אההה אההההה אהההה

אההה אההההה אהההה

סימפל מגיעים לארץץץץץץץץץץץץץ כן כן זה אמיתי!!! בשבועיים האחרונים שלפני סוף החופשש ונחשו מה? אבא שלי עובד במשרד כרטיסים אז אני מייחצצן אותםםםםםם...תקנאוווו ואני נפגש איתם יאייייייייייייייי כל מי שרוצה אני מוכר כרטיסים בזול. יו איזה כיף!! סוף סוף הם מגיעים לארץ!!!!! אגב, סליחה

mayoosh4

New member
I'M IN DOUBT

מצטערת, אבל למדתי בדרך הקשה לא להסתמך על שמועות, אלא רק על מקורות מוסמכים. אבל אם זה יקרה אני כל כך שמחה
ואני כל כךךך קונה כרטיס.

sapirush1

New member
מהההה?

מאיפה זה? די נו איך עכשיו אני יצליח לישון בלילה? פלייז תגידו שזה נכון ולא רק שמועה!!

mirrra

New member
לא נראה לי.

אבל במקרה שכן- טהעאהעאהעאהעהאעהאאאאאאאאאאאאאאהעהההההההההההההעעעעעעעעעעעעע טרהלהלהלהלהלהללהה להלהלהלהלהלהלהלהלה אבל לא.

כן הם באים במת?

איזה כיף ואיי יהיה בדיסק שלהם יש סירטון מיוחד מהדי וי די שלהם ואייי איזה הופעות שוות הם עשו חבל על הזמן!!!!!!! אהה ודרך אגב מישכתב את זה זה נישמע כמו שמועה!!! אני לא ממש מאמינה בזה איך אתם יודעים שזאת האמת!!

המממ

בגלל שכל השמות שבחרתי היו תפוסים.. והתייאשתי, ואז מצאתי הודעה מאוגוסט2002... :)

ראיתי

אפילו עניתי לך אישית פשוט לא שמתי לב שהוסיפו את ההודעה לשירשור אוף..

bad astronaut

New member
מצטערת...

אבל לא ניראה לי הם יבואו ארץ בחודשים האלה. למה? כי באתר הרישמי שלהם לא מוזכר אפילו משהו קטן על ישראל ויש כבר את כל תאריכי ההופעות לחודשים האלה.

Satla ruleS

New member
אנשים מה איתכם..

הוא סתאם מסתלבט עלינו;[ ועוד אפילו לא ענית לשאלה שלי;[

אוו חכמה

חחח יו אני מזה מצטער אם לקחתם את זה קשה פשוט הייתי חייב! פשוט לא יכולתי לחכות ל 1 ברפריל..
מה נו, קצת צחוקים

למעלה