אהההה... איך שכחתי?

DidjiT

New member
אהההה... איך שכחתי?

עדן... כפרות עליו מוסר ד"ש לכל הפורום !!
שתהיה לנו שנה מעולהההה.. וחג שמח!
הוא גר בקיבוץ כלשהו ליד שדה בוקר.. ככה שאם למישהו בא ללכת לבקר אותו ולשתות איתו ארעק את שעות הבוקר הקטנות.. הוא מוזמן!
הבן הפך לנו לציוני שעלה במעברה ומיישב תארץ! חחחח.. לפחות ככה זה נשמע ממנו!
אז למרות שאנחנו מתגעגעים קשות... כן כן.. אנחנו כן! אנחנו שמחים בשביל עדן, נכון?
הוא אומר שאלה החודש וחצי הכי טובים שהיו לו בחיים!! בסוף הוא יחזור אלינו ולא נזהה תילד.. הוא כל היום עובד בשמש ובלילה יושב ומשתכר עם חברים על בקבוק ארעק! ואני אומרת.. אלו הם החיים! חחחחח
בנתיים הוא סתם מתנדב שם.. אבל בקרוב הוא מצטרף לגרעין נחל...
המשך כך עדן! עלה והצליח....
אז יאלללללה אנשים! שתהיה שנה מעולההההה ותמשיכו להיות אנשים כה מעולים!!!
ב
גדולה! עדן ושיר...חחחחחח

שיעשה לי ילד עם עינים כחולות

הגבר המסוקס הזה!!!!!!!!!!!!!! ראבק לאן הוא נעלם לי עכשיו?! טוב נו הכל בשביל המדינה לא? =/ נשמע הכי מעגניב מה שהוא עושה...סחטיין עליו ושיחזור כבר אני מתגעגעתתתת =(

אהההה../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

אז הוא כן מתגייס בסוף
בסססססססססססססדר. גרעיני נח"ל זה הכי!

edlessme

New member
וואבה! איסה כבוד!!!

לא ראיתי שפתחו לי שרשרור שלם... אני עובד לי כל היום וכל הלילה במפעל לסרטים דביקים בכל מיני צורות..(חיתלתם את אחיכם הקטן הרגע? הסיכויים הם שאני מרחתי דבק על מה שדואג שהקקה לא ימרח עליכם...) אני אשכרה חיי שם את החיים הטובים... חבל לכם על הזמן... אערק... מדורות כל ערב... פאב פעמיים בשבוע... חברה הכי מצחיקים בעולללםםםםם... אוכל מצויין(ללמרות שהאמריקאי הדביל שאיתי בחדר לא מספיק להתלונן... אבל הוא דביל...)... אספקת נייר טואלט בילתי פוסקת... (ובואו לא נישכח את זה שמתנדבות הן עם שאוהב סקס ומגיע מאירופה... אך בואו גם לא נישכח שלעבדיכן הנאמן אין שום יכולת לקרוא מצבים ולכן כל מה שיוצא לו מיזה זה לשמוע סיפורים משאר החברה
... לא נורא... יום יבוא וגם אני אהיה זיין גדול... נכון?.. נכון???).. והחלק הכי טוב... כמה סילו טייפ שאני רוצההההההההההההההההההההה!!!! הגרעין שאליו אני אמור להצטרף הוא גרעין שלא בא מאף תנועה... שזה בפני עצמו דבר די מגניב... בלי הקופצניות הצופיפניקית או הפלצנות הנע"לית... אבל אנשים אחללללההה... גרעין אביק כבוד!!!

מאאאאאאאאאגניב../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

אם תגיע בסוף למרחב מרכז- תקפוץ לבקר, זה הבסיס שלי

טחחחחחח../images/Emo6.gif

כל ההודעה אני קוראת וחושבת... נו הוא בטוח יספר משו על זה שהוא מזיין מלא וזה.... חחח ואז הגעתי לקטע של האירופאיות
אני מאמינה בך עדן מותק! ונראה לי שגם כל הפורום יסכים!
רק תן בהן מבט עם העיניים המהממות שלך והן שלך!
חחחח יאללה מחכה לסיפורים ועידכונים שבועיים לפחות!! בהצלחה שקוזל!!! אמן ואמן רק טוב ונהדר
לאב יווו|לב

DidjiT

New member
עדןןןןןןןןןןןןן

כפרות עלייך לאכול אותך כמה שאתה מתוק!

למעלה