אההההההה!!!!

sonaku

New member
אההההההה!!!!

אהם. סליחה. התפרצות רגשות. שלום לכולם! אני חדשה..כמו שכבר הבנתם..אממ..שמי הוא ים. אני סוגדת לטרי פראצ'ט ואני שמייחה מאוד אני לא לבד! הידד D:

TheBursar

New member
לפני שמישהו אחר יספיק להקדים אותי

ברוכה הבאה! יש רשימת מטלות לביצוע בטגליינס :) לענות על השאלון הקצר וזהו! את תמצאי פה עוד הרבה מוטרפים לדבר שחוזרים ובאים והולכים ושוב באים :)

ברוכה הבאה!!!

לפי מה שהבנתי אני לא אמור לכתוב "יש טקס קבלה בטאגליינס" אלא "יש טקס קבלה באתר של הפורום" (נכון, גראני?) אז... אהם אהם... יש טקס קבלה באתר של הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!11111אחדאחדאחדניסיון עוד משהו!! את מוזמנת לשירשור חסה מתהפך!!!

sonaku

New member
אהה..נפלא!

יקח לי זמן להרגל למקום P: נו טוב. שלום לכולם!! נמ,אמנם לא קראתי הרבה ספרים של פארצ'ט אבל לא צריך לקרוא יותר מספר אחד כדי להבין את הגדולה D: הו הגאונות של האיש. מרי קריסמס~!! ^^

Athaclena

New member
שלום שלום שלום!

מי הדמות האהובה? הציטוט האהוב? התת סדרה האהובה? ואם את רוצה מאוד לדעת שלי הם (לפי הסדר): ויימס
; I'm too short for this sh*t; ומשמר/מוות.

sonaku

New member
חעח ^^

ויימס חמוד..אבל מוות יותר!!! אני סוגדת למוות!!! הוא כזה...אדיש...שקט...חכם...פיקח...שנון...שקסע(?!)...אממ..אובדני קשוח ואפל D: טוב נו..אני גם אוהבת את אסק! היא חמודה ^^ והזבובים מאיש הקציר! ואת מוות החולדות O_O ואת הספרן! אווק אווק!! D: נמ,מי עוד?אני אוהבת בעיקר את הלא אנושיים...אנושות זה דבר מושפל ועלוב...(סילחו לי בני אנוש,אם יש כאן..) ציטוט? ממ..וואי זה קשה...אהה.. הציטוט הנבחר עלי הוא- מוות:כן ^_^ ממ..לא קראתי הרבה ספרים האמת..אני בסוף השומרים,קראתי את איש הקציר,אחיות הגורל ו..ממ..לא זוכרת היה עוד אחד..

ויימס

New member
"שקסע"? ../images/Emo6.gif

הנה תיאור שמעולם לא עלה במוחי... אגב, רעיון הזבובים והעצים מ"איש הקציר" הופיע לראשונה בטרילוגיית הנומים. הם יצורים קטנים שחיים במהירות גבוהה פי 10 משלנו. זה ממש חמוד, תקראי.

גנעעעחננעגע!!!

ברוכה הבאה בשם תורן ה...משהו אל תשכחי שאנחנו לא שפויים, וגם את לא אז את בטח מבינה, הוסיפי קיסם למדורה! GOOD GRIEF אוו הייתי מת לשמוע את מוות אומר את זה!

ויימס

New member
../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה! אני מקווה שתיהני בפורומינו הקט ואם יש לך פאנפיקים/ פאנארטים/ פיסות מידע מועילות/ תמונות של הספרים שלך/ המלצה לאטבי כביסה מאוד מועילים את מוזמנת לחלוק!

sonaku

New member
ממ..לא D:

אבל אני יכולה להביא לך אטבי כביסה ליום ההולדת! זה בהחלט מועיל ^^

ויימס

New member
זה נכון. ../images/Emo11.gif

ואכן חזרתי מסקוטלנד וסיפרתי על עניין החצאית, שאגב דוד שלי סיפר לי עליו, אני לא המצאתי לבד. אה, ו... ויימס, בהריון? בואי להירשם עכשיו מתחת לחצאית של סקוטי!

למעלה