אההההה!!!!

Gloria_Nathan

New member
וזה בדיוק מה שאני לא אוהבת!

כי ככה זה יותר מדי... מופרך לדעתי. עם היו שמים את זה בעיר בארה"ב- זה אולי היה מתקשר לארה"ב אבל לפחות זה היה נראה יותר אמיתי וכמשהו שבאמת יכול לקרות. בכלל הסדרה הזאת סובלת מחוסר באמינות. גם overacting של שחקנים מסוימים (*שיעול* בריי וטרודי *שיעול*) גם יותר מדי החצנה של מקרים מסוימים או דמויות בשביל להעביר מסר חינוכי (ושזה בכלל נוראי לדעתי! לעשות בתוכנית טלוויזיה משהו שאמור יותר לחנך מאשר לבדר. אוי!). למה הם לא כולם יכולים להיות כמו ג´ק? או קלואי? או אלי? או אליס? או קייסי?

lighter

New member
אההההה!!!!

סופכלסוף!!!(תרגום לשפת האנשים הנורמליים-סוף כל סוף!!!) הגיע הזמן!!! אני כל כך חולה על הסדרה הזאת!!! אההההההההההה..... היום שלי, שהיה טוף גם ככה (קניתי דיסק של blind guardian), נעשה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב!!! אההההה... וכדי שתהיה תכלית להודעה הזאת- מתי מתחילה העונה הרביעית? ואיפה יש ספויילרים? ויש לי גם כמה שאלות-
למה בריידי אפעם לא גדלה?
איך לעזאזל הם מתעוררים כל בוקר והאיפור שלהם והשער שלהם כאלה מושלמים??? ועוד שאלה- אם הייתם יכולים להיות חלק משבט כלשהו, לאיזה שבט הייתם משתייכים? כמובן שהתשובה הברורה היא ה´מול ראטס´, אבל אני דווקא הייתי הולכת על ה´דימון דוגס´... בכולמקרה-מזל"ט!

סמייילי

New member
היי לך!

העונה הרביעית... יש זמן, אני אבדוק את התאריך המדוייק ואודיע לך, יש עוד עונה וחצי לפני שהיא תתחיל.. בקשר לספוילרים, אנשים פשוט שאלו אם מותר לתת ספוילרים בפורום. ובריידי כן גדלה! ספוילר. . . . . . . . . . .בעונה השלישית רואים שהיא גדולה, וברביעית היא כבר הולכת ויש לה איפור והכל! ובקשר ל"איך הם קמים בבוקר עם איפור"..זו אחת מהתעלומות ..יש מלא כאלה, לדוגמא, שמת לב שתמיד בפתח הקניון יש מדורה בוערת? ואיך הצ´וזן הכינו את הגלימות? תפרו? ואיך זה שאין מים וחשמל, אבל יש גז לבישול...

cHiKiNoNo

New member
והנה אני!!!

נועם, בת 12. ראיתי את הסדרה מדי הפרקים הראשונים של העונה ה-1, וחליתי על הסידרה הזו בדם
. אבל עכשיו, כשאני רואה ת´שידורים החוזרים, בערוץ 1, אמממ.. לוידעת, זה לא "עושה לי את זה" כמו פעם. אבל כמובן שאני אראה ת´עונה הרביעית, אבל לא יחלה ויתמיד כמו הקודמות.. ורגע, איך בין רגע בריידי גדלה? ומה קורה לאמבר ובריי? אני זוכרת שבסוף עונה 3 אמבר יולדת באיזשהי חווה ונוחתים כל מיני מסוקים עם אנשים מוזרים
... {רוצה ספויילרים לגביי זה!!!} וגם, מה שלא חשבו עליו הוא שבכל העולם הוירוס הזה גם תקף? כאילו, זה התחיל בניו זילנד {אבא של דני התחיל את זה
} אבל העולם כיום מתוחכם, ויש עוד מאות מדינות בעולם שברגע שהיו שומעות על הוירוס (כמו ארה"ב, אנגליה) - היו עושות משהו, מייד! והבעיה שאין להם אוכל, דבר ראשון, הם הגיעו לקניון, נכון? וכשהם הגיעו, הוא היה כמעט נטוש!! איפה כל החנויות עם הבגדים? האוכל? המסעדות? שם בטח היה נשאר מלא אוכל
, וקיצקץ, יש מלא דברים בסידרה שלא חשבו עלייה, אבל אנחנו בכל זאת חולים עלייה!!

cHiKiNoNo

New member
זקוקה לתשובות ל2 שאלות!!!

*באיזה שנה התחילו לצלם את הסידרה? *האם סמילייי {המנהל/ת
}, את/ה יכול/ה להביא תמונות של השחקנים ללא איפור??.. תודה מראש.

ד ג י

New member
שלום כולם

שלום כולם ויש לי תשובות לגבי האוכל בקניון סביר להניח שברגע שהודיעו שהמבוגרים ימותו או אחרי זה היו הרבה מאוד גנבות ואוכל הוא דבר חשוב אז זה די ברור שלקחו אותו משם שבטים אחרים

ד ג י

New member
ובקשר לאיזה שבט

הייתי הול אם הייתי נצא שם הייתי הולך לשבט "הקרקס" למרות שלא ראו אותם הרבה

סמייילי

New member
תשובות:

1- התחילו לצלם את הסידרה ב- 1999 2- כל יום אני אכין פתיל תמונות לדמות אחת, ואני אשים שם גם תמונות בלי איפור ומאחורי הקלעים! יש לך בקשה מיוחדת לדמות של מחר?

סמייילי

New member
הוירוס לא התחיל בניו-זילנד

העיר שבסידרה היא "כל עיר" היא יכולה להיות כל עיר בכל מקום בעולם, שימי לב שאין שם מותגים, אין שמות של רחובות, אין כל התייחסות לשם העיר, זו פשוט עיר. וזה כדי להמחיש שהסידרה יכולה להיות בכל מקום. מתוחכם הא?

cHiKiNoNo

New member
אמבר, אמבר, אמבר!!! ואבוני!

זקוקה לתמונות של אמבר בלי איפור, ושל אבוני בלי כל הצמות האלו {והאיפור
} בבקשה, פליזזז!!

cHiKiNoNo

New member
טעות חמורה!!!

אני זוכרת שהזכירו פעם-פעמיים את ניו זילנד. גם היה כתוב באיזשהו שלט בעירר..

Gloria_Nathan

New member
זה דיי דפוק לדעתי...

הסדרה הייתה הרבה יותר אמיתית עם היא הייתה במקום אמיתי ומוגדר. אני מעדיפה אם הייתי יודעת איפה זה ואז גם היו נותנים איזו שהיא התייחסות למקום ולא אומרים שזה יכול להיות בכל מקום. כי האפקט לא יוצא "היי! זה ממש הבית שלי" אלא "היי! זה הכי רחוק מהבית שלי שיכול להיות." לעומת זאת עם היו נונתנים לזה שם (העיר לא חייבת להיות אמיתית אבל לפחות המדינה) אז היה כאילו- זה יותר אמיתי.

../images/Emo45.gif

אין שום איזכור עד כמה שאני שמתי לב לכך שהסדרה מצולמת בניו- זילנד, בכוונה. מה שכן - זכור לי שבעונה הראשונה אמבר אמרה "ישנם שבטים כמונו בכל החוף המזרחי" - ארה"ב, אני לא חושב... זה יכול להיות מכוון להמון מקומות, וזה בכוונה לא ברור..

למעלה