אההההה! אמאל ´ה!

Brurya

New member
אההההה! אמאל ´ה!

יכול להיות שהחלומות שלנו יהיו על זכרונות שלנו? חלמתי אתמול על איך שנולדתי וזה היה חצלול! איזה חולני יכולתי להפסיק את זה אבל רציתי לראות איך זה.. איך המוח שלי זוכר כזה דבר? ואם הוא זוכר אז זה כאילו חוויתי את זה פעמיים? אמאל´ה! ברוריה

Chav

New member
לא נראה לי

יש אנשים שיאמרו שאפשר. אבל לפי הידע שלי, המוח של התינוק לא מספיק מפותח בתקופה הזאת בשביל לזכור משהו. בגלל גם אין סיכוי שתזכרי משהו מהרחם. תחשבי בהיגיון במקום לכתוב כל מחשבה שעוברת לך בראש.

eitangefen

New member
דווקא כן נראה

אתם שוכחים שבחלום צלול אתה בקשר ישיר עם התת מודע שלך ואני קראתי שהתת מודע זוכר הכל ועל אנשים שהפנטו אותם ועל איך הם תיארו את הלידה שלהם בבירור ואיך הרופא נראה והכל ועל איך הם יצאו ומה שיפה בכל העניין שבעזרת חלום צלול אתה יכול פשוט לנסוע בזמן אבל רק לעבר שלך ולראות דברים שעשית

Chav

New member
אתה לא מבין

באותה תקופה אני בספק אם לתינוק יש אישיות התת-מודע זה חלק מהאישיות שלך.. אתה לא יכול לזכור. התת-מודע זה לא משהו נפרד מהמוח והגוף, הוא חלק ממנו, והוא תלוי בו בצורה מלאה. אם המוח לא מספיק מפותח בשביל לזכור אז ברור שהתת-מודע לא יוכל לזכור אותו.

eitangefen

New member
אז איך תסביר שאנשים תיארו את הלידה

אתה חושב שהם המציאו את כל זה? הם זכרו איך הרופא שלה נראה ואחר כך בדקו וראו שזה נכון קראתי על זה אלפי מחקרים ואני אפילו יוכל לחפש ולהפנות אותך לאתר שיסביר לך רוצה?

Variety

New member
eitangefen לדעתי צודק

אני גם שמעתי על זה. אומנם שמעתי שהגיעו לזה דרך שיטות אחרות, בעזרת נשימה מסויימת, והתמקדות, מעלים את זה לזכרון. חלומות פז, Variety-

Chav

New member
נו בחייך

האנשים האלה אמינים כמו חתול ששומר על גבינה, כמו אוסמה בין-לאדן שעושה בייבי סיטר לתאומים, כמו מכתבים לד"ר אחת שצריכה לכתוב מדריך לרוצחים.. כמו.. הבנת.. העיניים של התינוק גם כל כך עלובות בהתחלה שהם רואים את הכל בתור כתמים. ושוב אם אתה רוצה, לך לחנות תפתח ספר על התפתחות התינוק ותקרא שם... זה המצאה, או שהם נותנים אופציה רחבה מאוד. "אה אה.. השיער שלו היה בלונדיני עם גוון חום-שחור-ג´ינגי´ קל אבל אולי זאת הייתה בכלל החולצה שלו והוא בכלל היה קירח" לא. עד שאני לא אחווה את זה בעצמי אני לא מאמין. שלא לדבר על זה שאני יודע איך הרופא המיילד שלי נראה אז קל לנחש את כל השאר.

Chav

New member
כי עשיתי אתה הטריק הזה

של לחזור ללידה וראיתי איך הכל נראה. לא סתם, אני צריך פיצול אישיות בשביל לומר דבר כזה אבל הוא לא נמצא פה כרגע, ירד לקנות חלב במכולת, את רוצה להשאיר הודעה? בכל אופן, לא זוכר.. הייתי משועמם (מצב נורמלי) וראיתי תוכנית והיה שם מחקר..

למעלה