אההההה.... למה????

Sababush

New member
אההההה.... למה????

אתמול בהופעה האחרונה בסיבוב ההופעות!! לי זרק משהו לקהל... נחשו מה?!!! מכנסים!!! ולא סתם מכנסים!! חלקכם בטח ראה אותם... את המכנסים שכתוב עליהם "RYAN"!! הוא זרק אותם לקהל!!! למה?????? אהבתי אותםםםםם

chicolico

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!../images/Emo46.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! למה? למה? אוי למה? מה עשיתי רע שזה מגיע לי!
כל כך אהבתי את המכנסיים האלה (תשאלו את דני... שנינו כבר רקמנו תוכנית שלמה...) אפילו הגעתי למצב שחיפשתי העתק שלהם או לפחות משהו קרוב שאני אוכל להכין אותם לבד... זה הפריט לבוש שלו שהכי אהבתי ואפילו נרשמתי 700 פעם לתחרות של האתר הרשמי (שכל מי שקנה את הדיסק נכנס להגרלה כדי לזכות במערכת לבוש של אחד מהם...) וכל כך קיויתי שאני אזכה בין היתר במכנסיים האלה... אבל מה שהכי מבאס שהוא פשוט נתן אותם! לאיזה אידיוט בקהל שבמקרה עמד שם! it´s sad, so sad, it´s a sad sad situation... טוב... נרגעתי...

chicolico

New member
זה ממש לא מעודד אותי...

אבל תודה בכ"ז... רגע, ומה עלה בגורלה של הגופייה היפה הזאת? זאת השחורה שמעליה יש גופיית רשת לבנה? הוא זרק גם אותה? אם כן, אני זורק אותו מכלבו שלום... אידיוט! מטומטם! דביל! דחליל טיפש! גררררררררררררררררר! לא הוגן! לא הוגן!

ניקי בי

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא!!!!!!!!!!!!

לא לדבר ככה על לי...:((( אסור! לי מושלם, אפחד לא זורק אותו מאף מקום.....! (איפה דני לגיבוי כשצריך אותה?)

chicolico

New member
בצחוק, בצחוק....

לא לקחת ל-
ניקי... זה הכל מאי-שפיות זמנית של הלילה... אני הכי אוהב אותו מכל הלהקה... כי הוא כזה מצחיק!

Dani Ryan

New member
אהההההה!!!!!

ליייי !!!!מה עשית?!?!?!?!ייצור שליייי!! אבל..נראה לי שיש לו עוד...כאילו...הוא לבש כאלו גם בPITP... לאא!!!אהבתייי אותםםםם!!!!!!!!
אוף!

Dani Ryan

New member
לאאאא../images/Emo7.gif

אהבתי אותםםםם!!!!למההה?!?!לי שלייייי!!! טוב נו........ גרררררר

למעלה