אהההה סוף סוף !

motios

New member
אהההה סוף סוף !

הצלחתי להפעיל את השמירות שלי ב- Yu-Gi-Oh! Ultimate Masters 2006 בGBA עם כל החפיסות שלי ניסיתי את כל האפשרויות עם כל הגירסאות הקיימות של VBA שעות, עד שהבנתי שהשתמשתי ב-VBAlink למשחק הזה ולכן הוא לא עבד.... (מי שלא משתמש באמולטורים יכול להתעלם לגמרי מהשורות דלעיל
) יש לי במשחק את כל הקלפים שיש, לפחות עד שיצא המשחק, ואני משתמש בו ליצור חפיסות. אני מכיר את התוכנה Deck Studio אבל שם זה הרבה יותר קל, אפשר לחפש קסמים לדוגמא שמשתמשים בטוקן או שהורסים מפלצות או רק סוג מסויים של מפלצות אפקט וכו' ואני ישתמש בסטודיו בכל מקרה בשביל הקלפים החדשים יותר שלא נמצאים שם. ואחרי החפירה הזאת, מי כאן שיחק במשחקים של יוגי-הו ? או משחקים אחרים באמולטורים בכלל ? אם תרצו יש לי אוסף די גדול, ואם יש לכם אולי תמליצו לי על משהו חדש

impale

New member
2006

עתיק =P יש כמה וכמה משחקים יותר ל DS מאשר ל VBA לVBA פשוט כבר לא יוצאים משחקים. אין ב VBA קריסטלים,אין דסטנים ,אין ספישיאנים,אין כל כך הרבה דברים חשובים\שכיף לשחק בהם

motios

New member
2007

זה נכון, יש לי גם של DS אבל הוא לא פועל כל כך מהר על המחשב שלי אז לא שיחקתי הרבה. גם אני אוהב את הקלפים החדשים אבל עדיין לא יצא לי לשחק איתם לא במחשב ולא באמת, זה נראה כיף
יש לך משחקים ל-DS של יוגיהו ? יש לי את GX spirit caller. אני לא יודע אם יש בו את כל החדשים.

למעלה