אהההה

pokegirl

New member
אהההה

איזה סרט גדול!!!!!!!!!!!! ממש מגניב!!!!!!!!!!!!!!!! אז כל מי שאומר שצוות רוקט רעים או טיפשים, שיחזור בו! זו פקודה! ושילך לראות את הסרט החדש! גם זו פקודה!!! כי רק אם תראו אותו, תבינו שצוות לא רעים, הם רק ממלאים פקודות!!!!! סרט ענק!!!!!! ``אנחנו גיבורים.`` -``זה טוב`` ``אבל מה אם הבןס ישמע על זה?`` -``זה רע`` ``אז נקים צוות משלנו`` -``זה טוב`` אבל אין לנו מספיק כסף`` -``זה רע`` חחחחחחח, הם קורעים אותי!!! לכו תראו ת`סרט!

rocket

New member
נכון שהם הכי חמודים בעולם???

מי שאמר שהם הרעים שגם יחזור בו!!! אש בחיים לא היה מצליח בלעדיהם!!!! בחיים לו!!!!!!! תזכרו את זה בפעם הבאה שאתם יורדים עליהם!!!

אורי.14

New member
הרי

רוקט השאירה תמונה בהודעה לפני, שרשום שם 1500 כרטיסים חינם, אז שאלתי איך אפשר לקבל אותם

rocket

New member
זה מהפרסומת של ערוצי זהב

הם חילקו כרטיסים חינם למי שידע באיזה שעה משדרים פוקימון...

pokegirl

New member
זה היה מגניב!

רחפת\סירת מנוע! כמה... מקורי מצידם! והם עוד לקחו את אש!!!

Pikachuit!

New member
באמת ?

נכון שהוא לא היה מצליח בלעדיהם .. אבל גם העולם לא היה מצליח בלי אש ! ותזכרו את זה שאתם יורדים עליו !

אורי.14

New member
אני יודע, אבל

המון ילדים אמרו לי שהם היו ולא קיבלו גם אני ראיתי בעיתון שרשום שמקבלים.

טל16

New member
הם כאלה חמודים!!!

זה היה כל כך מתוק מצדם להגיד את זה... :)

סרט מגניב

איזה סרט יפה גם צוות רוקט שיחק טוב איך הם עזבו את לוגיה!!!!! אני רוצה לראות אותו שוב!!!! זה סרט יפה מאוד!!! תחזיר לי תשובה!!!

Dragonite

New member
שכחת קטע!

(או שאולי לא הכניסו אותו לגרסה העברית... אני לא יהיה מופתע) שמעתי פעם את המשפט הזה (לא זוכר איפה), אחרי אין לנו מספיק כסף, ג`סי אומרת, ``אז נגנוב כסף!!!``, ואז ג`יימס אומר ``זה טוב! או שזה רע..?)

למעלה