אהההה...פוב זכו ^^

B F M V

New member
אהההה...פוב זכו ^^

לא זוכרת במה אבל הם זכו ^.^ חחח...איך זה מג'קאס הרים את פטריק [אני לא מבינה איך:-O] ושהם הציגו את פאניק חיחי..^^ קיצר היה טקס נחמד לא יותר... אבל פוב זכו =]

../images/Emo80.gif הם זכו בחביבי הקהל D:

וואי.. והיה לי אחרי הטקס את החלום הכי הכי מוזר בעולם על פאניק! :O טוב, על ברנדון. לא משנה.

../images/Emo80.gif כן.

ויש לו חברה מכוערת שישבה איתו בקהל. גאד איזה חלום..
טוב, אני אספר כי אני חייבת לשפוך את זה.. חלמתי שאני גרה בשילחות שנה בניו-יורק ושעשו מבצע כזה שאפשר לארח אצלך בבית אומן אחד מהVMA ללילה. אני כמובן זכיתי לארח את ברנדון D: חחחח אז אני והוא סתם יושבים אצלי בחדר ומדברים ואז אני פשוט מחבקת אותו ואנחנו יושבים אצלי בחדר מחובקים [:O] ו.. ו.. וסתם דיברנו על מלא דברים וכל אחד סיפר על עצמו ואז אני מספרת לו שאני כבר כלכך הרבה זמן מאוהבת בו חחח והוא אומר לי שיש לו חברה ושלא יכול להיות בנינו משהו כרגע.. אבל אחרי שהוא יפרד ממנה אז יש מצב. בארוחת בוקר ישבנו אני הוא ואמא שלי לאכול במטבח וסתם דיברנו על זה שיבואו לישראל כי אנחנו חוזרים לשם עוד שבועיים והוא אמר שהם באים עוד חודשיים לישראל והוא ישמח לפגוש אותי.. ממ.. ואז פתאום באו ב-ואן כזה שאר חברי הלהקה [והחברות שלהם..] ועלו אלי הביתה לאכול איתי גם וזה ואני וברנדון הלכנו לחדר שלי כדי להיפרד לשלום והתחבקנו וכמעט התנשקנו.. אחר-כך החברה שלו נכנסה לקרוא לו וראתה אותנו מחובקים :X הם ישר הלכו משם כולם ואמרתי ביי ושאני מאוד מעריצה אותם והחברה שלו הייתה עצבנית כזאתי ושאלתי מה קרה והיא אמרה לי שאני באמת לא צריכה לשאול. כעבור חודשיים, בהופעה בישראל, אני הייתי בהופעה כמובן וברנדון אמר בתחילת ההופעה משהו במקרופון. "שחר דרור? אר יו היר? שחר דרור? ריס יו האנד אף. אונלי יו" ואני מרימה את היד והוא קורא לי לבמה ואומר מול כולם שבאותו יום שהוא היה אצלי הוא נפרד מחברה שלו ושהוא רוצה להיות איתי ואז אני הייתי הכי מקדימה כל ההופעה ובסוף ההופעה הלכתי איתו למאחורי הקלעים ואז אח לי בא והעיר אותי כדי להגיד לי שצריך לצאת לאיקאה עוד מעט והבנתי שזה היה רק חלום :< ובסוף בכלל לא הלכתי לאיקאה ולברית ובגלל שכתבתי את החלום הזה אני מאחרת לאוטובוס למספרה כדי לעשות פן ליום הראשון חחחחח וכמה חפרתי.
חלום ארוך. וכל זה חלמתי אחרי הטקס. כאילו, ישנתי שלוש שעות ואז התעוררתי ושניסיתי לחזור לישון חלמתי על זה..

B F M V

New member
חחח...אני לא מאמינה שקראתי את זה=]

חחח..זה באמת חלום הזוי.

../images/Emo80.gif ואני עדיין רוצה שיתגשם.

ת'אמת חשבתי איך להגשים חלום כזה.. ברגע שאני מסיימת צבא [21] וברנדון [26] אם עוד יהיה פנוי עד אז... אני אנסה לעבור לחו"ל ולהגיע אליו איכשהו. כבר חשבתי על רעיונות XD 1. במאית. [לקליפים] 2. מאפרת. [לקליפים או להופעות] 3. נהגת בואן הופעות חחח 4. רקדנית בקליפים. [אבל אני לא יודעת לרקוד :X] 5. שחקנית בקליפים. [הווו.. ולהתנשק עם ברנדון
] 6. רקדנית בהופעות. [כנ"ל] 7. או שפשוט להתחיל שנה הבאה להקה [חברה שלי לומדת תופים.. אני אמורה להתחיל גיטרה ואני רוצה באס ונמצא כבר גיטרה חשמלית ואיזה סולן/ית] ועד גיל 20 אני אהיה מפורסמת ואהיה להקת החימום שלהם ואתחיל איתו XDDDD נווו אני ילדה חולה ואבססיבית לגבי ברנדון. גליתי את זה בימים האחרונים..

הגרו

New member
קחי אותי גם+חפירה../images/Emo109.gif

שחר - קחי אותי איתך לברנד! כאילו את תלכי לברנד אני אלך לריאןD: כן ועל הטקס - נמ היה טקס יפה:] חוץ מהקטע של ההופעות של הראפרים הכושלים והפוסיקט דולז שנראו כאילו הן יצאו ממכרה זהב בעעעעעע:/ ההופעה של אול אמריקן ריג'קטס..
הייתה מהממת והתאהבתי בגיטרה של הסולןXD ושל פאניק... לא נכנסת לשם זה בחיים לא יגמר>,< במילה אחת? שלמות
[ואם אפשר עוד אחת אז ריאן.] ממש השקיעו עם כל הרקדניות וזה
ופוב הגישו אותם:]]]]]] [פיט: "הלהקה הבאה... הם חברים טובים שלנו" אני: "פאניק...?" פיט: "היישר מלאס ווגאס...." אני: "פאניקקקקקקקקקקקקקקקקקק:]]]]]]]]]]]]]]" פיט: "פאניק אט דה דיסקו!"] ושל אלה עם המכשירי כושר הייתה מגניבהD: כאילו כבר ראיתי ת'קליפ אבל בלייב יותר מגניב... ואני רוצה לפגוש את פריס הילטון
.

DeniDen

New member
../images/Emo207.gif תמונות מהטקס..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה תמונות מצחיקות
איך הווי מאן הזה הרים את פטריק לעזאזל?

DeniDen

New member
הזזתי את כל העמוד הצידה ../images/Emo11.gif

התלהבות יתר .. ברגעים כאלה אני מצטערת שלא נולדתי קופיף .

../images/Emo80.gif גם אני הייתי בטוחה שזה היום..

אבל אמרתי לעצמי.. לא יקרה כלום אם אני אלך לישון ב-22:30 ויקום ב-2 לבדוק אם יש את הטקס ומקסימום יחזור לישון.. קמתי ב-2 ובדיוק התחיל השטיח האדום ואחריו הטקס עד שש וחצי בבוקר חחחחח

ואוו../images/Emo223.gif

אם איך שהייתי עייפה בזמן האחרון בחיים לא היה לי כוח להישאר לראות הכול לא נורא מקסימום נוריד ונראה בהזדמנות

למעלה