אהההה.... ג´ונגלר....

פזומט

New member
אהההה.... ג´ונגלר....

שאלת... אז... שאלה. תאמין לי שאני מתחבט איתה עד עצם. רק... רציתי להגיד שלום. סיימתי את המעבר. ולא להודו. עזבתי הבית.. אחרי קשיים קושיים גדולים מאד, כמו שאתם זוכרים. כמו שקראתם בין שיט לשיט. עוד לא הגיע זמן הסיכומים, כי המלאכה מרובה, הבדידות בהתחלה, העצב עוד גדול. אבל כנראה שמשם עוד נצמח. עוד יבואו ימים. מסע גדול שזה רק אחד מאבני הדרך שבו. חיבוק ענק לכולם. חיוך ואהבה. המון. לכולם. כאן ועכשיו. איך אמרנו? [חיבוק]?
. למדנו. סלמאת.

jongler

New member
פזו.. פזומט...?

היי איש, איזה איש! פעם לפני זמן אמר לי אדם שבשבילי הוא חכם, הוא אמר לי משפט שמלווה אותי מאז, ולפעמים הוא מתאים, והוא אמר : "שבכל רגע בחיים - החיים רק מתחילים" לא משנה העבר, לא משנה מה היה רק ללמוד, לאסוף טעויות ולא לחזור עליהם כי החיים הם אוסף של כשלונות בין הצלחה להצלחה עד השיכחה מהדרך-שאז הכל קל משום שהכל חסר משמעות רק שמידי פעם בין יום בהיר לסגריר אנו בוחרים מה לשים בשק החיים ואף לעיתים אנו דוחקים לצד ושוכחים את הבחירות של חיינו ומה מטרת מסענו כאן ולאן...
. פז, גם אני עזבתי לפני שהצטרפתי למשפחה המתרחבת בהתצמצמות, היו נפילות ועוד איך, אך כאשר אני נזכר בסיבה שבגללה עזבתי, מה קלטתי על עצמי וכיצד נהלתי את חיי ועל כך שלמקום שבו הנחתי את עצמי בזמנו אינני רוצה לחזור, לצורה שבה פעלתי, לדרך שבה נהגתי והבחירה החדשה שקיבלתי ליצור תפנית ממסלול ההתרסקות לדרך חדשה רק מעלה אותי מעלה . והמתחיל בחיבוק אומרים לו גמו.... (
עדיין צריך להיות בהקשבה לקהל...), אז בברכת אושר ואהבה, חופש ועוצמה
ופזו - תודה. JonGler

פזומט

New member
תשואות ראשונות

אהה. ולמשמעות של לברוא את עצמך כל יום מחדש, אולי כל פעם בגירסה מתקדמת יותר, יש משמעות עמוקה במיוחד במצבים כאלו. זה נראה כמו יהלום, שמלוטש באינספור משטחים, ואתה מסובב אותו על ידך כדי לבחון אותו מכל הצדדים. אותו יהלום של בריאה עצמית מחודשת מקבל כל פעם צבעים חדשים, מרקמים שונים, טעמים נפלאים. אתה יודע, זה משונה לראות את הדברים מפה. מהנקודה של אחרי. אותה נקודה שבוחנים אותה כשרוצים להשליך את הכל. המון רגשות, בחירות מחודשות ובריאה מחדש של כל מערכות היחסים שלך, התובנות על החיים, סוג הלחם שאתה אוכל בבוקר והאם באמת אתה אוהב את הקפה עם חלב ובלי סוכר. זה מדהים לראות הטמעה כזו של איש באישה ואישה באיש שנעשית בהרבה שנים של זוגיות, ואנרגית השיפעול שאתה משקיע על מנת לייצב את הדברים. להבין מה אתה באמת רוצה, ולהכנס לתהליך התנקות מכעסים ופחדים. שאלת אותי לפני כך וכך מה היה. ואולי הניתוק הזה מהזוגיות נותן מרחב מחודש להסתכל על הדברים אחרת. פחות מפחידים. אני חושב שזה התחיל לפני... שנתיים וחצי... כן. משהו כזה. השתתפתי בצ´טים ופורומים. פתאום מצאתי את האיש שבפנים. היתה לי השתקפות. לא עוד הדמות שבנית כדי לענות על ציפיות של אנשים. סוג קשר כזה שקודם כל אתה מנותק מאיך שאתה נראה. אוף כמה מחסומים היו עד אז. ודרך אותם צ´טים, שנראו בהתחלה כמו לשחות בתוך הדמיון שלך, בתוך עולם קסום אך וירטואלי למהדרין, דרכם הדברים פתאום נראו אחרת גם במציאות. קשה לי לזכור איך זה קרה. אבל הבאתי את הדמיון למציאות. ואז היתה תקופה קשה מאד של חוסר מתאם בין מה שאתה, היום, עם מערכת התובנות, הסביבה שבראת, מערכות היחסים שלך עם האחרים, מערכות היחסים שלך עם עצמך, לבין מה שאתה מביא איתך עם הדמיון. מהמציאות השניה. לא אמנה את הרשימה, איפה הייתי אז. רק אזכיר את הפחד מביקורת, חוסר אמון באנשים עם שאיבה עצומה של אמפטיה מהם, עצב גדול, סגירות. מעל הכל. סגירות. ופחד ממגע. לנגוע באחרים ונגיעה של אחרים. פיזית ומנטלית. ועייפות. כל הזמן עייפות. ואז התנסיתי במקרה בשיאצו. מגע אישי, ולא אינטימי. בהרבה מובנים הלימודים, והיום הטיפולים, שימשו לי ריפוי. חוויתי אהבה פתאום. לא אהבה של זוגיות. אהבה לאנשים. אנושות. לחיים. ואז הגיע הסרטן. זה תמיד קורה לו. מגיע באחור קצת. ניתוח, הקרנות, עייפות נוראית. שוב תובנות חדשות. שוב להסתכל על העולם בעיניים אחרות. ועכשיו ההתמודדות החדשה עם מושג המוות. ואז... הכניסה לפורום הזה. החווייה של הכרות עם האנשים. הדמויות. בידיעה שהן לא חד מימדיות. הן אמיתיות לגמרי. עם האהבה, והשיתוף והחוכמה והאור בעיניים. הכל אמיתי. ודרך הפורום הזה הגעתי - או דרך אנשים בו, או ליתר דיוק דרך איש בו, ולדיוק דיוק אישה בו, לדרך רוחנית. רוחית משהו :-): שבמשעול ההוא, עם הקורס בקסמים... סליחה... בניסים - אני פוסע היום. אז, עוד כשהייתי בנבכי השיחות עם אלוהים, הגיעה גם האהבה. הפעם אהבה לעצמי. עם הסליחה. אה. שכחתי עוד משהו קטן. במהלך אותן שנתיים וחצי, התוודעתי לשתי דרכים נוספות של הכרות עם עצמי. האחת היא משהו שנקרא ייעוץ הדדי. קבוצה שמבמסגרתה אתה לומד להקשיב. לאחרים, לעצמך. בלי תאוריות מסובכות. בלי פסיכולוגיה. ככה כזה barefoot כמו שהאמריקאים קוראים את זה. חוויה מדהימה, שאיתה הלכתי רחוק. והדרך הנוספת. של התבוננות פנימית. פסיכולוגיה ולא בגרוש. מין עמוד שידרה שאתה מבקש לפעמים כשאתה הולך בדרך לא נודעת, רוחנית, שדורשת התמסרות והפלת הגנות. אני חושב שהשילוב של הכל, בלי התמקדות בתאוריה מסוימת, גורואים וקבוצות תמיכה, יצר את הכר המתאים לשינוי. להכרות עם החוויה הטיפולית. להגיע לאני שבי, עם הנכונות לשלם את המחיר. ובימים האחרונים. סודות שחלקתי רק עם עצמי עולים לפתע. מאז שהייתי ילד קטן. דברים שלא יאמינו לי שקרו, הבושה, הבריחה, השכחה, חוסר האמון בעזרה שיוכלו להגיש לי, בגב שאקבל. באהבה ללא תנאי שאקבל בבית. מקרה שקרה. אי שם בגיל 5-6, של תקיפה מינית. הפחד עוד גדול. מאד. הזכרון בוגד. אבל פתאום הדברים צפים. פאזל רב מימדי שהחלקים בו מקבלים אנרגית התחברות. אז אתה רואה ג´ונגלר. פה זה כמו בז"ק. ביקשת-קבלת. שלך, באהבה. פז

רק עכשיו

הצצתי וראיתי ומיהרתי לרפרף... ולא הספקתי לקרוא באמת... וודאי שלא להגיב באמת... ועכשיו חייבת לרוץ... אבל לפני שאני הולכת, חייבת להגיד לך משהו בסוד... בוא שנייה הנה... תביא אוזן... אני אוהבת אותך... :) א י ל ה ובמחשבה שנייה... אולי זו התגובה הכי באמת שיש... :)

jongler

New member
יהלום....

מדהים! לראות ולקרוא ולהגיב?! אין צורך. ביקשתי קיבלתי תודה פז. וללא מילה מיותרת JonGler

פזומט

New member
תודה

לפעמים זה נשמע לי כמו סיפור של מישהו אחר. אבל זה לא.

פז,הערב עשית לי את זה.נגעת ברבדים ה

העמוקים.שמחה בשבילך שאתה צועד בדרך האור,מתבונן פנימה,מוכן לשנות דפוסים וחוויות כואבות,שלא נכונות לך.האמת משחררת. אני אישיתחיה את אובדן אמי בחודש האחרון,ונותנת דרור לרגשות ,למחשבות,לעכבות למיניהן,ומביאה אותן לביטוי בשירים.מזמינה אותך אישית ואת כולכם ללטף במילים,בהיכל האהבה-תהילה.קבלו לינק http://www4.diburim.co.il/cgi-bin/forumsdb/intraforum.cgi?forum=6403 http://stage.co.il/Authors/6637?sortby=created ומרסיסי לבי השבור,שולחת לכם אור ואהבה=חיים שלכם תהילה

פזומט

New member
תהילה אחת

את שם. בדיוק בדרך ההיא. של לתת לעצמך את המרחב להתאבל. לבכות, לצבוע את העולם בצבעים שנכונים לך. תזכרי תמיד את אותם אלו שהחניקו, כמוני, את צער הפרידה. ששימרו בחלקת אלוהים הקטנה שבלב את הזכרונות, ולא חלקו אותם. ואחרי שנים הפתיחה והריפוי כואבים כל כך. נהפכו למסה דביקה שמעיקה על החזה, מסמנת תווים של צער על הפנים, ומורידה אותך במשקלה מטה. תבכי תהילה. על אותם רגעים של אושר שהיו. על הרוך והאהבה שספגת ממנה. תבכי על הילדה הקטנה שבפנים. תחווי מחדש את ההוויה שלה. שלך. תבכי על נשמה של אמא שאופפת אותך עכשיו באהבה. תבכי על בחירה של הנשמה להיות שם, ולא כאן. באהבה.בחיבוק גדול. בצער. פז.

והן הולכות,והן באות

בנות בית בהיכל המחשבות. והן זורמות,ומתפתלות מרגשות,לא צפויות,חצופות. לא מבקשות רשות עושות בי כרצונן בעת אושר,בעת כאב חודרות,רכות,שקופות לעתים רואות ולא נראות שוחות בים של אהבה דמעות......... פז קח חיבוק גדול על האמפאטיה,ואל תשכח לרגע לב ,יש בו ל"ב נתיבות חוכמה הוא זוכר ,מפנים,מעבד נתונים,ואם נכון לנו אז אנחנו בתהליך טיהור מעין מקלחת נפשית,שזהו הבכי,בקצב שלך תשחרר תכנים ,תקשיב לקול הפנימי בתוכך תמצא תשובות אני בטוחה.ודבר נוסף הכל פועל יוצא של הבחירה שלך כאשר תפתח את לבך ותאהב ,תמצא את עצמך מוקף באנשים אוהבים כמו עכשיו. תרשה לעצמך,אשמח לשמוע ולהשמיע בהמשך אתה אחד,אתה מיוחד,אתה יודע.... באהבה,ובהערכה גלויה ועוד גל תהילה

R2

New member
שומר לילה

הערב אני שומר לילה,העיקר שאני לא מובטל. מה דעתכם לעזוב ? זו עבודה קשה ומקבלים פרוטות אפילו פחות מדמי אבטלה! אבל מה !אני תמיד גאה המיוחד בפני האישה והילדים כל בוקר אני חוזר הביתה ואומר להם V V V באתי ראיתי וניצחתי!!! רק חסר לי להסביר להם מה ניצחתי! נו חברה! קצת עזרה!

למעלה