אהההההה!!!!!

Dani Ryan

New member
אהההההה!!!!!

תפסתי את התשומת
שלכם?
משעעעעמם לייייייייי...... "When are we gonna stand up as people Realise that as people we´re all equal We don´t want no world war sequel For the love of god think of the people When are we gonna stand up as people Realise that as people we´re all equal We don´t want no world war sequel For the love of god think of the people" איזה שיר יפהההה ותראו את התמונה שילדה אחת צילמה בלילה האחרון של הסיבוב הופעות!
! על זה נאמר:אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!

chicolico

New member
אז הוא כן גידל שוב שיער...

ומאיפה השגת את התרגום לשיר? תירגמת לבד?

תענו לי.. רוצה להבין......

אני עוקב אחרי גופות של בנים. וגם של אלה בבלו . לי היה חלק וחטוב לא יותר מזה. פתאום נהיה לו שרירי בטן ? הוא עובד במכון נכון ? גם דאנקן ??? איך הבטן שלו ? נהפכה לשרירית גם ??

The only 1

New member
עם כל הכבוד ל לי

רוןרון אין לו קוביות בבטן אם לזה אתה קורא קוביות אז תסלח לי לא ראית גבר עם קוביות בחיים שלך

לאחת והיחידה - לא הבנתי ממי

לא אמרתי קוביות אמרתי שמתחיל להיות לו לפי התמונה בטן שרירית יותר ... ושאלתי האם הוא וגם דאנקן עובדים כרגע בחדר כושר ??

מה דעתכם על הגוף של לי ../images/Emo8.gif

נהייתה לו בטן שרירית כבר (טיפה) הוא מתאמן בח.כושר אה? גם דאנקן ?

כמה זמן הם כבר ב ח.כושר ?

דאנקן קיבל לדעתי חיטוב בזרועות , יש לו גוף די חמוד בסה"כ , גם לפני החדר כושר. וגם לי בסדר , לי נהיה קצת יותר מלא כמו שצריךככה ...

chicolico

New member
חחח...

גם את ווסטלייף הכניסו בזמנו לחדר כושר כדי שיפתחו שרירים כי אמרו להם שהם דבות! ואם הם רוצים להצליח באמריקה הם צריכים מראה יותר שרירי....

למעלה