אההההה איזה פחד

FunkyGiraffe

New member
אף אחד - הקליפ - ב24

היה עכשיו קליפ של אף אחד!!! קליפ ולא הופעה!!! מוזר רצח!! זה בטח חדש.. אבל 24 ברוב טיפשותם שמו את הטאגליין של "הנני כאן" לא הראו את הדג בכלל, ורק שמעו את השיר ברקע, והראו סצינות של אלימות במשפחה, וזה צולם במצלמה ביתית והיו בסוף כמה קטעים בתמונות דיגיטליות בודדות של חיוכים ושמחה.. מוזר.. לגמרי.. מי עוד ראה?

אני! אבל כבר אמרתי לך :)

חבל שההוא ששחק את מר לוי (לגברת לוי שוב היה מזל..) שחק די גרוע אה וגם זה ממש מוזר לי כי מעולם לא חשבתי עליהם כעל זוג צעיר ופתאום אני רואה ת'גברת לוי בתור רוסיה צעירה כזאת ומר לוי נראה כאילו הוא עדיין בתיכון!

RESTO

New member
ראיתי

ןפןןל התלהבתי אל דוגרי קליפ לא משהו...

FunkyGiraffe

New member
אההההה איזה פחד

אני רואה ערוץ 6, אריזה משפחתית 4 דקות לפני שנגמר בערך אני אומר יאללה תכף נעביר ל24 בשביל לראות שירים טובים כמו הקליפ של שירת הסטיקר חלפו להן 4 דקות ואני מעביר, ופתאום אני קולט את שאנן מדביק סטיקרים וזה כבר היה הסוף של הקליפ.. וזה היה הדבר הכי מפחיד ומקרי שקרה לי בחיים!!! איממממא!

חחחח גרובי :)

רק חבל שזה היה כבר הסוף

FunkyGiraffe

New member
קה, זאת אומרת שאיך שחשבתי שיהיה

הוא התחיל
חח ותמיד אפשר להוריד אותו כאן (בצורה חוקית כמובן) מהאתר של השגרירות שעשו את זה בתור משהו שידחוף את הקמפיין של הסיבוב בארה"ב לפעמים הוא גם כאן וכאן מדי פעם כאן רוב הזמן הוא כאן אבל כאן גם לעתים קרובות בימי רביעי כאן חמישי גם כאן

dekel555

New member
קרה לי משהו דומה לפני איזה חודש...

אני חזרתי הביתה מהבית ספר פתאום סתם אני מתחיל לשיר את שירת הסטיקר אני פותח 24 פתאום אני רואה שירת הסטיקר ועוד כמעט מהמקום ששרתי בו!! זאת אומרת שאם שרתי "אבא תרחם אבא תרחם" אז זה כשאני הייתי בתרחם השני אז זה היה באבא הראשון!

lioryifrah

New member
אוף זה לא הוגן!!!

לכם יכולים לקרות דברים כאלה ולי אין סיכוי שזה ייקרה!!!

lioryifrah

New member
בעצם יש...

פעם עוד לפני שהערצתי את הדג ראיתי את אלוהים שלי ועוד שיר...

טיפקסית

New member
השעה 00:45 ואלוהים שלי ב-24

יהההההההההההההההההההההההההההההה דגייייייייייייי ממש ברגעים אלה אלוהים שלי מהבמה המרכזית ביצוע לפנים אולי אחד החזקים שלהם מעולם וגיא-אם אתה דור מז*** מה אנחנו בדיוק?

למעלה