אההה אההההה אהההה

Just TalTi

New member
בטח עכשיו אתה רץ בכל הבית וצועק

30 ביוני 30 ביוני או שזאת רק אני =\

הממ..

לא, זה גם אני
די נו אל תיקחו קשה..

קרניjack

New member
האמת, זה לא הכי מצחיק../images/Emo3.gif

אותי
ד"א יש לך קרוב משפחה שעוסק בסוכנות?

Satla ruleS

New member
אוי קרן זה מזכיר לי!

שכחתי לגמרי להודיע לך בקשר לידיד של אמא שלי.. אז אמא שלי דיברה איתו[= והוא אמר שבעיקרון זה יהיה ממש קשה
כי זה המון המון כסף.. אבל הוא אמר שהוא ינסה גם לדבר עם אנשים אחרים
מצטערת;[

קרניjack

New member
אוה....בסדר../images/Emo3.gif

ממ, אבל הוא יכול להסביר לך/לאמא שלך, יותר על הסוכנים והכל, מה אנחנו צריכים לעשות וכו'? כי אני לא הכי מבינה בדברים האלה=)

sapirush1

New member
../images/Emo88.gif העצומה!!!

אוקיי כמו שהבנתם הוא עבד עלינו אבל עדיין יש לנו סיכוי להביא אותם עם העצומה! נכון לעכשיו יש 680 חתימות
אז מה עושים? אני מציעה שנמשיך להפיץ אותה אבל בגלל שכבר חרשנו על כל הפורומים פה בתפוז אז נעבור עכשיו לאיסיקיו ומסנג'ר.. ונשנה בהודעה במקום 700 חתימות ל800 ובקרוב נוכל לשלוח אותה.. מירה וואל וואלרי מה דעתכם? ומי מצטרף להפצת העצומה?

קרניjack

New member
הארה קטנה

לא מפיצים בפורומים אחרים בתפוז את העצומה ללא רשות המנהלים. [בקשר לאייסי/מסנג'ר/פורומים לא של תפוז. אני חושבת שכל אחד יכול להחליט לבד=)

sapirush1

New member
חשבתי על זה

אבל אני לא מצליחה להירשם.. לכל מי שיש בלוג או אתר תפרסמו גם בו

לינקנית

New member
אני מנהלת שמה

יש לי שמה פורומים עד שהצלחתי להירשם לקח לי שבוע..... טוב לעזור לכם בהייד פארק אני רק צריכה קישור כי מחקו לי את האתרים שרשומים למעלה ואנלא יודעת תכתובת בעל פה רק שאני לא יטטעש על העצומה חם ליייי ואני מצוננת

IVaLeRyI

New member
ה-עצומה שלנו

גדולה ויפה, העצומה שלנו, בלה בלה בלה בלה בלה בלה. [משוררת אני לא איהיה] הקיצר,מקום נוסף לחיפוש אנשים שמעריצים אותם ולא חשופים לפורום הנ"ל,הוא כמובן הבלוגים... מזל שבישראבלוג יש את האפשרות של ה"חיפוש בתוכן הקטעים" וככה זה מוצא המון המון המוון בלוגים. אז...כאן וכאן יש המון המון בלוגים. כמובן שבחלקם כבר פירסמנו ונדנדנו והפצנו והצפנו,אבל למי אכפת- תמשיכו. לגביי הבלוגים של תפוז ובלוגים אחרים למיניהם אין לי שמץ איך אפשר לאתר שם אנשים... אבל שווה להמשיך לנסות,הם ניהו ממש מפורסמים ואין סיכוי שרק 700 אנשים בישראל מכירים אותם. =]

IVaLeRyI

New member
חחח כן...עכשיו לכי למחוק את ההודעות

המיותרות שלי....חחחחחחחח....=] ותתנהגו אליי יפה או שאני אבכה ואגיד אתכם למירה.

למעלה