אההה!!!!איזה פרק טוב!!!

אההה!!!!איזה פרק טוב!!!

לואיס ושרי! 24 שעות ביחד! הופה! סופסוף!
עשו לי את היום!

TiptiponBoy

New member
באמת פרק טוב...

אבל לואיס ושרידן 24 שעות ביחד זה רק עוד ויכוחים ילדותיים. חוץ מזה,עיצבן אותי הקטע שפילאר אמרה לתרזה להפסיק לחשוב על איתן בפקודה. זה כמו שאומרים למישהו:"אל תחשוב על פילים!" ,-אחרי שיגידו לו את זה הוא יתחיל לחשוב על פילים באופן אינטנסיבי.

moran14h

New member
גם אני שנאתי את הקטע הזה

איזה זונה פילאר ! היא אמא של תרזה! היא אמורה לתמוך בה! היא הייתה ממש מגעילה! הלוואי שתמות! (היא גם ככה לא כ"כ חשובה לעלילה!)

לאא...לא כזו שווה

I'VE SEEN BETTER וממתי יש מקלחות על סירות? טוב...שיהיה... אבל אחלה פרק- כל הפרק אני חיכיתי לרגע שהוא יגיד שלואיס השומר ראש שלה. ואז נקרעתי מצחוק, איך מפקחו לשרידן העיניים, זה היה טוב. למרות שזה אומר עוד תקופת יובש, לפחות הם יהיו ביחד הרבה.

TiptiponBoy

New member
חחחחח

יש מקלחות בסירות ספורט/שעשועים לפעמים. לא חדש ולא מוזר.

הצילצול

New member
אני שונאת את תרזה!!! ../images/Emo46.gif

היא חיה באשליות!!! בעעעעעעעעעעע
גוון יותר כוסית ממנה.

Scarlet Witch13

New member
אז"שששששששששששששששששששששששש

(ותירגום למי שלא הבין עדיין: אז"ש=אז זהו שלא!!!!!!) גוון כל כך לא יותר כוסית (וכן, אני עדיין מתנגדת למילה הזאת! אבל היי, זה עדיף על "פותיות") גוון נראית כמו סוס!!! בעעעע תרזה הרבה יותר שווה ממנההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shuis4ever

New member
וואווווווווו../images/Emo70.gif האני, צ'יל !!! ../images/Emo8.gif

לא יודעת למה לא הבנת אבלללל- !!I'M ON YOUR SIDE או שפשוט לא שרשרת נכון.. אניוואי, בתור הסו-קולד ביצ'ית שגוון אמורה להיות היא די מותק, אבל כשזה מגיע ללוק---- לינדזי פשווווווווווט מ-ה-מ-מ-ת. אין מה לעשות.

AnGeL DoLlY

New member
פרק מעולההה ../images/Emo99.gif

שואיס .. 24 שעות יחדיו .... יההה
בטוח יקרה שם משהו
רק ששרידן תספר לו כבר על מה שהוא [לאאא
] עשההה!! ותרזה כופלת את כולןןןן!!! בעעע גוון ... תרזה פשוט הכי מהממת.

backstreet girl

New member
פרק מדהההההההייייייייייייםםםםםםםםםם

אני עדיין מתרגשת שמינו את לואיס להיות שומר הראש של שרידן..... ייישששששששששששששששששש............ עכשיו הם יהיו כל הזמן יחד......אלא אפ כן יבוא איזה 2 חזירים ועונים על השם אליסטר וג'וליאן.....בבבבבבבבבבבבבבבעעעעעעעעעעע....... תרזה הייתה מה זה חמודה.....איך שאית'ן הסתכל עלייהם היום....... גרייס גם הייתה נחמדה.. אייבי גדולה מהחיים... סם פסדר..... איב אומלללההההההה..........

LauraLF

New member
למען הסר ספק

לא אמרתי שלינדזי לא יפה. היא יפה בעיני וגם *כוסית* אני גם לא אוהבת את המילה אבל נחייה עם זה...

backstreet girl

New member
אני חושבת

שלכל אישה וגבר יש את יופי משלו....... לתררזה יש את היופי שלה ולגוון יש את היופי שלה......

I n n u e n d o

New member
איזה פרק יפה../images/Emo70.gif

נורא אהבתי את הפרק של היום שואיס כל הזמן יחד יחד וכולנו יודעים[טוב נו,חלק מאיתנו] למה זה יוביל

Bow Wow2004

New member
היומי הפרק היומי הפרק היומי הפרק

התסריטאים הפעם לכלכו אותה לגמרי. אחרי איזה 3,4 ימים מלאים כמו שצריך עם הנוסחא המנצחת של ארבעה פרקי יום ו-8 ומעלה פרקי לילה ככה שיוצא ששבוע שלם זה משהו בסביבות 100 פרקים, פתאום הם מחליטים לשבור את השגרה ולהכניס לילה בפרק היום השני. עכשיו המקרה של היום הוא לא הקיצוני ביותר כי לפי מה שזכור לי, יומיים לאחר ההלוויה של מרטין פיצג'רלד היה יום חדש שנהפך ללילה כבר באותו הפרק הראשון של אותו היום (או שזה היה הפרק עם עלי התה המורעלים או עם הפטיפור הרעיל - אני לא ממש זוכר). זה אמנם היה צפוי שיגיע הלילה כבר היום אבל לא הגיוני מכמה בחינות, הנה רק אחת מהן: א) לפני כמה דקות תרזה התעוררה ו-וויטני באה לבכות לה בצורה כל כך לא משכנעת. אקיצר היא ניגשה לארון והסצינה הבאה שראינו אותה הייתה באחוזת קריין נפגשת עם איתן, לחוצה לגבי הלפ-טופ שלה. כידוע - להגיע מבית לופז-פיצג'רלד לאחוזת קריין זה לא כל כך נורא ורחוק, שכן למשפחת ל"פ אין רכב ופילאר עושה דרכה לאחוזה יום יום ברגל. אז נומר שהיום יום ראשון ואין בצפר, לואיס העיר את תרזה ב-10 בבוקר (כי זה היה אמור להיות היום החופשי שלו ולכן הוא גם לא הלך בבוקר לעבודה), תרזה התלבשה והתארגנה תוך חצי שעה, נפרדה מוויטני, הגיעה לאחוזה, לקחה את הלפ-טופ שלה מג'וליאן שכל הסיפור הזה אמור להימשך שעה - לא יותר. מה שאומר שפילאר זרקה את תרזה מהאחוזה השעה הייתה אמורה להיות 11,12 בבוקר ולא 7 וחצי בערב. מה שאומר שהפעם הייתה הגזמה מוחלטת לגבי העברת הלילה כבר בפרק השני של היום החדש הזה. הם יכלו למלא את החסר בעוד פרק אחד של יום לפחות עם וויטני מדברת אל צ'אד חסר ההכרה, טאבי וטימי מתכננים להיפטר מצ'ריטי בפרום, סימון וקיי בחנות הבגדים בוחרות שמלה לנשף וצ'ריטי ומיגל בבוק-קפה חולמים על ביתם העתידי. עוד נקודה רעה: בזמן האחרון (4,5 ימים אחרונים) התסריטאים מתקמצנים לשתף אותנו בעלילות טימיטאבי. הם כבר לא מופיעים בפרקי יום חדשים, עוברים 4,5 פרקים בשקט בלעדיהם. אפילו יש פרקים עם הטינס ובלעדיהם (דבר שעד לא מזמן היה מאוד נדיר). פעם גם טימיטאבי היו משתתפים בעשרות פרקים ברציפות. פרק בלעדיהם לא היה נחשב לפרק. היום נדיר לראות אותם וזה רע ונורא. שהתסריטאים לא יעשו לנו טובות שפעם באיזה ספר יתחיל לעלות באש או איזו תמונה תתחיל להתעופף - אנחנו רוצים עלילה גדולה ושמנה שלהם, עלילה שתגרום להם להשתתף לפחות 10 פרקים ברציפות. יוחזרו טימיטאבי במשרה מלאה לאלתר! וקיפוח נוסף: גם היום פילאר לא הופיעה בטיזר (בסצינות האלה לפני הפתיח שאומרות מי ישתתף היום) וזה מתווסף לאתמול ולעוד מאות פרקים של קיפוח שטני כזה.

I n n u e n d o

New member
שששששששששששששששששמתי

לב גם שאייב אמרה שלפני כמה חודשים היא אמרה לאיב משהו[לא זוכרת ממש מה זה היה] ולפי החישובים שלך לפני כמה זה זה היה
יום
יומיים

למעלה