אההההההה!!!

shaiush4

New member
אההההההה!!!

פיו. הייתי צריכה את זה
אני צריכה הפסקה דחוף. ללמוד יותר משעה רצוף זה לא בשבילי. די, אני רוצה לסיים כבר את העבודה הזו ולשכוח מהעבודה הבאה עד שבוע לפני ההגשה..
טוב, הפוליגרף קורא לי. אבל אבא שלי רצה שאני אהיה איתו בבדיקת לב ב-7 בבוקר, אז כנראה שאני פה עד אז, כי אם אני הולכת לישון אין מצב שאני אתעורר ב-7...

shaiush4

New member
זה לימודים שאני נורא אוהבת!

אני עושה את הסמינריון הכי מעניין בעולם בערך. וגם נורא נהניתי לקרוא את החומר. אני עכשיו עובדת על הדברים הקטנים - העריכה, התוספת של המקורות, כל מיני דברים שאני צריכה להוסיף. וזה מעייף...

מרוב יאוש

שהתואר שלי נימרח על חמש שנים מסריחות , פשוט החלתטי לעשות את מה שכולם בסוף עושים משלמים למישו שיעשה לי את זה ונקווה שהשנה סוף כל סוף אגמור את התואר המיזדרגג הזה .והוא בסוף לא עוזר לי בכלום אז אני שוב מחפש תעצמי ומקצוע . התעייפתי לילה טוב לכולם .

סיפור ארוך

אז ככה , התחלתי מדעיי ההתנהגות בבן-גוריון אחריי זה עברתי לעבודה סוציאלית בצפת ואז לא הסתדרתי עם המדריכה שלי אז היא העיפה אותי ועכשיו אני מנסה להשלים את התואר במדעיי ההתנהגות בבר-אילן רק שאז היה לי פתאום גידול בראש אז זה תקע אותי עוד קצת ולכן זה נימרח לי ונימרח לי עד שבא לי כבר להקיא .

shaiush4

New member
מדעי ההתנהגות בבר אילן זה חוג מעולה

אבל אני מבינה למה כבר נמאס לך... לא חושבת שהייתי שורדת עם כל הפסיכים האלה מסביב יותר מדי...
ללמוד הרבה מדי פסיכולוגיה יכול לשגע בן אדם!

כן באמת יצאתי קצת פסיכי מכל מדעיי

ההתנהגות הזה , אבל אני מקווה לטוב , חייבים להיות שמח , ראית תסרט זה סרט יפה מאוד .ועוד סרט מדהים זה "מישהוא לרוץ איתו" יש שם קטעיי מוזיקה מצויינים אבל לצערי גלגלץ יהרסו את המוזיקה הזו הם בטח יתחנו את הפסקול של הסרט , אני חושב שצריך להוציא חוק נגד גלגל"ץ , או חוק שיהפוך אותם ליותר טובים .

למעלה