אההההה

the mush

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

כלכך בכיתי בו
וקפצתי משמחה שהוא לא מתתתתתת

rebecca121

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif

גם אני פחדתי שהוא מת! כפרה על ג'ק הזה לא ויתר!!

../images/Emo58.gif

אני כבר הייתי כולי בלחץ. כי הוא היה תלוי, עיניים עצומות ולא נושם! וכבר חשבתי שג'ק הולך לפרק אותו עם כל המכות האלה... ואז בעודי ממלמלת: לא... הם לא יהרגו את צ'ארלי... לא... הוא התחיל לנשום.

rebecca121

New member
חחחחחחחח מסכןן../images/Emo58.gif

בטח כאב לו אחר כך החזה מרוב המכות של ג'ק..

NitsNats©

New member
הממ ../images/Emo58.gif11 |חלב|../images/Emo115.gif|מיוחדת|

אני, לצערי, קיבלתי מאחי את המשפט "לא הורגים דמויות ראשיות" בערך פרק לפני זה. וזה ממש עצבן אותי. כי בפרק הזה התחלתי לאהוב את צ'ארלי. וידעתי שהוא יחייה. אז זה היה נורא מציק. אני שונאת משפטים רומזי ספוילרים. אבל זה באמת היה מפחיד. בסופו של דבר כן נבהלתי כבר שהם יהרגו את הדמות.

the mush

New member
../images/Emo45.gif |ספויילר|

גם אני הייתי בטוחה
אבל נכון שזה היה קטע יפה
קייט שיחקה מעולה, התגובה שלה... והפרצוף שצ'ארלי עשה שהוא התעורר
מעולה השחקןןןןןןןן

אוקי.... שאלה:../images/Emo58.gif

לא יכלתי לעמוד בזה , וקראתי את הספוילר שלכם (לקחתי על עצמי עכשיו לא לקרוא ספוילרים יותר!!!) אז מה אמרתם? צ'ארלי כמעט מת? למה? איך ? איפה ? מתי???????? ולמה ג'ק הרביץ לו לעזאזל??? מה, בגלל הסמים שלו הוא כמעט מת ? או משהו אחר לגמרי? תענו לי מהר!!!!!! אני מתה מסקרנות!!!

the mush

New member
../images/Emo58.gif

אז ככה.. הכל על אחריותך
בפרק 10 אתן חטף את צ'ארלי וקלייר, ואז הם הלכו לחפש אותם... באיזשהו שלב מצאו את צ'ארלי, תלוי על עץ
זה ממש מלחיץ
ואז הורידו אותו, וג'ק לא הצליח להחזיר לו את הנשימה. וכל זה היה כלכך יפה, איך הוא במרץ עושה את זה, וקייט בוכה. ואז הוא התחיל להתעצבן כזה, ולתת לו יענתו אגרופים בחזה, וזה היה כלכך חזק וזה החזיר לו את הנשימה. {דרך אגב בדקתי- וזה אפשרי
} הבנת

LoLo16

New member
../images/Emo58.gif 20

לפני שראיתי את הפרק הזה נתקלתי בכמה אתרים שאמרו שמישהו ראשי מת, וכשחיברתי ביחד הבנתי שזה בון (מאוד נמנעתי מספוילרים במהלך הצפייה), אז כשראיתי את פרק 11 דיי ידעתי שצ'ארלי לא ימות, אבל בכל זאת פחדתי כשקייט אמרה לו להפסיק, והתחלתי לבכות כמו מטורפת. אותו דבר היה כמה פרקים אח"כ עם שאנון, שגם אז בכיתי נורא, ואז כבר התעצבנתי עליהם שהם מפחידים אותי ככה עד שבמוות של בון כבר הייתי דיי רגועה...

למעלה