אהההההה!!

אפרתתת

New member
אהההההה!!

אני לא יכולה יותר! שייגמר כברררררר עוד חודשיים בדיוק :) ולהלן הסקר השבועי (חודשי?..) :
מה התוכניות שלכם לחופש הגדול האחרון בהחלט?
לטייל בארץ? לנסוע לחו"ל? לעבוד? סתם לרבוץ בים עד הגיוס? אנא ספרו, והציעו הצעות לטובת הכלל (ושבירת השיעמום שבו אני שרויה)

3 מתוך 4.......

יש לי חצי שנה חופש...... עד אז אני מתכוונת למצוא עבודה, להיות עם חברותי ולנצל את החופש החופש של כולנו... כמובן בין היתר בים, במועדונים וכו', וכמובן אם אני עובדת - לא יזיקו לי איזה שתי גיחות לאילת. בקשר לאילת - עבדתי שם בחופש לפני שנתיים, ועכשיו יש לי אופצייה לחזור לשם. מה כדאי לי? מצד אחד אני חושבת שסבבה להעביר את הזמן ככה... ומצד שני אני רוצה להיות עם החברות שלי לפני הגיוס... מה לעשות?

drunky

New member
נחשו איפה אני אהייה חודש אחרי

שאסיים את הביצפר ה*****... אני אהייה בע"ש מגוייס כבר (בערך חודש....)
אז מה אתם אומרים
חופש אין לי... אבל זה מצחיק שיש לי ידידות שאני אשתחרר איתם באותו הזמן... כי להן יש חופש ארוך עד הגיוס... חחח... ויש את אלה שהולכים לעתודה... אז בכלל נראה אותם מתגייסים בגיל 30.... חחח סתם...

morethanwords

New member
רוי, זה לא מצחיק...תפסיק לדרוך לי ע

ל הפצעים.....בסוף אני בכלל לא אתקבל עם הפה שלך..........

Ka Dargo

New member
אני ככל הנראה הולך לעבוד בצרפת

זו הצעה שהגיעה מחבר טוב עם משפחה שם: לעשות הרבה כסף קל שם (קטיף ענבים) במשך כמה חודשים, ואז להמשיך לטיול קצר באירופה...

זה נחמד אבל......

זה בדיוק הנקודה בה אני מתלבטת..... כאילו סבבה להעביר את הזמן לפני גיוס ככה, אתה מרגיש ממש מימוש וניצול של זמן לטובה, אבל מה עם החברים? בגלל זה אני מתלבטת......

meital17

New member
נוסעת../images/Emo70.gif נוסעת../images/Emo70.gif נוסעת../images/Emo70.gif

הכי רחוק שאני מכירה- אילת הייתי עם חברים בחנוכה והיה מזה כייף, היה לנו את החופש המוחלט לעשות מה שבראש שלנו, פתאום בחצות היינו רעבים אז הלכנו לאכול, בלי לשאול אף אחד ובלי לבקש מאף אחד
אז אנשים, יולי אני באילת, אם תראו אותי תגידו שלום

meital17

New member
חוץ מזה שעוד אין לי מושג מתי אני

מתגייסת, מחכה לתאריך חדש, אז לא יודעת אם יהיה לי זמן לעבוד

טוב אל תצחקו עלי על מה שאני אומר

אבל לי נראה שבארבעת חודשי החופש שלי(גיוס בנובמבר )אני ילך ...-ללמוד. אני פשוט חייב ללמוד ולעשות את הבגרות של 5 יחידות במתמטיקה אם אני רוצה להתקבל ללימודים ממש גבוהים באוניברסיטה .וחשבתי שכמה שיותר מוקדם כך יהיה לי יותר טוב, ויותר יהיה לי נוח גם ללמוד את זה באיזי.

שנוני

New member
יו עכשיו הבנתי שיש לי מלא זמן

עד הגיוס בגלל שאין לי את הקדץ שהיה אמור להיות לי... אני כנרא עובד בקיבוץ שאבא שלי עובד בו בלקטוף קיוי זה אחלה כסף ואחר כך לטייל קצת לא משו רציני...

למעלה