהו -שישקבב-

שישקבב

New member
יש לי

האוסף הכפול גבירותי ורבותי, להתראות נעורים שלום אהבה, מכונת הזמן, מפלצות התהילה ושיא הרגש. ראית היום גם משינה ומשינה2 אבל לא היה עליי כסף... חבל

אהה

האוסף הכפול = גבירותיי ורבותי + השני? למה, זה שלל דיי טוב.. אני אישית ממליצה בחום על הראשון השני והשלישי.. הם מעוליםץ

לאאאא

אל תבין אותי לא נכון. גם שיא הרגש ומפלצות מאד טובים! את רוב השירים בשלושת הראשונים יש באוסף הראשון והשני אז זה בסדר... רק חסרים : קרים עבדול זמר, התותח מצלצל פעמיים, הנסיכה, פולארויד וסוזי בלי היד.. אה גם כל יום אני בולש. את העמותה יש לך?

שישקבב

New member
לא

אין לי... אבל בקרוב יהיה... עוד חודש חודשיים ככה אני מאמין שיהיו לי את כל הדיסקים של משינה. אולי לא את "אוהב אותך מישל" שזה דיסק די נדיר אבל את כל השאר כן.

תמיד אתה יכול

להוריד שירים שלהם מאודיוגלקסי... ואת הנדירים מהאתר. אבל כמובן אחרי זה לקנות תדיסק :)

יש לי וידוי

בפעם הראשונה ששמעתי את מפלצות התהילה.. אני.. סניף סניף.. לא ממש הבנתי מה הקטע כי לא ממש הכרתי את משינה. אבל כמובן עכשיו אני מתה על כל שיר ושיר שם...

מפלצות התהילה!

לדעתי זה הדיסק הכי טוב שלהם!!! מההתחלה אהבתי את החידוש הפרוע לשלומית בונה סוכה, ואין בכלל מה לדבר על "את באה לבקר" ובנות הים!!!!! מבחינת השינוי של משינה והסגנון זה הדיסק הכי טוב, מבחינת להיטים של רגע יש את האלבומים הראשונים שרק בזכות הלהיטים הם מכרו, שזה כולל את רכבת לילה לקהיר ריקוד המכונה וכו´.

שלמונזה

New member
אופס לא שמתי לב...

שלא החלפתי שם... אז הסבון בכה מאוד זה אני, וזה הכינוי של בחדר אופרות סבון... אחלה יום שיהיה לכם יפית

למעלה