אההההה

אההההה ../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif

אני בת 26, יש לי חבר... ואני מאוהבת
בילד בן 18
האאאאאאאאאא
איך יוצאים מזה
מאיפה הנטיות הפדופיליות שצצו אצלי פתאום
הצילוווווווו

אושר מ

New member
עזבי נטיות פדופיליות

מה קרה לשכל? נקבר? ממתי מתאהבים בבנאדם שעוד לא ידוע מה הוא רוצה מעצמו, שיש לו מנטליות כמו של ילד בן 6 ולא יודע מה זה לחשוב? ועכשיו ברצינות: איך יוצאים מזה? אין לי מושג. מאיפה את מכירה בכלל בחור בן 18? אולי תתני קצת רקע?

Dor K

New member
אה?../images/Emo12.gif

ועוד העזתם לצעוק עלי שאני מכליל? ואני אומר? אם את רוצה אותו, לכי על זה. סתם לידע כללי, "משחק הדוקים הראשון שלי"
, היה בגיל 19, עם בחורה בת 30. ולא רק שיחקנו דוקים פעם אחת, הקמנו אפילו מועדון דוקים לאיזה חצי שנה. ואף אחד מאיתנו לא סבל... תאמיני לי. אם הבחור נראה לך, תתפסי אותו בחולצה, תבצעי בו את זממך, ושכולם יקפצו לך. חיים רק פעם אחת.

אושר מ

New member
ההבדל הוא דור,

שאני בגיל הזה ואני יכולה להגיד את זה על בני גילי
. להגיד את זה מלמעלה זה משהו אחר:))

Dor K

New member
ואני נולדתי בן 26?

גם אני הייתי בגיל הזה פעם, ואני יודע מה זה הגיל הזה, ואני אומר שיש גם ילדים בני 30, ויש מבוגרים בני 15. אם הוא מוצא חן בעיניה, אין שום סיבה שהיא לא תהיה איתו.

Elain

New member
מה עושים?

קונים לגו, ומתחילים להתעדכן בערוץ 6

דן צ

New member
חברים ! היו רציניים

אז ככה , זאת בעייה ואפילו גדולה , השאלה לאן את חושבת שהיחסים הללו ילכו? מה מידת האהבה שלך אליו ומה עם החבר שלך? אם היחסים ילכו לכיוון "הרציני" אז זה בסדר גמור גם להתחתן איתו אבל אם היחסים הם לסקס בלבד ו"ידידות" אז חבל על הזמן ואני אסביר למה, תחשבי על זה כך : מצידו ברגע שהוא יצליח לכבוש אותך ותקיימו יחסים, הוא יחשב לשאקל בעיניי החברים שלו , אבל מה יחשבו החברים/ות שלך עלייך?? תראי את התגובות כאן ותביני לאיזה ברוך את עומדת להכנס וזה רק הקצה של הבעיה. ובעניין החבר שלך , אם את כעבר חושבת על אחר למרות החבר שלך, סימן שהיחסים שלכם הגיעו לקיצם!

Dor K

New member
זאת נקודה אחרת...

אם את מתכננת על הצוציק, לפחות תהיי כנה ותעזבי את החבר. אם זה הולך להיות סטוץ חד פעמי, תחשבי שנית. לא שאני איזה מתחסד גדול שיטיף לך עכשיו לא לבגוד, ביננו, זה גם לא ממש ישפיע עלייך בטח לכאן או לכאן, אבל בכל זאת, אל תזרקי יחסים טובים לפח, בגלל התלהבות רגעית... אם היחסים לא טובים, והוא לא מספק אותך, אז תסיימי את היחסים האלה כמו בוגרת, נסי להיות עם הקטנצ´יק, ותראי איך ילך בינכם...

ברק א.

New member
תבדקי טוב טוב

מה זה אומר להיות מאוהבת . את אולי בת 26 , אבל זה לא אומר שברגע זה את מבדילה בין התאהבות לבין הידלקות רגעית . אחרי שבחנת את עצמך , והגעת למסקנה שאת מאוהבת ( מה שבטח לא יכול להיות , אז תבדקי את עצמך שוב ) , תחשבי על ההשלכות של לצאת עם הצוציק . קחי בחשבון שאם ההרפתקה הזו תסתיים בכי רע , לא יהיה לך לאן לחזור ( החבר , שכבר לא יהיה..) . אם אחרי כל זה הגעת למסקנה שבכל זאת בא לך , אז קדימה . קחי את הילד , ותצבעו את העיר בכחול ( אני יודע שאומרים אדום , אבל אני שונא את הצבע ) . האופצייה השניה היא הידלקות רגעית . הידלקות רגעית משמע את חרמנית . קחי את החבר שלך , לכו לאיזה מקום מבודד , עם סיכוי טוב שיראו אתכם ( באמצע היום , כמובן ) . תקיימו יחסי מין עם אטרף של אנדרנלין , ואני מבטיח לך שמיד אח"כ לא תזכרי שאי פעם נכנסת לאיזשהו פורום בתפוז עם איזושהי בעיה .

יש לי בעיה מסוימת עם הסיפור שלך

חסרים לי מספר דברים: איך כל הסיפור התחיל, מי הבחור, מה יחסו אלייך (עצם העובדה שאת מאוהבת, עדיין לא פוסלת את האפשרות שהוא לא), מה טיב הקשר בינך לבין בן זוגך, באיזה סטטוס המצב שלכם נמצא וכו´. על פניו נדמה לי שחבריי צודקים שזה, אפעס, נדון לכשלון. אבל הייתי שמחה לשמוע ממך עוד טיפה מידע, ואז אולי אוכל להגיד מה האפשרויות שעומדות בפנייך.

תודה לכולם ../images/Emo140.gif

תמונת מצב: אני 26 החבר 32 הילד עוד מעט 19 אני והחבר גרים יחד כבר כמה שנים, בזמן האחרון לפעמים יש הרגשה (שלי, לפחות) שזה כבר רק בגלל הנוחות של לחיות עם מישהו ובגלל הרכוש המשותף. אך לפעמים זה מרגיש באמת כמו קשר בריא. אני והילד נפגשנו באחד הפורומים בתפוז, לפני כשנה וחצי, דיברנו המון, יש לנו הרבה תחומי עניין משותפים, הוא בהחלט בוגר לגילו. לא היה, מצידי לפחות, שום עניין רומנטי... עד ש... לפני חודשיים נפגשנו פנים אל פנים בפעם הראשונה, במסגרת מפגש פורום. ילד פשוט מדהים. המשכנו לדבר, נפגשנו עוד כמה פעמים, ביחידות הפעם. כמעט נגררנו לרגעים אינטימיים, ותמיד עצרתי את זה שנייה לפני. אני, וילד בן 18
בטח השתגעתי. וכן, אני יודעת מה זה להיות מאוהבת, ואני יודעת שאני כן
אבל אני גם יודעת שכמה בוגר שהוא לא יהיה, עדיין העובדה שמישהי יותר מבוגרת ממנו מתעניינת בו, יכולה לסנוור אותו, עד שלא ידע להבחין בין אגו לאהבה
אז הגיע הזמן להחליט, כי סיפרתי לחבר. לא מסתירים דבר כזה ממישהו שחלק איתך כ"כ הרבה רגעים, לטוב ולרע. אז גם הוא טוען שזו גחמה של רגע, ושזה יעבור... ומוכן לסלוח ולקבל חזרה בזרועות פתוחות. מממ... אולי אני בעצם כבר עונה לעצמי...

adidas^

New member
אני דווקא לא הייתי מוותרת כל כך מהר

הוא בן 19? את בת 26? כולה שבע שנים! כמעט כמו הפער בינך לבין החבר הנוכחי. חבל לדעתי לפספס אפשרות של האהבה של החיים שלך רק בגלל שרצית ללכת לפי מוסכמות מפגרות (תסלחו לי). אולי תכריזי על פסק זמן עם החבר הנוכחי ותראי אם את והצעיר יותר מסתדרים טוב ביחד ואולי אפילו יש משהו חזק טוב ובריא בקשר שלך עם הצעיר יותר. אם תשאלי אותי, אל תוותרי רק בגלל ההבדל בשנים, יכול להיות שתצטערי על זה אחר כך כל החיים.

אז יש פה בעצם שתי בעיות

האחת, זו שכתבת עליה: איך אני מתחברת לילד בן 18? מה קרה לי? מה אמורה לעשות בחורה בת 26 עם ילד בן 18? סבורתני שעל השאלה הזו ענית בעצמך, אפילו עוד לפני שכתבת את ההודעה אלינו. ברור לך, וכמובן שחברי הפורום עלו על זה תוך מאית שניה, שלקשר כזה יש סיכוי אפסי להתקיים, וסיפור ההיכרות והקשר ביניכם מחזק את התחושה הזו. הבעיה השניה - ועליה לא כתבת, והיא נשמעת לי חבויה למטה, אבל בעלת פונטציאל חמור הרבה יותר - היא הקשר שלך עם בן זוגך. התיאור שלך של הקשר, הסיבות (זה רכוש משותף, אבל יש הרגשה של קשר בריא), ועצם העובדה שלא כתבת עליו יותר כלום (כמו למשל "אני והחבר שלי, שהוא איש מקסים ואוהב",או משהו בסגנון) כבר צורמת קצת. יתכן שיש לך איזה second doubts לגבי החבר, משהו שאולי את בעצמך לא הרגשת, שהתבשל לו בפנים, ויצא בצורה של להתאהב (ובמקרה זה) בילד בן 18. זה בקלות היה יכול להיות מישהו אחר יותר מבוגר, אבל ילד בן 18 זו התאהבות קלה, כי היא לא מחויבת החלטה, כי ברור שאין לזה סיכוי - קצת בדומה להתאהבות בגבר נשוי: מאוהבת, אבל לעולם לא יהיה שלך, אז אין פה בעצם סיכון. אני חושבת שלמען עצמך, הניחי שניה בצד את הילד, תורו יגיע. תסתכלי טוב טוב על הקשר שיש לך, אוהבת אותו? מעדיפה לא לחיות בלעדיו? רוצה ממנו ילדים? רוצה להזדקן איתו? לפי התשובות תדעי מה הרגשתך לגביו. אם התשובות הן "כן" מוחלטות, כמובן שאין שום סיבה לסכן את זה עבור התאהבות לא מקובעת סופית על הילד. ולגבי הילד, לא שוכנעתי שהוא יודע מה קורה אצלך, מבין מה הכוונה של קשר זוגי אמיתי ומחייב, ורוצה בכלל את ההתחיבות הזו. תני לזה לעבור, חכי לפחות שבוע עד שתחליטי מה את עושה. לדברים האלה יש נטיה להיות מאוד חזקים, ולפתע אחרי שבוע, את מתביישת במה שחשבת והרגשת והתכוונת לעשות.

למעלה